- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi Nileylul16
18 yaşında evlenip ne ara lisans mezunu oldunuz?
bankacılık diye lisans programi yok zaten. 2 yıllık bankacilik bolumu var
11.5 yillik eski bankaciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yaşında evlenip ne ara lisans mezunu oldunuz?
Eniştem anlattı
Yaa bende aynısını oldum bi an ya bide bayan yazmış ya malum yerimi birden tutuyor koptum resmenİş yerinde öğürdüm yazarken
Köyünden çocukluk arkadaşı imisenistenin nesi oluyormus bunlar
saka gibi ya
Bir Gazi üniversitesi bankacılık bölümünü araştırın derim 4 yıl boşuna mı okudym ben iki seneliksebankacılık diye lisans programi yok zaten. 2 yıllık bankacilik bolumu var
Yasadıgı onemlı bir olay oldu mu? Kendıne saygısı kalmamıs anladığım kadarıyla, size saygı sevgi gostermesini beklemeyin..Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Köyünden çocukluk arkadaşı imis
İste geçmiş evliliğinde aldatılmış köy yerinde bide , eski karısı çocuğu da bırakıp başka biriyle evlenmiş bı bu var onemliYasadıgı bir onemlı bir olay oldu mu? Kendıne saygısı kalmamıs anladığım kadarıyla, size saygı sevgi gostermesini beklemeyin..
hic bankacilik bitiren bir calisma arkadasim olmadiBir Gazi üniversitesi bankacılık bölümünü araştırın derim 4 yıl boşuna mı okudym ben iki senelikse
Hepsini denedim yazıyla , sözle uyardım kavga ettik.. rest de çektim hiç biri işe yaramadı odalar zaten ayrı .. çünkü çocukla ben yatıyorum o da ayrı yatiyo çocuk bensiz uyumuyo zatenKisisel temizligini gerceklestirmesi icin su zamana kadar neler denediniz? Soz, kavga, hakaret, rest? Esten igrenmek ne kadar zor olsa gerek. Les gibi gelen adam optugunde hemen gidip kokudan sabunluyormussunuz heryeri. Cok korkunc. Katlanikcak bir durum degil. Ben olsam bu konunun pesini birakmazdim. Pis pis bana yaklasmasina da asla izin vermezdim. Laftan anlamiyorsa odalari ayirirdim. Hala degismiyorsa bosanirdim. Ciddiyim. Bence o kadar onemli bir konu bu.
Cogu yorum yapan gibi niye evlendiniz ki hemencik diye sormuyorum. Ama madem cocuguyla ilgili bi baba, baksin cocuguna, gondersin krese, siz de gidin calisin. Hazira dag dayanmaz. Siz de ekonomik olarak iyilestikten sonra bazi ciddi kararlari almak daha kolaylasir.
Azgın teke yaYaa bende aynısını oldum bi an ya bide bayan yazmış ya malum yerimi birden tutuyor koptum resmen
Suan evde kac cocuk var??İste geçmiş evliliğinde aldatılmış köy yerinde bide , eski karısı çocuğu da bırakıp başka biriyle evlenmiş bı bu var onemli
En kibarca böyle anlatabildimAzgın teke ya
2 biri benim eski evliliğimden biri ortak çocuğumuz. Onun çocuğu babannesi ile kalıyor koydeSuan evde kac cocuk var??
Siz nafaka alıyor musunuz cocuk ıcın?2 biri benim eski evliliğimden biri ortak çocuğumuz. Onun çocuğu babannesi ile kalıyor koyde
İste geçmiş evliliğinde aldatılmış köy yerinde bide , eski karısı çocuğu da bırakıp başka biriyle evlenmiş bı bu var onemli
Mahkeme verdi ama düzenli yollamiyor arada birSiz nafaka alıyor musunuz cocuk ıcın?
Katılıyorum ya bu kurallara uyacak kendine çeki düzen verecek ya da işiniz çok zor2.evlilikte ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Banyo konusunu karara baglayin. 2 gunde bir dus alinacak gibi bir kural koyun siz, cocuklar ve esiniz bu kurala uysun. Dis fircasina macunu döküp eline verin, dislerini ancak oyle fircalar.
Maddi konularada kural koyun. Evin ihtiyac listesini yapin. Maas aldigin ilk gun bunlari eve alacaksin deyip listeyi eline verin.
Eger esiniz asgari ücretle calisiyorsa uzerinize bir mont almak demek ciddi bir harcama demek oluyor. Ust bas konusuna birsey diyemeyecegim 2 tane cocuk varken. Her ay sizr 300 500 gibi azda olsa harclik versin, biriktirin ancak oyle alisveris yapabilirsiniz.
Esiniz cok sorumsuz. Kural koymadan duzene girmez
Benim mezun oldugum okulda bankacilik ve finans lisans bölümü vardi. Ama bu bolumden mezun olan bankaci tanimadim.bankacılık diye lisans programi yok zaten. 2 yıllık bankacilik bolumu var