How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ilgisizlik mi, benim kuruntum mu?

shapysy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.155
23
158
İstanbul
Kızlar merhaba,
Genelde konulara yorum yapan taraftayımdır; ama bu defa gerçekten kafamı kurcaladı bir durum ve sizinle paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz ve ondan öncesinde de birbirimizi tanıyor, hoşlandığımızı çeşitli şekillerde dile getiriyorduk; fakat ilişki kıvamına gelmesi 4 ay önce oldu.
Bu arada ben bir süredir (yaklaşık 4 ay) iş için yurtdışındayım ve bütün iletişimimiz mail, skype üzerinden sağlanıyor. Merak edenler için benim yaşım 24, onunki 30. Normalde her sabah mutlaka mail atarım ve o da gün içinde fırsat buldukça cevap verirdi.
Bundan birkaç hafta önce yine iş için 1 haftalığına Türkiye'ye döndüm ve o süre zarfında da çok güzel vakit geçirdik, ailesiyle de tanıştım.
Türkiye'ye gitmeden önce de birkaç defa bütün bir gün mail atmadığı zamanlar olmuştu; ama ertesi günlerde mutlaka bunun bir açıklamasını yapardı. Bu arada gerçekten dürüst bir adamdır, bir sorun olduğunda söyleyebilir, söyleymezse rahatsız olabilecek bir yapısı var zaten. Ama bu son bir haftadır, inanılmaz az görüşüyoruz, günde bir mail atarsa şükrediyorum ve kesinlikle görüntülü konuşmadık döndüğümden beri, genel olarak maillerine baktığımda eskisinden hiçbir farkı yok ve hatta ihmal ettiğinin o da farkında; ama yine de görüşememeye devam ediyoruz.
Beni asıl sıkıntıya sokan, uzun zamandır aradığı bir şey vardı. Bir kitap... O kitabı bulmak için bütün sahafları gezdim ve sonunda internette buldum. Türkiye'deki bir arkadaşıma kargoyla yolladım ve o da gidip, erkek arkadaşıma verdi sürpriz şeklinde. Ben heyecanla tepkisini beklerken, o günkü mailinde kitaptan bahsetmedi bile...Hani arkadaşım verdiğini söylemese, arkadaşımın gitmediğini düşüneceğim, o derece..
Bu aralar aile içi karışık ve işleri çok yoğun, bunun da farkındayım; ama yine de içimden insan beş dakika da mı bulamaz bir mail yazmak için diye de düşünüyorum. Sizce fazla mı kuruntu yapıyorum, gerçekten bu kadar yoğun olduğunda, normal midir böyle şeyler? Ve diyelim ki sadece yoğun olduğundan böyle yapıyor, ben kaldıramayabilirim sanki bu durumu. Normalde Türkiye'de olsam, benim de başımı kaşıyacak vaktim olmaz ve bunu da takmam; ama bu aralar çok sıkıntılar atlattım, hatta sıkıntıdan rahatsızlıklar da yaşadım, bunu o da biliyor; ama maillerinde sadece "seni çok merak ediyorum", demekle yetinmiş...
Ben çok mu beklenti içindeyim kızlar, nankörlük mü yapıyorum acaba? Çok uzun yazdıysam da affola. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

valla sımdı ne desem yanlıs olmasın ama bıraz sankı uzaklıklardan kaynaklanan bı sorun varmıs gıbı monoton olmus gıbı maıl vs maıl yasanmıslıklar lazım aranızda gıbı geldı bana

valla sımdı ne desem yanlıs olmasın ama bıraz sankı uzaklıklardan kaynaklanan bı sorun varmıs gıbı monoton olmus gıbı maıl vs maıl yasanmıslıklar lazım aranızda gıbı geldı bana
miyuw çok teşekkürler cevabın için. haklısın aslında monotonluk benim de aklıma geldi; ama elimden geleni yaptım bu konuda da . aslına bakarsan ta buralardan iki haftada bir mektup yollarım, bana bahsettiği şeyleri yollarım sonra kargoyla hediye gibi filan. arada ararım telefondan eğer o an boş olduğunu biliyorsam. mesela ben bütün gün hiç mail atmasam, deliye döner, neredesin merak ediyorum diye. ama ben ona sen neden atmıyorsun dediğimde, bilgisayarın başına oturacak vakit bulamadım, der. biraz daha sabredip, ben Türkiye'ye döndüğüm zamanki hali nasıl olacak, onu beklemeliyim belki de :(

ama onanda hak verıyorum cunku uzaktasn ve bırseyler paylasamıyor senle ve gguvenıde tamsa artık yanı cok ustune gıtmıyodur zaten yasıda kucuk degıl hanı cocukca kıskanclkıklar yapmaz gıbıme geldı bence turkıyeye dınunce de baktın aynı yanı ılgıısızlk degıl ama bu monotonlk yıne boleyse ozman dusunursun ama bence olmaz oyle sen canını sıkma

ama onanda hak verıyorum cunku uzaktasn ve bırseyler paylasamıyor senle ve gguvenıde tamsa artık yanı cok ustune gıtmıyodur zaten yasıda kucuk degıl hanı cocukca kıskanclkıklar yapmaz gıbıme geldı bence turkıyeye dınunce de baktın aynı yanı ılgıısızlk degıl ama bu monotonlk yıne boleyse ozman dusunursun ama bence olmaz oyle sen canını sıkma

anladım canım.. dediğim gibi, ben elimden geleni yapıyorum; ama senin dediğin gibi düşüneyim bakalım biraz da. güveni tamdır, kıskançlıktan değil de benim aklımdaki tek şüphe, acaba ilişki anlayışı mı bu şekilde diyeydi.. yani bir sorun olduğundan yapıyor olamaz bunu; çünkü maillerinde öyle bir şey göremiyorum. belki ilgi göstermesi bu şekildedir onun da, eğer öyleyse de zorlanırız ilerde; ama dönünce bakayım o zaman. çok çok teşekkür ederim tekrar. her şey gönlünce olsun :)

Bu kadar kısa sürede monotonluk olucağını düşünmüyorum ben sonuçta ilişkiniz yeni,birbirinize ne kadar uzakta olsanız canım cicim ayları..
Yoğun çalışıyor diyosun bundan kaynaklanan bir sebeptir büyük ihtimal biraz zamana bırak bakalım aynı şekildemi devam edicek..
Eğer çok rahatsız olursan sende açık açık sor bir sorun olup olmadığını.

Bu kadar kısa sürede monotonluk olucağını düşünmüyorum ben sonuçta ilişkiniz yeni,birbirinize ne kadar uzakta olsanız canım cicim ayları..
Yoğun çalışıyor diyosun bundan kaynaklanan bir sebeptir büyük ihtimal biraz zamana bırak bakalım aynı şekildemi devam edicek..
Eğer çok rahatsız olursan sende açık açık sor bir sorun olup olmadığını.

ecm çok teşekkür ederim, inan ihtiyacım var bir şeyleri muhakeme etmeye şu anda. yoğun çalışıyor elbette biliyorum; ama arada sırada üye olduğu sitelerde bir şeyler yazdığını, paylaştığını, birileriyle arkadaş olduğunu da görüyorum. normalde çok şüpheci bir insan değilimdir; ama neden böyle hissediyorum, bilmiyorum.. sanırım açık açık soracağım; çünkü kendimi de rahatsız etmek istemiyorum böyle düşüne düşüne...

ecm çok teşekkür ederim, inan ihtiyacım var bir şeyleri muhakeme etmeye şu anda. yoğun çalışıyor elbette biliyorum; ama arada sırada üye olduğu sitelerde bir şeyler yazdığını, paylaştığını, birileriyle arkadaş olduğunu da görüyorum. normalde çok şüpheci bir insan değilimdir; ama neden böyle hissediyorum, bilmiyorum.. sanırım açık açık soracağım; çünkü kendimi de rahatsız etmek istemiyorum böyle düşüne düşüne...

Ne demek yardımcı olabilirim inşallah :)
Dediğim gibi rahatsız ediyosa seni sor rahatla böyle kendi kendine düşünüp durmaktan iyidir.Zaten verdiği cevaplardan az çok anlarsın ne olduğunu..
Birde çok uzun zamandır tanımıyorsun sonuçta çok fazla vakitte geçirememişsiniz belkide huyu böyledir

Ne demek yardımcı olabilirim inşallah :)
Dediğim gibi rahatsız ediyosa seni sor rahatla böyle kendi kendine düşünüp durmaktan iyidir.Zaten verdiği cevaplardan az çok anlarsın ne olduğunu..
Birde çok uzun zamandır tanımıyorsun sonuçta çok fazla vakitte geçirememişsiniz belkide huyu böyledir

huyu böyleyse en azından derim ki, benim de huyum bu, biz bu şekilde anlaşamayız, bir de yani biz ilk tanıştığımızda kesin birbirimiz için yaratılmışız diye düşünen insanlardık ki bu sorun dışında hala öyle. yani ona sorsak tamamen öyle... ama dediğin gibi sorup öğrenmeliyim, rahatlamalıyım. kazık kadar insanlar olduk, hala konuşamıyoruz; ama dediğim gibi sormamamın sebebi, kendi arsızlığım mı bu yoksa gerçekten bir sorun var mı, bunu idrak edemeyişimdi. hani buraya yazdım, belki de biri çıkıp, kızım sen de abartma, adam günde bir mail atıyormuş, daha ne istiyorsun, der diye harekete geçmedim yani :) fazla mı analitik düşünüyorum acaba :)

huyu böyleyse en azından derim ki, benim de huyum bu, biz bu şekilde anlaşamayız, bir de yani biz ilk tanıştığımızda kesin birbirimiz için yaratılmışız diye düşünen insanlardık ki bu sorun dışında hala öyle. yani ona sorsak tamamen öyle... ama dediğin gibi sorup öğrenmeliyim, rahatlamalıyım. kazık kadar insanlar olduk, hala konuşamıyoruz; ama dediğim gibi sormamamın sebebi, kendi arsızlığım mı bu yoksa gerçekten bir sorun var mı, bunu idrak edemeyişimdi. hani buraya yazdım, belki de biri çıkıp, kızım sen de abartma, adam günde bir mail atıyormuş, daha ne istiyorsun, der diye harekete geçmedim yani :) fazla mı analitik düşünüyorum acaba :)

Canım önemli olan senin düşüncen,herkes ilişkisini farklı yaşıyor kimi için günde bir mail yeter kimi içinde çok büyük bir sorundur..
Sen rahatsızsın bu konudan başkası bunu sorun olarak görmese bile senin için bir sorun sonuçta ve bunu ancak karşındakiyle konuşarak halledebilirsin.
Hem baştan beri böyle olsaydı bende derdim sana abartma değişen birşey olmamış diye :9:

Canım önemli olan senin düşüncen,herkes ilişkisini farklı yaşıyor kimi için günde bir mail yeter kimi içinde çok büyük bir sorundur..
Sen rahatsızsın bu konudan başkası bunu sorun olarak görmese bile senin için bir sorun sonuçta ve bunu ancak karşındakiyle konuşarak halledebilirsin.
Hem baştan beri böyle olsaydı bende derdim sana abartma değişen birşey olmamış diye :9:

ah keşke başından beri böyle olsaydı, o zaman ses bile etmezdim, o kadar da genişimdir; ama ilk zamanlar günde 40 kere mailleştiğimiz olmuş geçen gün baktım da. biraz benim uzakta olmam değiştiriyor işleri onun da farkındayım; ama ne bileyim ya.. iki hafta sonra sürpriz bir ziyaret planlıyorum Türkiye'ye. o zaman açık açık söyleyeceğim böyle giderse bizim sonumuz hayır olmaz diye.
çok sağol canım, iyi geldi dertleşmek :) çoooook teşekkür ederim tekrar tekrar :)

ah keşke başından beri böyle olsaydı, o zaman ses bile etmezdim, o kadar da genişimdir; ama ilk zamanlar günde 40 kere mailleştiğimiz olmuş geçen gün baktım da. biraz benim uzakta olmam değiştiriyor işleri onun da farkındayım; ama ne bileyim ya.. iki hafta sonra sürpriz bir ziyaret planlıyorum Türkiye'ye. o zaman açık açık söyleyeceğim böyle giderse bizim sonumuz hayır olmaz diye.
çok sağol canım, iyi geldi dertleşmek :) çoooook teşekkür ederim tekrar tekrar :)

iyi gelmesine sevindim bu kadar takmamaya çalış hem hemen aklına öyle sonu falan da getirme :9::9:
eminim erkek arkadaşın için hiç bir sorun yoktur şuan iş yoğunluğu vs falan derken daha az vakit ayırabilmiştir sana hele birde işkolikse..
geldiğinde ki tutumundan belli olur durum,umarım herşey istediğin gibi olur:16:

iyi gelmesine sevindim bu kadar takmamaya çalış hem hemen aklına öyle sonu falan da getirme :9::9:
eminim erkek arkadaşın için hiç bir sorun yoktur şuan iş yoğunluğu vs falan derken daha az vakit ayırabilmiştir sana hele birde işkolikse..
geldiğinde ki tutumundan belli olur durum,umarım herşey istediğin gibi olur:16:
inşallah canım yaaa :) tamam bakalım biraz daha bekleyeyim. umarım dediğin gibidir, umarım her şey, hepimiz için çok güzel olur.. sorunsuz bir yaşam diliyorum sana, çok sağol :)

inşallah canım yaaa :) tamam bakalım biraz daha bekleyeyim. umarım dediğin gibidir, umarım her şey, hepimiz için çok güzel olur.. sorunsuz bir yaşam diliyorum sana, çok sağol :)

çok teşekkür ederim canım aminn :) sende gelişmeleri yazarsın buraya merak ederim ben:9:

Canım 4 aylık bir ilişki ve çok uzaktasınız. Bence araya soğukluk sokan bu durum. Biraz fazla yüz yüze vakit geçirirseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum. daha cicim aylarındasınız. Monotonluk olamaz bence. Birbirinizi o kadar çok tanımıyorsunuzdur sonuçta. Canım beraber vakit geçirirseniz paylaşımlarınızı arttırırsanız herşey yoluna girer. Sakın canını sıkma:69:

Daha yeni yüzyüze vakit geçirmişsiniz sen onun çok istediği bişeyi arayp bulmuş süpriz yapmışsın çok yoğun olsa dahi bunun için teşekkür edebilir gibime geliyor..
ya seven insan tuvalte leptopu ile gider de 5 dakika mail atar, yoğunluk bahanesini ben pek kabul edemiyorum..
sanki başka bir sorun var gibi geliyor bana..
umarım yoktur..

Canım 4 aylık bir ilişki ve çok uzaktasınız. Bence araya soğukluk sokan bu durum. Biraz fazla yüz yüze vakit geçirirseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum. daha cicim aylarındasınız. Monotonluk olamaz bence. Birbirinizi o kadar çok tanımıyorsunuzdur sonuçta. Canım beraber vakit geçirirseniz paylaşımlarınızı arttırırsanız herşey yoluna girer. Sakın canını sıkma:69:
Evet yüz yüze vakit geçirebilsek her şey çok daha farklı olur; ama birkaç ay daha bu mümkün değil canım :( Cicim aylarımızın bittiği yerdeyiz sanırım :) Çok teşekkür ederim desteğin için, umarım gönlümüze göre olur her şey :)

Back