İlgisiz özensiz kocam

Hep mi böyleydi, sonradan mı bu hale geldi?
Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin
Çünkü bunlar depresyon belirtisi de olabilir.
Cinselliğiniz nasıl, isteği nasıl? Uyku durumu?

Nesi iyi baba yahu neyle avunuyorsanız bırakın zira nitelikli dolandırıcıkla aynı. Çocuklarına bakamayan baba iyimi yani. Üstelik ikinci evliliği yapmıssınız daha tecrübeli olmanız gerekirdi. Ben bosansam ikinci evlilik büyük ihtimalle yapmam yapacaksamda en ince ayrıntısına kadar arastırırdım ve beklerdim zira iki üç ayda anlayamaz insan. Ben boşamamak için bır sebeb görmüyorum eğer şans verecekseniz değişmesinı şart koşun.

isteği var, uyku yok sinirlilik uyuşukluk var

Evliliğiniz içinde temizdi de sonradan böyle olmaya başladıysa, o biraz şüpheli.
Uykunun olmaması da hayırlı bir şey değil.
Para yönetimini de karıştırmaya başlamış, borç üstüne borç... Bilemedim.
Ama hep böyleyse işte onu bilemem, siz bilir ayırımını yaparsınız ve birlikte bi doktora gidersiniz.
Ayrıntıları sorgulanabilecek bir konu.

ben bu konuyu annemlere de açtım ve annemler daha kötüleri var karısını dövenler öldürenler sabret ikinciye boşanamazsın diyorlar o yüzden çoğu zaman reddediyorum ama bazen mecbur oluyor
Ogk yani bundan kötüsü şehrin kanalizasyonunda yasiyordur

Zaten biseye yaramio çocukların ihtiyaçlarını bile siz gideriyosaniz bütün sorumluluk sizdeyse nie hala sürdürüyoruz bu evliligi birde pis bi şekilde geziyor üstelik

2016 yılında 20 yaşındayken çocuğu da varmış. Lisans ne zaman okudu acaba, bence yalan söylüyor.
Yalandır doğrudur bilmem. Belki boşandıktan sonra dank etmiş okumuştur diyeceğim de pek dank etmemiş ki hemen bir adam daha bulup nikahı basıp çocuğu fırtlatmış.

Ya yorumu okurken gözümde canlandı kusasım geldiii

Çocuğunuz var ve bu adamın kadınlar nedeniyle yaptığı 15.000 borcu ödüyorsunuz. Hiç içiniz acımadı mı bu parada çocuğumun hakkı var, okulu eğitimi üstü başı var diye. Elin müptezelini koca diye aldığınız yetmemiş emeğinizi çocuklarınızın rızkını yediriyorsunuz. Benim eşim spordan gelince direk banyoya gönderiyorum ve spor kıyafetleri derhal yıkanıyor. Adamı salona bile sokmuyorum terlisin oturma koltuğa kanepeye diye. Sizin iğrenme tiksinme modunuz bozulmuş gidin baktırın.

Bir kadın kendini daha ne kadar düşürebilir yazık. Çoluk çocuk almıyor mu evdeki kokuyu, yazık değil mi onlara. Bir de gece gidip bakıyormuş, Allah bilir kucağına falan da alıyordur. Hanımefendi tamam evlenin hakkınız ama böyle adamla değil ya. Nasıl bir yokluktaydınız da böyle bir adamla evlendiniz? Romantiklik ilgi alaka nasıl beklenir böyle leş bir adamdan? Siz bu adamdan ayrılmazsınız, gerekirse çoluk çocuğun rızkından keser verirsiniz eline parayı, o da gider başkalarıyla yer.

Maaşını başka yere harcıyor üç günde bitiriyor,
Çoluk çocuğun bırak üst başını yeme içmesini karşılamıyor,
Eve bakmıyor, kira fatura ödemiyor,
Bütün parasını başka kadınlara harcıyor,
Mahalle delisi gibi pis geziyor, kişisel bakım hijyen 0

Bunların sadece biri bile boşanmaya yeter ama siz hala romantizm peşindesiniz. Yani elinizi tutsa, kanepede sarılarak tv izleseniz yeterli sizin için. Yok kesinlikle siz gerçek olamazsınız. Burada okuduğum en absürd konu bu. Yine yine olan çocuklara oluyor. İlk evliliğinizden olan çocuğunuza çok iyi bir örnek bulmuşsunuz. Siz sevin aşk duyun bu adama da çoluk çocuğun günahı ne, onlar da mecbur aynı çatı altındalar.

Ya bi de ailesi yardım etmiyor ayrıntısı var. Konu o kadar korkunç ki normalde takılacağımız şeye takışmamışız bile. Bu da tam cahil köylü kadın kafası değil mi?

çocukla okul okunmuyormu ? gazi bankacılık lisans mezunuyum size yalan söylemkle elime ne geçicek acaaba
ilk evliliğimi üniversite 1. sınıfın yazında yaptım 1 sene ara verdim sonra boşanıp ailemle birlikte taşınıp okula geri döndüm okul bitti memlekete döndüm ve evlendim

Ya siz kırsalda yaşayan, şehir banka nedir bilmeyen gözü açılmamış genç kız mısınız? İnsan nasıl bilmez kocasının maaşını? Üstelik bu ikinci evlilik. Başkalarının yeni yürümeye başladığı yolda siz ikinci turu atıyorsunuz. İddia mı oynuyor bilmiyorum muş. Başka kadına gidiyor desem, hayat kadını bile parasıyla da olsa istemez böyle pis bir adamı diye düşünmek istiyorum. Millet çoluk çocuğumun geleceği diye boğazından kısıp kenara üç beş koymaya çalışıyor, siz kendi kazancınızı adama yediriyorsunuz. Çocuğunuzun babası biliyor mu bu durumu, bilip de çekip almıyorsa çocuğunu o babaya da yazıklar olsun. Verdiği nafaka eminim direk çocuğa gitmiyordur, evin bir masrafını karşılıyordur.

Ne gizemi ne tarafı ya, bulmuş elinin altında sessiz para kaynağını güdüyor işte. Belki de size çekici gelen tarafı bu, gizemli adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…