İlgisiz özensiz kocam

siz önce acilen ya RİA taktırın ya da ilaç alın korunmak için

O zaman hadi eyvallah herkes kendi yoluna yap diyeceğim bu da ne kadar söylensede çok zor bir karar ama inanın bana hayat çok kısa ömrünüzü böyle bir adamla geçirmeye değer mi ?
Hem ileride çocuklarınızıda düşünün gerçekten babalık yapabilecek mi

ailemden kalan bir arsa mütaahitte verildi yapılacak hazır evim olucak yani
Bunu bilen eş sizden boşanır mı? Ne güzel zaten hiç birşeye elini sürmüyor üstüne de beleş ev. İkinci çocuktan önce bir de boş gebelik olmuş. Yok siz kesin ayrılmazsınız bu adamdan. Bazıları çocuğum için katlanıyorum diyor bazısı da anam babam arkamda durmuyor istemiyor boşanmamı diyor. İsteyen öyle bir boşanır ki adamın burnundan getirir. Çocuklarınızı düşünün, yazık günah onlara. Böyle bir adamla aynı çatı altında yaşatmayın çocuklarınızı. Boşanmanıza karşı çıkan aileniz eşinizi misafir bile etmez evlerinde. Ailenizin evine gidin kalın bir kaç gün, bakalım kolaymıymış görsünler. Titizi geçtim normal bir ev kadını yanılıp bu adamı misafir etse, kırk gün temizlik yapar arkasından.

Evin yapılıyormuş , paran var pulun var Allah aşkına bu adamın pis kokusuna neden katlanıyorsunuz ?
işte bir senedir uğraşıyorum düzelsin aile olalım diye. bide çevremdekilerin evlilikleri birbirinden beter. aldatılıp ayrılmayanlar , mutsuz olup katlananlar dedim bende yuvamı yıkmıyım düzeltiyim ama ben çevremdekiler gibi olamıyorum katlanamıyorum

sanki bu adami siz "duzeltirsiniz" ya da duzelsin diye alelacele birisi bulunmuş ve evlendirilmis gibi

Evlenip bosandi mi? Belki nafaka oduyordur ya da bilmediginiz bir borcu olabilir. Icrasi olabilir (e devletten bunada bakabilirsiniz)
evlenip boşanmış ama nafaka ödemiyor e devletten baktım icrası da yok tek seçenek kalıyo iddaa oynuyor büüyk ihtimal bana oynamıyorum dese de inanmıyorum

Bence kocanızla birlikte çevrenizi de bir boşayın, yani tamam evliliklerde ufak tefek sorunlar olabilir ama bu kadar da değil yani

yok bu ailemden bana kalan bankada duran miras gibi bişey
Erkek evlendiği zaman ailesinden kalan para da olsa bizim paramız deniyorsa sizinki de “sizin” paranız. Ama burada para mevzusundan çok daha önemli şeyler var. Büyük resme bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…