İlgisiz özensiz kocam

Yasadıgı onemlı bir olay oldu mu? Kendıne saygısı kalmamıs anladığım kadarıyla, size saygı sevgi gostermesini beklemeyin..

Kisisel temizligini gerceklestirmesi icin su zamana kadar neler denediniz? Soz, kavga, hakaret, rest? Esten igrenmek ne kadar zor olsa gerek. Les gibi gelen adam optugunde hemen gidip kokudan sabunluyormussunuz heryeri. Cok korkunc. Katlanikcak bir durum degil. Ben olsam bu konunun pesini birakmazdim. Pis pis bana yaklasmasina da asla izin vermezdim. Laftan anlamiyorsa odalari ayirirdim. Hala degismiyorsa bosanirdim. Ciddiyim. Bence o kadar onemli bir konu bu.

Cogu yorum yapan gibi niye evlendiniz ki hemencik diye sormuyorum. Ama madem cocuguyla ilgili bi baba, baksin cocuguna, gondersin krese, siz de gidin calisin. Hazira dag dayanmaz. Siz de ekonomik olarak iyilestikten sonra bazi ciddi kararlari almak daha kolaylasir.

Hepsini denedim yazıyla , sözle uyardım kavga ettik.. rest de çektim hiç biri işe yaramadı odalar zaten ayrı .. çünkü çocukla ben yatıyorum o da ayrı yatiyo çocuk bensiz uyumuyo zaten

Katılıyorum ya bu kurallara uyacak kendine çeki düzen verecek ya da işiniz çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…