• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Yapici yorum yapmak cok mu zor anlamiyorum. Hemen bir elestiri bir tenkit bazi üyelerde.
Kardesim adam maasi alinca sana versin sen evi idare et, evden de olsa bi is yapmaya calis.
Temizlik konusunda isin biraz zor. Yanina yanastirma bu sekilde belki anlar
konudaki adama yapılacak yapıcı yorum ne olabilir diye yorumunuzu okudum bulamadım🤔

konudaki adama yapılacak yapıcı yorum ne olabilir diye yorumunuzu okudum bulamadım🤔
E hanfendi anlamayacak ne var şimdi adamın maaşını al diyor e yetmez irkek adam sen de iş bul evden diyor bir de herif pis pasaklı olduğu için yanına yaklaştırma kadınlığını kullan aklı başına gelsin diyor yani daha nasıl iyi bir yol gösterebilir sizce bu insan daha ne yapsın yuva kurtulsun diye tutturmusunuz bi boşan diye bunlar hep feministlerin üst akılların işi kadın dediğin yuvayı yapar. :deli:

Yapici yorum yapmak cok mu zor anlamiyorum. Hemen bir elestiri bir tenkit bazi üyelerde.
Kardesim adam maasi alinca sana versin sen evi idare et, evden de olsa bi is yapmaya calis.
Hayatımda bu kadar muhteşem yapıcı yorum görmedim 👏 👏 👏

Konudaki adam:
-Tabi canım karıcım al bu maaş kartı.
-Artık benle sevismeyecek misin? Derhal önce berbere sonra banyoya gidiyorum.

Özbakım becerileri aslında psikolojik iyi oluşu değerlendirmek için önemli bir kriterdir Otrera. Her özbakımını yapmayana psikolojik tanı koyamayız elbette ama değerlendirme kriteri midir, evet. Tanı ismi vermeyeceğim ama pek çok bozukluk için değerlendirme kriterlerinden biridir ilk görüşmelerde.
Elbette haklısın, sana hak veriyorum bu konuda sevgili astoria, ama majör depresyonda ise bir kişi, cinsellik de düşünemez haldedir. Konu sahibinin eşi cinsellikte sorun yaşamıyormuş. Majör depresyonun tanı kriterlerinde 2 olmazsa olmaz madde var. 1. Anhedoni 2. İsteksizlik ( her şeye karşı )

Yani bazı yorumcular depresyon depresyon diyip durdukları için bunu eleştirdim ben. Özbakımını ihmal etme vb minör kriterler arasında yer alıyor. Eğer yukarıda söylediğim 2 madde yoksa majör depresyon denemez. Ondan dolayı böyle söyledim. Yoksa elbette haklısın, özbakım ihmali kesinlikle bazı ruhsal sorunların belirtisi ve habercisi olabiliyor. Dediğim gibi ben sadece direkt bu özbakım durumundan hemen depresyonda denilmesine tepki göstermiştim. Sevgiler ❤️ ( banlıydım yazamadım o gün )

Elbette haklısın, sana hak veriyorum bu konuda sevgili astoria, ama majör depresyonda ise bir kişi, cinsellik de düşünemez haldedir. Konu sahibinin eşi cinsellikte sorun yaşamıyormuş. Majör depresyonun tanı kriterlerinde 2 olmazsa olmaz madde var. 1. Anhedoni 2. İsteksizlik ( her şeye karşı )

Yani bazı yorumcular depresyon depresyon diyip durdukları için bunu eleştirdim ben. Özbakımını ihmal etme vb minör kriterler arasında yer alıyor. Eğer yukarıda söylediğim 2 madde yoksa majör depresyon denemez. Ondan dolayı böyle söyledim. Yoksa elbette haklısın, özbakım ihmali kesinlikle bazı ruhsal sorunların belirtisi ve habercisi olabiliyor. Dediğim gibi ben sadece direkt bu özbakım durumundan hemen depresyonda denilmesine tepki göstermiştim. Sevgiler ❤️ ( banlıydım yazamadım o gün )

Anladım, cinsellik konusunu bilmiyordum. Majör depresyondaki bireylerin libidosu düşer, cinsel işlev bozuklukları yüksek ihtimal görülür evet. Açıklaman için teşekkür ederim, benden de çokça sevgiler. :)

Kizlar kocam beni hiç umursamıyor onu anladım . Geçen gün beni zorla ısrar ede ede surat asarak hiç istemediğim bi dugune götürdü çocuklarla eziyet çektim resmen eve dönmek istedim neyse döndük gece konuşmadı sabah konuşmadı .. bende konuşmadım anlasın diye ama anlamayinca patladım. Bu gece de düğün var beni eve bırakıp (koydeydik) o tekrar düğüne döndü benimle konuşup sorunları çözmek yerine. Ben bu adama biseyler anlatıcam diye kendimi yirtiyorum hiç bir dediğimi anlamıyor. Onun için benim sözümün hiç önemi yok sanki. Herşey normal gibi davranıyor sonra da ... Ben ailemin evine gitmek istiyorum boşanma diyorlar ailem de :(

Neden 2 cocuk yaptin demekten daha yapici oldugunu dusunuyorum

Yukarıdaki mükemmel yorumu yaparken , konuyu okumaya erindiniz sanırım.

Konu sahibinin ilk eşinden bir çocuğu , şimdiki eşinden de bir çocuğu var. Başta iki çocuğum var deyince anlaşılmamıştı , sonraki mesajlarında açıkladı.

Ek olarak konu sahibinin şu anki kocasının da önceki evliliğinden anadan babadan ayrı babaanne elinde büyüyen bir çocuğu varmış.

Kizlar kocam beni hiç umursamıyor onu anladım . Geçen gün beni zorla ısrar ede ede surat asarak hiç istemediğim bi dugune götürdü çocuklarla eziyet çektim resmen eve dönmek istedim neyse döndük gece konuşmadı sabah konuşmadı .. bende konuşmadım anlasın diye ama anlamayinca patladım. Bu gece de düğün var beni eve bırakıp (koydeydik) o tekrar düğüne döndü benimle konuşup sorunları çözmek yerine. Ben bu adama biseyler anlatıcam diye kendimi yirtiyorum hiç bir dediğimi anlamıyor. Onun için benim sözümün hiç önemi yok sanki. Herşey normal gibi davranıyor sonra da ... Ben ailemin evine gitmek istiyorum boşanma diyorlar ailem de :KK43:
bu adam mı depresyonda 😏 adam işine gelince çiftleşiyor düğün dernek dolaşıyor. kocanız beni bile bunalttı. cidden çekilir dert değil. nasıl bir motivasyonla böyle adamlarla evli kalabiliyorsunuz hayret ediyorum. burda yazılmasa hala adamdan ümidiniz
olacak zira

Eee konu sahibi, bayramdan sonra psikiyatriye gidecektiniz randevu almıştınız. Gittiniz mi? Yani eşiniz gitti mi? Son durum nedir??? :KK53:

Eee konu sahibi, bayramdan sonra psikiyatriye gidecektiniz randevu almıştınız. Gittiniz mi? Yani eşiniz gitti mi? Son durum nedir??? :KK53:
Evet gittik. Eşimle ilgili buraya yazdığım her sorunu kabataslak anlattım doktorumuza boşanmayı düşünüyorum dedim. doktor da 15 gün süre verdi eşime.. eşin iyi birine benziyor seni sevmiyor değildir ben ihtimal vermiyorum sevmediğine dedi şu an bunları burada duydu eşin bu konular için bir gelişme kaydedicektir eminim .gelişme olmazsa da 15 gün sonra çift terapisine başlayacakmısız. Mesela benim boğazımda takılma hissi vardı bunun cinselliğimizdeki sorunlardan kaynaklandığını öğrendim. eşim de duydu bunu. Bir gelişme var mı deseniz azda olsa var kişisel bakım konusunda dikkat etmeye başladı.

Evet gittik. Eşimle ilgili buraya yazdığım her sorunu kabataslak anlattım doktorumuza boşanmayı düşünüyorum dedim. doktor da 15 gün süre verdi eşime.. eşin iyi birine benziyor seni sevmiyor değildir ben ihtimal vermiyorum sevmediğine dedi şu an bunları burada duydu eşin bu konular için bir gelişme kaydedicektir eminim .gelişme olmazsa da 15 gün sonra çift terapisine başlayacakmısız. Mesela benim boğazımda takılma hissi vardı bunun cinselliğimizdeki sorunlardan kaynaklandığını öğrendim. eşim de duydu bunu. Bir gelişme var mı deseniz azda olsa var kişisel bakım konusunda dikkat etmeye başladı.
Aman iyi bari en azından kokmayacak, utandirmayacak el içinde.

Farkeder mi? Çocuk yapmışsınız işte, demek ki problem değilmiş bunlar.
Allah aşkına hemen yargilamayin be. Sanki sizin kocalarinizin Evlendikten sonra farkli huyları oldugunu hic gormediniz. Ayni evde bi sure yaşamayan kimse öncesinde ne kadar iyi de geciniyor olsa birbirini ayni evde kaldıkları kadar taniyamazlar. Ne hemen bu önemi yargı ? Çokta asagiliyorum sizin gibileri yazik cahiller. Kader denen şey var.

Back