- 22 Mart 2021
- 2.483
- 20.077
- 258
- Konu Sahibi Nileylul16
-
Çünkü bunlar depresyon belirtisi de olabilir.Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin
Nesi iyi baba yahu neyle avunuyorsanız bırakın zira nitelikli dolandırıcıkla aynı. Çocuklarına bakamayan baba iyimi yani. Üstelik ikinci evliliği yapmıssınız daha tecrübeli olmanız gerekirdi. Ben bosansam ikinci evlilik büyük ihtimalle yapmam yapacaksamda en ince ayrıntısına kadar arastırırdım ve beklerdim zira iki üç ayda anlayamaz insan. Ben boşamamak için bır sebeb görmüyorum eğer şans verecekseniz değişmesinı şart koşun.Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
isteği var, uyku yok sinirlilik uyuşukluk varHep mi böyleydi, sonradan mı bu hale geldi?
Çünkü bunlar depresyon belirtisi de olabilir.
Cinselliğiniz nasıl, isteği nasıl? Uyku durumu?
isteği var, uyku yok sinirlilik uyuşukluk var
Ogk yani bundan kötüsü şehrin kanalizasyonunda yasiyordurben bu konuyu annemlere de açtım ve annemler daha kötüleri var karısını dövenler öldürenler sabret ikinciye boşanamazsın diyorlar o yüzden çoğu zaman reddediyorum ama bazen mecbur oluyor
18 yaşında evlenip ne ara lisans mezunu oldunuz?lisans mezunuyum zaten bir mesleğim var
Kocası çok destek çıkan harika biriymiş demek ki, "sen oku hayatım, ben eve ekmek getiririm" demiş. Çocuk ne ara olmuş onu anlamadım ama.18 yaşında evlenip ne ara lisans mezunu oldunuz?
O zaman niye boşamış acabası?Kocası çok destek çıkan harika biriymiş demek ki, "sen oku hayatım, ben eve ekmek getiririm" demiş. Çocuk ne ara olmuş onu anlamadım ama.
2016 yılında 20 yaşındayken çocuğu da varmış. Lisans ne zaman okudu acaba, bence yalan söylüyor.O zaman niye boşamış acabası?
Zaten biseye yaramio çocukların ihtiyaçlarını bile siz gideriyosaniz bütün sorumluluk sizdeyse nie hala sürdürüyoruz bu evliligi birde pis bi şekilde geziyor üstelikKocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Yalandır doğrudur bilmem. Belki boşandıktan sonra dank etmiş okumuştur diyeceğim de pek dank etmemiş ki hemen bir adam daha bulup nikahı basıp çocuğu fırtlatmış.2016 yılında 20 yaşındayken çocuğu da varmış. Lisans ne zaman okudu acaba, bence yalan söylüyor.
Ya yorumu okurken gözümde canlandı kusasım geldiiiBanyo yapmaması, kokması, dişlerini fırçalamaması tahammül sınırınıza nasıl giriyor anlamadım.
Erkeklerin teni koku üretiyor ne kadar temiz olsalar da gün sonunda erkek kokusu oluşuyor yani hele 1 hafta yıkanmadıklarında o koku 3 e 5 e katlanıyor. Nasıl mideniz bulanmıyor ya.. Dişler her yemek artığında fırçalanmadığında dağ olur önce sarı sonra turuncu katmanlar olur öğhh ay vallahi midem kalktı ya.
Resmen pislik içinde yüzen bir adamla evlisiniz. Temiz olmakla parasızlığın uzaktan yakından alakası yok.
Dağ kaçkını gibi gezmenin manası yok yani.
Çocuğunuz var ve bu adamın kadınlar nedeniyle yaptığı 15.000 borcu ödüyorsunuz. Hiç içiniz acımadı mı bu parada çocuğumun hakkı var, okulu eğitimi üstü başı var diye. Elin müptezelini koca diye aldığınız yetmemiş emeğinizi çocuklarınızın rızkını yediriyorsunuz. Benim eşim spordan gelince direk banyoya gönderiyorum ve spor kıyafetleri derhal yıkanıyor. Adamı salona bile sokmuyorum terlisin oturma koltuğa kanepeye diye. Sizin iğrenme tiksinme modunuz bozulmuş gidin baktırın.Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
İş yerinde öğürdüm yazarkenYa yorumu okurken gözümde canlandı kusasım geldiii
Ya bi de ailesi yardım etmiyor ayrıntısı var. Konu o kadar korkunç ki normalde takılacağımız şeye takışmamışız bile. Bu da tam cahil köylü kadın kafası değil mi?32 değil 26 yaşındaysa o zaman vah ki ne vah... 26 yaşında iki kere evlenmiş ve muhtemelen bundan da boşanıp yenisiyle evlenecek.
Köylülere laf etmek istemiyorum demiştiniz ama 26 yaşında iki kere evlenebilmiş insan da ancak köyden çıkar bana göre.
çocukla okul okunmuyormu ? gazi bankacılık lisans mezunuyum size yalan söylemkle elime ne geçicek acaaba2016 yılında 20 yaşındayken çocuğu da varmış. Lisans ne zaman okudu acaba, bence yalan söylüyor.
ilk evliliğimi üniversite 1. sınıfın yazında yaptım 1 sene ara verdim sonra boşanıp ailemle birlikte taşınıp okula geri döndüm okul bitti memlekete döndüm ve evlendimçocukla okul okunmuyormu ? gazi bankacılık lisans mezunuyum size yalan söylemkle elime ne geçicek acaaba
Ya siz kırsalda yaşayan, şehir banka nedir bilmeyen gözü açılmamış genç kız mısınız? İnsan nasıl bilmez kocasının maaşını? Üstelik bu ikinci evlilik. Başkalarının yeni yürümeye başladığı yolda siz ikinci turu atıyorsunuz. İddia mı oynuyor bilmiyorum muş. Başka kadına gidiyor desem, hayat kadını bile parasıyla da olsa istemez böyle pis bir adamı diye düşünmek istiyorum. Millet çoluk çocuğumun geleceği diye boğazından kısıp kenara üç beş koymaya çalışıyor, siz kendi kazancınızı adama yediriyorsunuz. Çocuğunuzun babası biliyor mu bu durumu, bilip de çekip almıyorsa çocuğunu o babaya da yazıklar olsun. Verdiği nafaka eminim direk çocuğa gitmiyordur, evin bir masrafını karşılıyordur.çalışıyor ne kadar maas aldığını bilmiyor tahmini 5000 diyo ama 6000 civarı vardır bence .bordrosunu göstermiyor bana . idaa mı oynuyor napıyor bilmiyorum bir gizemli tarafı var . bana da izin vermiyor yönetmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?