How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ilgisizlik mi, benim kuruntum mu?

Valla ben olsam hedyemi beğenmedi galiba der üzülürdüm çok manasız ve kaba bi davranış. Gece gece günahını almayım da adamın.:1:

Ben direkt konuşma taraftarı değilim hiçbir zaman, hiçbir konunun açıkça konuşulması gerektiğini düşünmüyorum. Zamanla amaçlar anlaşılır, her şey su yüzüne çıkar ama o sırada yara almamak lazım.

Kendi adıma ben ne yapardım diye düşündüğümde, mail atmayı bırak, bu adamla yurda dönüşte görüşmem bile.:)))))

ooyyy :) çok kararlı çıktın sen. mail atmayı bırakma kısmına tamam diyebilirim sanırım, böyle giderse yurda dönüşte görüşmeme kısmını da gerçekleştirebilirim sanırım. çünkü ben çok ilgi isteyen biri değilim gerçekten de, işim gücüm var zaten ve görüşemiyoruz normalde dediğim gibi maksimum beklentim sabah maillerime cevap atması olur her gün. bir insan beş dakikasını ayırabilir yani her ne kadar yoğun olursa olsun, değişeceğini düşünmüyorum o yüzden, neden bu kadar ısrarla değişeceğini söylüyor ve bunu neye dayanarak söylüyor anlamıyorum. içimde enteresan bir güvensizlik ve inançsızlık var ne kadar dürüst olduğuna inanırsam inanaym. bana bunu hissettirecek minicik bir harekti bile olmadı şimdiye kadar üstüne üstlük...

ooyyy :) çok kararlı çıktın sen. mail atmayı bırakma kısmına tamam diyebilirim sanırım, böyle giderse yurda dönüşte görüşmeme kısmını da gerçekleştirebilirim sanırım. çünkü ben çok ilgi isteyen biri değilim gerçekten de, işim gücüm var zaten ve görüşemiyoruz normalde dediğim gibi maksimum beklentim sabah maillerime cevap atması olur her gün. bir insan beş dakikasını ayırabilir yani her ne kadar yoğun olursa olsun, değişeceğini düşünmüyorum o yüzden, neden bu kadar ısrarla değişeceğini söylüyor ve bunu neye dayanarak söylüyor anlamıyorum. içimde enteresan bir güvensizlik ve inançsızlık var ne kadar dürüst olduğuna inanırsam inanaym. bana bunu hissettirecek minicik bir harekti bile olmadı şimdiye kadar üstüne üstlük...

Ya ama burdan bakınca sadece maillerle devam etmeye çalışılan, tek tarafın ailesinin haberi olduğu, telefonsuz ve ilgisiz bir ilişki olarak görünüyor. Seni üzüyor olabilirim kusura bakma ama fikrim bu.

Şahsen gerçek anlamda aşk olduğunu düşünebilmem için çok daha farklı kriterlerim var benim. Ve bi noktada boşluk varsa o boşluğun hep kalacağını düşünürüm.

Ve son cümlene inanmıyorsun bence kendin de.

Neyse sen beni dinleme ve konuşturma daha fazla istersen. :88:

Ya ama burdan bakınca sadece maillerle devam etmeye çalışılan, tek tarafın ailesinin haberi olduğu, telefonsuz ve ilgisiz bir ilişki olarak görünüyor. Seni üzüyor olabilirim kusura bakma ama fikrim bu.

Şahsen gerçek anlamda aşk olduğunu düşünebilmem için çok daha farklı kriterlerim var benim. Ve bi noktada boşluk varsa o boşluğun hep kalacağını düşünürüm.

Ve son cümlene inanmıyorsun bence kendin de.

Neyse sen beni dinleme ve konuşturma daha fazla istersen. :88:
yok bilhassa iyi geldi bana söylediklerin aslında.. çok teşekkür ederim bunun için. benim ailemin de haberi var; ama henüz tanışmadılar. hoş söylemese miydim diye düşünmüyor da değilim. bu zamana kadar sabrettim çünkü hem yapı olarak kesinlikle bana uygun biri, hem de çok seviyorum, elektrik de son noktada yani; ama dediğin gibi biraz sıkıntılı işte.. son cümleme inanıyor muyum, bilmiyorum. inanıyorum gibi geliyor; ama niye böyle düşündüğüme anlam veremiyorum o zaman...

ağzına sağlık, çok teşekkür ederim derdimi paylaştığın için..

yok bilhassa iyi geldi bana söylediklerin aslında.. çok teşekkür ederim bunun için. benim ailemin de haberi var; ama henüz tanışmadılar. hoş söylemese miydim diye düşünmüyor da değilim. bu zamana kadar sabrettim çünkü hem yapı olarak kesinlikle bana uygun biri, hem de çok seviyorum, elektrik de son noktada yani; ama dediğin gibi biraz sıkıntılı işte.. son cümleme inanıyor muyum, bilmiyorum. inanıyorum gibi geliyor; ama niye böyle düşündüğüme anlam veremiyorum o zaman...

ağzına sağlık, çok teşekkür ederim derdimi paylaştığın için..

Rica ederim canım.

Şunu da ekleyeyim seviyorum diyorsun, ben de seven ve "müstakbel" sevgilisinden normal tepkiler bekleyen biri olarak :24: erkekler akıllarında evlilik varsa bizim aklımızın almayacağı farklı ayrıntılarla ilgileniyorlar, o sırada ilgisiz kbırakabiliyorlar, öyledir inşallah ve mutlu olursun.

Fakaaaat dediğim gibi son raddeye kadar ona evleneceğin adam gözüyle bakmamalısın, kendinden uzaklarda yaşayan sevgilisiyle ilgilenmeyi bilmeli bir erkek. :15: Yanındayken ilgili olması neyi değiştirir, yan yanayken ilgili olmak, hele ki sevgili olmanın ilk aşamalarında iki tarafa da tatlı gelir, asıl gerekli olan şey uzaktayken yalnızlık duymamak değil mi?

Rica ederim canım.

Şunu da ekleyeyim seviyorum diyorsun, ben de seven ve "müstakbel" sevgilisinden normal tepkiler bekleyen biri olarak :24: erkekler akıllarında evlilik varsa bizim aklımızın almayacağı farklı ayrıntılarla ilgileniyorlar, o sırada ilgisiz kbırakabiliyorlar, öyledir inşallah ve mutlu olursun.

Fakaaaat dediğim gibi son raddeye kadar ona evleneceğin adam gözüyle bakmamalısın, kendinden uzaklarda yaşayan sevgilisiyle ilgilenmeyi bilmeli bir erkek. :15: Yanındayken ilgili olması neyi değiştirir, yan yanayken ilgili olmak, hele ki sevgili olmanın ilk aşamalarında iki tarafa da tatlı gelir, asıl gerekli olan şey uzaktayken yalnızlık duymamak değil mi?

benim de takıldığım nokta tam olarak bu zaten canım. asıl şu anda ilgilenmesi gerekiyordu, memleketimde zaten her şey bana ait, ben oraya aitim, herkes yardımcı, herkes yanımda.. nerden ev alsak diye bakacağına azıcık daha benimle ilgilenseydi beni kırmamış olacaktı. mail atmayacağım dediğin gibi, ben mail atmadığım zaman da panik olur hemen merak eder, bunu belirten bir mail aldığımda da hemen cevap veresimg eliyor, tutamıyorum kendimi; ama tutacağım bu sefer sanırım. biraz da o hissetsin aynı şeyi, oyun oynatıyor bana bu saatten sonra...

ah defalarca konuştum hem de, dediğim gibi düzeliyor, iki gün sonra yine her şey aynı oluyor ama...

o zaman ilgisiz birisi demekki.
huyu böyle ve sizede bunu kabullendirmeye çalışıyor
ama vazgeçilmicek bi davranışta deil bu
keyfine çok düşükn ben merkezli biri gibi geldi bana
yani senin ne hissettiğin çok ta önemi değil ....
belkide uzaklık yaramıyodur size

o zaman ilgisiz birisi demekki.
huyu böyle ve sizede bunu kabullendirmeye çalışıyor
ama vazgeçilmicek bi davranışta deil bu
keyfine çok düşükn ben merkezli biri gibi geldi bana
yani senin ne hissettiğin çok ta önemi değil ....
belkide uzaklık yaramıyodur size

vazgeçecek; ama dönünce vazgeçmeyi planlıyor sanırım...
bakalım, mail atmamaya karar verdim ve bu sefer elimden geldiği kadar uzun sürdüreceğim bu durumu. dönmeme birkaç gün kaldı şurada, böyle de olmaz yani. 2 gündür mail atmıyor mesela. ben de 2 gün mail atmasam aklı çıkar ve zamanı da geldi sanırım :)

erkek arkadasinin evinde internet yok mu gunduz is yogunlugundan unutabilir ama aksamlari atabilir kisa da olsa bir mail..ben olsam kargoyu o aldigini soylemese bile sorarim sonra da neden hic geldi diye haber vermedigi icin kizarimmm:37:catlarim vallaa icimdekini soylemezsemmm..hadi geldi demiyor bir tesekkur bile etmiyor mu?
aklima takilan nokta y.disina cikarken telefon uluslararasina actiriliyor..yani sizinki acik olmasa anlarim da onunkinin acik olmama durumu yok..siz y.disinda kendi turk hattinizi acabilirsiniz erkek arkadasinizda size mesaj atar..hani maile vakit yoksa..ben annemle,kardesimle devamli cagrilasiyoruz hic actirma gibi bisey olmadi..esimle de ayri kalinca ben yabanci hattina fazla para gidiyor diye turk hattina mesaj atiyorum o da bana yabanci hattindan mesaj atip,acilse ariyor yada maille cevap atiyor..
ayrica acma islemini kendimiz netten 2 dakikada yapip 2 gunde de actiriyoruz zaten..

Son düzenleme:
erkek arkadasinin evinde internet yok mu gunduz is yogunlugundan unutabilir ama aksamlari atabilir kisa da olsa bir mail..ben olsam kargoyu o aldigini soylemese bile sorarim sonra da neden hic geldi diye haber vermedigi icin kizarimmm:37:catlarim vallaa icimdekini soylemezsemmm..hadi geldi demiyor bir tesekkur bile etmiyor mu?
aklima takilan nokta y.disina cikarken telefon uluslararasina actiriliyor..yani sizinki acik olmasa anlarim da onunkinin acik olmama durumu yok..siz y.disinda kendi turk hattinizi acabilirsiniz erkek arkadasinizda size mesaj atar..hani maile vakit yoksa..ben annemle,kardesimle devamli cagrilasiyoruz hic actirma gibi bisey olmadi..esimle de ayri kalinca ben yabanci hattina fazla para gidiyor diye turk hattina mesaj atiyorum o da bana yabanci hattindan mesj atip,cilse ariyor yada maille cevap atiyor..
ayrica acma islemini kendimiz netten 2 dakikada yapip 2 gunde de actiriyoruz zaten..

mors, evinde internet var, hatta şu an skype'ta online; ama skype'ı bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılıyor ve yiğenleri fila da o bilgisayardan oyun oynadığı için emin olamıyorum bilgisayar başında o an kimin oturduğuna... bu aralar işleri yoğun değil, öğretmen kendisi...ben sormadım bu defa çünkü bıktım artık gerçekten. benim telefonum yurtdışına açık; ama o açtırmadı işte yurtdışını aramaya. benim türk hattım da kapalı buradayken, burada kullandığım hat var. ben özlemimi kelimelerle ifade edemiyorum, kelimeler anlamsız kalıyor diyor hep. türkiyeden döndüğümden beri yüzümü görmedi hala ve sesimi de duymadı. bu işte bir gariplik var biliyorum ama ortaya çıkaramıyorum işte. çünkü dürüst olduğuna inanıyorum, bir şey olsa söylerdi diyorum ama güvnemiyorum da sanırım tam olarak :( bu şüphelerle yaşayamayacağım sanırım... çok sevdiğim için sabrettim galiba şimdiye kadar :(

bir kere de şöyle bir olay oldu... erkek arkadaşımın bir de şiir kitabı var. o yüzden feysbuk'tan tanımadığı insanlar da kitabınızı beğendik deyip ekleyebiliyorlar.. bir sosyal paylaşım sitesinde de hesabı var, feys değil ama, başka bir site. birgün feyste biriyle arkadaş olduğunu gördüm, kız onu bir şiirde etiketlemiş, ama adam zaten yazdığı çizdiği için üstünde drumadım hani bazen okutma amaçlı yapıyor insanlar. ama şiir biraz garip bir şiirdi, sadece benim erkek arkadaşımı da etiketlememiş zaten. sonra sordum bu kim diye. tanımıyorum dedi bana. e iyi o zaman dedim hani kitabını okuyan biridir diyerek. sonra o diğer paylaşım sitesinde kontrol ederken syfasını, o kızı gördüm, fotosundan tanıdım... tanımıyorum diyor; ama kız oradan aldı muhtemelen mail adresini, çünkü orada ismiyle kayıtlı değil, rumuzu var... üstünde durmadım belki geçmişte verilmiştir mail adresi diye. boğmak da istemedim şüphelerimle çünkü normalde her şeyi açık açık da konuşan bir adamdır. hep ona güvendim şimdiye kadar. en son da yine fake bir profil eklenmiş ama ona konduramıyorum hep onlar eklemiştir diyorum :( anlatırken bile daha iyi farkettim şu an bazı şeyleri :( ne yapmalıyım ben :(

seni aramasi icin telefonunu yurtdisina actirmaya ihtiyaci yokki..bence sen turk hattini ac cift telefonun varsa o ona arada bir mesaj atmasini soyle..sende ona netten mesaj atabilirsin turk hattina.
o arama yapmiyorum dese bile sen arada bir netten onun teline mail gelmediginde mutlaka mesajini at..
bilmiyorum ilk defa boyle birsey duydum kac senedir yurtdisindayim insanlar yabanci hattima da turk hattima da arama yapabiliyor..bankalarin aramalarindan biktigim icin kapatmistim bir ara telefonumu..

seni aramasi icin telefonunu yurtdisina actirmaya ihtiyaci yokki..bence sen turk hattini ac cift telefonun varsa o ona arada bir mesaj atmasini soyle..sende ona netten mesaj atabilirsin turk hattina.
o arama yapmiyorum dese bile sen arada bir netten onun teline mail gelmediginde mutlaka mesajini at..
bilmiyorum ilk defa boyle birsey duydum kac senedir yurtdisindayim insanlar yabanci hattima da turk hattima da arama yapabiliyor..bankalarin aramalarindan biktigim icin kapatmistim bir ara telefonumu..

ah telefon olayını geçtim zaten maile bile razıydım da, neyse baakalım ben artık cidden sıkıldım ve kararlıyım bu defa, mail filan atmayacağım. yoruldum artık.
herkesin ağzına, yüreğine sağlık...

canim moralini bozmak istemem ama bence cok guvenme..herzaman acik kapi mutlaka birak.bak beni dinle onun teline mesajini at..telim y.disina kapali demesi telefonuna mesaj yada arama gelmemesi icin diye dusundum ya bilmiyorumm suphelendimm..soylediklerimi sakin yanlis anlama..sadece bir abla olarak tavsiyede bulunmak istedim..

shapysy cim niyetim kesinlikle seni üzmek diil ama bizim ilişkimizde bu sebeplerden dolayı bitti zaman zamasn ilgideki azalma benim ona kızmam sorasında bi hafta düzelmesi sora yine aynı olması periyodik bi şekilde devam etti son zamanlarda o dönem çok yoğunlaştığını falan anlatıodu senin ki gibi ama hepsi bahane bunların önceden yoğun olsa bile vakit yaratır iki saniye de olsa sesimi duar seni seviyorum der kapardı soaraları bozuldu ki bozulunca da olmuyo toparlanmıomuş onu gördüm..:(

canim moralini bozmak istemem ama bence cok guvenme..herzaman acik kapi mutlaka birak.bak beni dinle onun teline mesajini at..telim y.disina kapali demesi telefonuna mesaj yada arama gelmemesi icin diye dusundum ya bilmiyorumm suphelendimm..soylediklerimi sakin yanlis anlama..sadece bir abla olarak tavsiyede bulunmak istedim..

mors, ablacım çok teşekkür ederim. kesinlikle çok haklısın, güvenmeyeceğim. ben onu arayabiliyordum dediğim gibi; ama onunki yurtdışı aramalara kapalıydı, bilmiyorum ben de. yanlış anlar mıyım hiç, müteşekkirim yol göstericiliğin için...

shapysy cim niyetim kesinlikle seni üzmek diil ama bizim ilişkimizde bu sebeplerden dolayı bitti zaman zamasn ilgideki azalma benim ona kızmam sorasında bi hafta düzelmesi sora yine aynı olması periyodik bi şekilde devam etti son zamanlarda o dönem çok yoğunlaştığını falan anlatıodu senin ki gibi ama hepsi bahane bunların önceden yoğun olsa bile vakit yaratır iki saniye de olsa sesimi duar seni seviyorum der kapardı soaraları bozuldu ki bozulunca da olmuyo toparlanmıomuş onu gördüm..:(

canım çok çok teşekkür ederim yorumun için, senin konunu hatırlıyorum ben de. periyodik olması çok sıkıcı bir şey, sürekli olmasından bile daha kötü, insan bir öyle, bir böyle düşünüyor ve çıldırıyor sinirinden :( bak buraya geldiğim ilk zamanlar gün içinde defalarca mailleşiyor, kameradan konuşuyorduk, sonra bu hale geldi. bu adam iş değiştirmedi ki, hep aynı işi yapıyordu yani....şimdi karar verdim, hiçbir şekilde mail atmayacağım.
peki seninki soğuduğundan mı böyle yapmış, konuştunuz mu sonra? neymiş sıkıntısı?

canım çok çok teşekkür ederim yorumun için, senin konunu hatırlıyorum ben de. Periyodik olması çok sıkıcı bir şey, sürekli olmasından bile daha kötü, insan bir öyle, bir böyle düşünüyor ve çıldırıyor sinirinden :( bak buraya geldiğim ilk zamanlar gün içinde defalarca mailleşiyor, kameradan konuşuyorduk, sonra bu hale geldi. Bu adam iş değiştirmedi ki, hep aynı işi yapıyordu yani....şimdi karar verdim, hiçbir şekilde mail atmayacağım.
Peki seninki soğuduğundan mı böyle yapmış, konuştunuz mu sonra? Neymiş sıkıntısı?

çok haklısın iş aynı iş insan istedikten sora zaman yaratır önceleri nasıl yapıosa sonradan da yapar ama bahane arasan çok bulunur içten gelen bişe bu içinden gelmiosa yoğunluk falan der susuturmaya çalışır.. çok değişti benimki son zamanlar da tanıyamaz oldum adeta yani benim aynı yola başkoymaya karar verdiğim insan gitmişti sanki başka biri gelmişti ayrıldık canım biz 1 ay oldu ölüm gibi bi ay kabus gibi bir ay cehennmem gibi biir ay yaşadım onsuz hala da yaşıyorum onun çok özlüyorum bi bilsen son hallerini diil ilk hallerini ama bitince bitiomuş sıkıntısını da öğreneme dim yani seni bu şekilde istemiyorum hayatım da bitti herşey dedim kabul etti o da sebepsiz sorguzuz bitirdik o gün bir kor ateş düştü içime hala orda yakıo resmen puffff iice arabes oldum.:) sen yaşamazsın umarım yaşadıklarımı sevgin. Aşkın.mutluluğun kursagında kalmaz umarım...

çok haklısın iş aynı iş insan istedikten sora zaman yaratır önceleri nasıl yapıosa sonradan da yapar ama bahane arasan çok bulunur içten gelen bişe bu içinden gelmiosa yoğunluk falan der susuturmaya çalışır.. çok değişti benimki son zamanlar da tanıyamaz oldum adeta yani benim aynı yola başkoymaya karar verdiğim insan gitmişti sanki başka biri gelmişti ayrıldık canım biz 1 ay oldu ölüm gibi bi ay kabus gibi bir ay cehennmem gibi biir ay yaşadım onsuz hala da yaşıyorum onun çok özlüyorum bi bilsen son hallerini diil ilk hallerini ama bitince bitiomuş sıkıntısını da öğreneme dim yani seni bu şekilde istemiyorum hayatım da bitti herşey dedim kabul etti o da sebepsiz sorguzuz bitirdik o gün bir kor ateş düştü içime hala orda yakıo resmen puffff iice arabes oldum.:) sen yaşamazsın umarım yaşadıklarımı sevgin. Aşkın.mutluluğun kursagında kalmaz umarım...

canım benim, seni anlayabiliyorum, umarım kolayca atlatırsın, sarabilirsin hemen yaralarını. sana layık değilmiş, ne kadar güzel yürekli biri olduğun, başkaları için çırpınmandan, sevebilmenden belli inan ki... zaten hemen kabul ettiyse ayrılık fikrini, mutlaka vardır bir şey altında.. nefret ediyorum böyle olunca, bir sürü hayal, bir sürü plan suya düşüyor bir anda..
bak bu sabah mail atmadım, biraz önce mail atmış hemen, hep böyle yapıyor ve mailde öyle şeyler yazıyor ki, tartışma yaratınca sanki kapris yapan tarafmışsın gibi gözüküyor. güçlü olup ödün vermemeye çalışacağım; ama umarım başarabilirim :(
siz ne kadar birlikteydiniz canım? konunu hatırlıyorum; ama unutmuşum biraz. valla hayırlısı olsun canım, allah gönlüne göre versin her şeyi,öyle biri çıksın ki karşına, sadece mutluluktan göz yaşı dök artık :(

Demek ki onu ilgiye alıştırmışsın. Telefon konusunda da en iyi ihtimalle cimri bir adam olabilir.

Demek ki onu ilgiye alıştırmışsın. Telefon konusunda da en iyi ihtimalle cimri bir adam olabilir.

keşke cimri olsaydı, her şeyi ona yorardım o zaman; ama aksine savurgan bir adam bile diyebilirim...
kızlar sizce mailine şimd sert bir şekilde cevap mı vereyim yoksa mail atmayayım mı bir süre hiç? minicik şeylere bile karar veremiyorum şu anda, çok kızgınım :(

keşke cimri olsaydı, her şeyi ona yorardım o zaman; ama aksine savurgan bir adam bile diyebilirim...
kızlar sizce mailine şimd sert bir şekilde cevap mı vereyim yoksa mail atmayayım mı bir süre hiç? minicik şeylere bile karar veremiyorum şu anda, çok kızgınım :(

Belki biraz geç atabilirsin, sert cevap verme, orta halli normal etliye sütlüye karışmayan anlamsız bi cevap ver. :))) Nasıl tarif ama:)

Back