Valla ben olsam hedyemi beğenmedi galiba der üzülürdüm çok manasız ve kaba bi davranış. Gece gece günahını almayım da adamın.
Ben direkt konuşma taraftarı değilim hiçbir zaman, hiçbir konunun açıkça konuşulması gerektiğini düşünmüyorum. Zamanla amaçlar anlaşılır, her şey su yüzüne çıkar ama o sırada yara almamak lazım.
Kendi adıma ben ne yapardım diye düşündüğümde, mail atmayı bırak, bu adamla yurda dönüşte görüşmem bile.:)))))
ooyyy :) çok kararlı çıktın sen. mail atmayı bırakma kısmına tamam diyebilirim sanırım, böyle giderse yurda dönüşte görüşmeme kısmını da gerçekleştirebilirim sanırım. çünkü ben çok ilgi isteyen biri değilim gerçekten de, işim gücüm var zaten ve görüşemiyoruz normalde dediğim gibi maksimum beklentim sabah maillerime cevap atması olur her gün. bir insan beş dakikasını ayırabilir yani her ne kadar yoğun olursa olsun, değişeceğini düşünmüyorum o yüzden, neden bu kadar ısrarla değişeceğini söylüyor ve bunu neye dayanarak söylüyor anlamıyorum. içimde enteresan bir güvensizlik ve inançsızlık var ne kadar dürüst olduğuna inanırsam inanaym. bana bunu hissettirecek minicik bir harekti bile olmadı şimdiye kadar üstüne üstlük...