İlgisiz özensiz kocam

uğraşmak istemedim açıkçası her ay bordronu getir diyorum unutuluyor gidiyor konu .

lisans mezunuyum zaten bir mesleğim var

Sizin adiniza sevindim.

Deginmek istedigim nokta bu degildi. Demekki okurken evlendiniz ve cocugunuz 6 yaşında olduguna gore okurken cocuk sahibi oldunuz. Buyudunuz ve esinizin dogru insan olmadigini anlayip bosandiniz. Buraya kadar her insanin basina gelir deyip hata olarak nitelendirebilirim. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer misali olmasi gerekirken apar topar yeniden evlenmissiniz, 2 yillik evli 1 yasinda bebek sahibi oldugunuza gore evlenir evlenmez hamile kalmissiniz. Ayni evin icinde tanima sureci, beraber vakit gecirmek sureci vs olmasi gerekiyordu. Yanlış kararlar aliyorsunuz.

İlk çocuğunuzun babası biliyor mu evladı için verdiği paranın durumunu ??
bilmiyor zaten düzenli para yollamıyorlar yolladıklarında da haberi olursa illa bişey için istiyor. yani mesela kızım dondurma istiyor 50 lira ver alıyım diyor çocuk da veriyor çünkü parası yok başka türlü alamıcak

farkındayım zaten ben hatasızım demiyorum ki ama artık hayatımı düzene sokmak doğru kararlar ile ilerlemek istiyorum bu yüzden buraya bu konuyu açtım çeşitli görüşlere ihtiyacım var tarafsız ...

uğraşmak istemedim açıkçası her ay bordronu getir diyorum unutuluyor gidiyor konu .
E devlete girip arama butonuna sgk hizmet ve tescil yazin. Cikan ekranin sonunda sgk uzun vadeli hizmet dökümü var. Oradan "brut maasini" gorebilirsiniz.
Sonra googlea brutten nete maas hesaplama yazin. Bilgileri girip net maasini gorursunu

Bu çocuğunuza haksızlık değil mi?
Nasıl böyle birseye müsade ediyorsunuz ?

bu yüzden bir konuyu daha sizinle paylaşıcam benim için çok önemli ... biz çocuk aldırdık boş gebelik 2 ay kadar oldu . bunun için parası yoktu benim paramdan gitti tam 2500 neyse bir ay sonra kontole çağırdı doktor ama gidemedik kanamam var dediğim halde para yok diye götürmedi beni doktora benden bekliyor yani. kendi hatasının bedelini ben ödedim

Ayyyy ama artık yaaaa…

çok üzülüyorum ama dediğim gibi annem beni durduruyo kızıyo o da esime ama boşanmamı istemiyo bende esime kızdığımda senin benim mi var eve gelen para evindir diyo
İyi de öyle şey olur mu ?
Çocuğunuzun babası kendi evladı için gönderiyor o parayı, siz ne hakla pasaklı kocanızın yerine getirmediği sorumlulukları evladınızın parasından karşılıyorsunuz ?

çok üzüldüm ya... gerçekten katlanılmaz bu adama hep böylemiydi peki?

Kendi param dediğiniz çocuğunuzun nafaka parası değilse evlilikte senin benim param olmaz. Öyle saf saf gezinip eşinizin eline ne geçiyor ne gidiyor bilmezseniz böyle ağlarsınız. Emin olun eşinizin size harcamadığı bir gideri var. Yoksa temizliğe, üstüne başına, evine harcamayan adamın parası nereye gitsin

Ya şimdi abartma diyeceksiniz ama kızınız için endişelenmiyor musunuz? Adam siz isteyin istemeyin üstünüze atlıyormuş, gerekirse de zorla yapıyormuş. Ben gece uyku uyuyamam içeride kızlarım uyurken. Ya bırakın ananızı babanızı dinlemeyi. Boşanmanızı tabi istemezler, iki çocukla başımıza kalacak otursun oturduğu yerde derler. Adamın ailesi de öyle, bulduk bir enayi aman boşanmasın diyordur.

Kardeşim gidin bir avukata aynı bize yazdıklarınızı söyleyin. En çabuk ve kolay nasıl boşanırım bu adamdan deyin. Eve çocuklara bakmayan hijyen kurallarına uymayan bir adamı boşamak ne kadar zor olabilir? Doğru okuduysam evim yapılıyor yazdınız, nedir bu ev mevzusu?

yok bu ailemden bana kalan bankada duran miras gibi bişey

ailemden kalan bir arsa mütaahitte verildi yapılacak hazır evim olucak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…