Daha yeni yüzyüze vakit geçirmişsiniz sen onun çok istediği bişeyi arayp bulmuş süpriz yapmışsın çok yoğun olsa dahi bunun için teşekkür edebilir gibime geliyor..
ya seven insan tuvalte leptopu ile gider de 5 dakika mail atar, yoğunluk bahanesini ben pek kabul edemiyorum..
sanki başka bir sorun var gibi geliyor bana..
umarım yoktur..
Umarım yoktur canım, umarım.. Bakalım ben dün mail attım zaten dayanamayıp, Cevaplayınca sizinle de paylaşırım mutlaka. Ben de senin gibi düşünüyordum, sonuçta insanın bir beş dakikası da mı yoktur diye; ama kendisi değişik bir karaktere sahip, içinde yaşıyor her şeyi, o yüzden çok ses çıkarmadım bir süre. Umarım düzelir, çok teşekkür ederim :)))
Kendi içinde onu aklamaya çalışıyorsun dikkat et, hemen hemen herkes dışarıya karşı kapalı bir tip olabilir ama canım dediğine yüreğine koyduğu insana mesafe koyuyorsa orada işler değişir, ben bunu pek kabul edemiyorum genelde.
karşılıklı konuşup da biraz yalnız kalmak istiyorum gibi bir konuşma geçtiyse ve sebebi sen olmadığına emin olsan tamam, ama gönderdiğin hediyeye bile teşekkür edemeyecek ne olmuş olabilir?
bana pek masum gelmedi..
Çok üstüne gitme, bunu da fazla sorun etme canım... Ev kalabalıkmış telaş varmış. Haklı nedenlr bunlar. Eğer yüz yüzeykende bu ilgisizlik devm ederse çaresine bakarız
İstediği kitabı arkadaşınızla yolladıktan sonra tepki vermemesi kesinlikle normal değil. İnsan memnun olur bunu bir şekilde dile getirir.
Anladığım kadarıyla işler siz ailesiyle tanıltıktan sonra değişmiş, o da ne yapacağını tam bilemiyor gibi. Bence kesinlikle üstüne düşmemelisiniz, siz ne yaparsanız yapın, ailesiyle ilgili bir sorun varsa sorunlar çıkacaktır. O yüzden bekleyin sakince.
Aslında aileyle tanışma faslı erken olmuş.
Bir de şu cümlenizi anlayamadım: "ben döndüğümde zaman geçirmek için kendi şehrinden benim şehrime gelecek..." Zaman geçirmek için ne anlama geliyor? Bunu kendisi mi söyledi?
canım ailesiyle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, ancak şöyle bir durum olabilir, ailesi ciddi düşünüyor, hatta bana ailene anlat da tanışmaya gelelim gibilerinden bir şeyler söylediler; ama ben daha erken olduğunu söyledim...
beni düşündüren şey, ben oradayken ya da bir şekilde fırsat bulup konuşurken mükemmel hissettiriyor, çok ilgileniyor, her şeyi aklıda tutup anlatıyor, her şey kusursuz yani... maillerinde de hiçbir anormallik yok, aşk fışkırıyor resmen. samimi olduğunu da biliyorum; ama gel gör ki bazen 2 gün sesi çıkmadığı oluyor... bu kadar dengesiz olduğu için bir şey yapamıyorum zaten, dengesiz olmasa, sürekli ilgisiz olsa ayrılmayı düşünürdüm hemen...
şimdi biz farklı şehirlerdeyiz. ben döndüğüm zaman işini bir süre askıya alıp, benim yanıma gelmek istediğini söyledi, ben de olur tabii ki, özlem gideririrz dedim. zaman geçirmek tabirini kendi kullanmadı, ben öyle deyivermişim..birlikte zaman geçirmek anlamında kullandım yani.
Şimdi daha net oldu. Ailenle tanışmalarının erken olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten? Yani seni düşündüren şeyler mi vardı o zaman da?
2 gün sesi çıkmıyor derken telefon etmiyor?
Sanıyorum geçici olarak yurt dışında bulunuyorsunuz. Aranızdaki tek sorun bu ise, bence buraya geldiğinizde şaka yollu bu huyundan bahsedip işi çok tırmandırmayın. Neticede siz sıkıştırınca bir süreliğine de olsa sizin istediğiniz gibi yoğunlaşıyorsa yazışmalar sizi umursamıyor değil, ama ya işleri yoğun ya da adamın stili bu, dolayısı ile bir süre sonra yine eski haline dönüyor. İlk günler 40 kere mailleşmiş olabilirsiniz, ee onlar ilk günlerdi. Şimdi arkadaşınız kendi normal haline gelmiş demek ki. Ha, bu hali sizin için çok büyük sorunsa, onu fazla değiştiremediğinize göre, bu işi sonlandırıp sonlandırmamayı düşünmeniz lazım kanımca ya da Türkiye ye temelli gelmeniz yakınsa o zamanki davranışlarına göre karar vermek daha doğru belki de.
canım ailemle tanışmalarının erken olduğunu düşünüyorum, evliliğe de daha var çünkü benim şehir değiştirmem lazım evlendiğimizde ve hala şu an yaşadığım şehirde sorumluluklarım bitmedi... işe devam ediyorum ve master yapıyorum o da 4 ay sonra filan biter. normalde şimdiye bitiyordu; ama yurtdışına geldim bir proje için ve uzadı o da...
beni düşündüren şeyler yoktu hiç aslında ilk gelişime kadar. dediğim gibi bir an oldu ve bana attığı mailler azaldı, sadece sayı olarak azaldı, içerikte hiçbir değişiklik yok. hala konuştuğumuzda ne kadar özlediğinden bahsediyor, benden daha fazla gün sayıyor; ama saçma halleri de var. mesela kız kardeşinin düğününe katılamayacaktım, hediye alıp kargoyla gönderdim, ziynet eşyası, endişeliydim gidip gitmediğinden; ama geldi diye mail bile atmadı.. dün aldı oysa kargo takipte ismini gördüm. böyle halleri de var, ilk başta panik oluyordum başına bir şey mi geldi diye, ama artık panik olmuyorum... ne bileyim ya sinir bozucu durum böyle bir sarkaç gibi, bir o uçtayım, bir ortada, bir diğer uçta. hiç ortası yok, sürekli değişiyor ruh halim onunla ilgili. böyle bir an sinirimden ölüyorum, ayrılıcam diyorum, bir bakıyorum bir mail atmış, mükemmel şeyler yazmış, hemen yelkenlerim suya iniyor.ben şu an yurtdışında olduğum için sadece internet yoluyla iletişim kuruyoruz canım.
telefonunu yurtdışına açtırmadı bile, o da ayrı bir derdim zaten
Seni kendine aşık edecek uçlarda yaşatarak sanırım. Taktik mi desek.Ama tel olayı da bi garipmiş. Bence bu işte bir iş var.:44:
gerçekten anlamadım gitti ben de... aslında bunun dışında hçbir sorunumuz yok; ama anlamıyorum işte neden böyle yaptığını, her seferinde söylediğimde düzeliyor sadece ilk iki gün o da. ben türkiyeye döndükten sonra istediğim gibid avransa belki o an geçer kızgınlığım ama içimde hep bir kırgınlık kalacak sanırım. beni çok sevdiğini biliyorum, hadi stili böyle diyelim ama ben mutsuz olur muyum acaaba onun bu haliyle yani sence böyle bir adam, aynı ülkede olunca tamamen değişebilir mi, bana sen buraya geldiğinde her şeyin düzeldiğini göreceksin, hatta benden sıkılacaksın bile, biraz yalnız kalmak istiyorum diyeceksin diyor. nasıl olabilir ki bu, tek sıkıntısı internetten konuşmayı sevmemek mi yani?
canım kafanı ütüledim kusura bakma ya dolmuşum yine, kronikleşti bu bende :)
Acaba eski ilişkilerinde çok bunaltıldı filan da öyle olmasından mı korkuyor? Hani saat başı arayan tipler olur ya, onlardan birine mi denk gelmişti acaba da tel fobisi filan oluştu?
Sen eğer ilgiyi çok seven biriysen ve o bir işkolikse sorunlar olabilir, yalnız çok yenisiniz bence ve bir araya gelememişsiniz bile, hiçbir şey oturmamış ilişkinizde henüz.
Ya ama hediyeye tepkisiz kalması da çoook garip değil mi!Ne kadar ince düşünmüşsün yollamışsın, ben olsam yapmam mesela.
Bence aileler işin içine tam giremeden önce seviyeli olmak lazım canım, dikkatli olmakta fayda var, söz konusu bir erkek sonuçta.
hediyeyi göndereceğimi biliyordu bir de, hadi her şeyi geçtim, ziynet eşyası sonuçta, bir aldım deseydi en azından diyorum ben de.
peki sence döndüğümde ne yapayım yani hiçbir şey yokmuş gibi devam edip düzelip düzelmediğini mi göreyim yoksa direkt konuşayım mı? mesela şeytan diyor ki sen de mail atma iki üç gün üst üste (normalde her sabah mutlaka günaydın maili atarım), bir şey yazarsa da cevap verme.. valla çocuk etti beni yaa, çocuk gibi plan yapıyorum trip atıyorum filan :) öf alalhımmmm
ah defalarca konuştum hem de, dediğim gibi düzeliyor, iki gün sonra yine her şey aynı oluyor ama...rahatsızlığını dile getirmelisin bencede..
belkide farkında değildir.....
yaşından kaynaklanan bi olgunluk varsa üzerinde...ne biliyim gerekmi görmüyo acaba...
yada düşünemiyoddur..onunla konuşmalısın bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?