- 6 Ekim 2020
- 418
- 213
- 53
- Konu Sahibi Nileylul16
-
Anladım, Allah yardımcınız olsun, ikinci evlilik,boyle bır hayat sürmek için evlenmedi niz, ciddi bir sekılde konusun, düzelmiyorsa da cekmek zorunda deılsıniz..Mahkeme verdi ama düzenli yollamiyor arada bir
Bir doktora görünmeyi kabul etse ona vericek parası da yokki . Benim doktor paramı da ben veriyorumEşin depresyonda olabilir
Depresyondaki bi insan banyo yapmayı bırakır ustune basına sacına kılına sakalına bakmaz
Hep boyleydiys huyudur
Ama onceden boyle degildi sonradan olduysa hem mutsuz keyifsiz isteksiz bakımsızsa buyuk bi depresyon geciriyodur
Ben de bu yuzden sordum yasadıgı onemlı bir olay oldu mu diye, sizinle evlenmeden once yasamıs.. Belki de pis işlere bulastı. Isın ıcınden cıkamıyor.Bir doktora görünmeyi kabul etse ona vericek parası da yokki . Benim doktor paramı da ben veriyorum
Anlatmıyor hicbisey iki karicim deyip gecistiriyo beni düzeltecegim herşeyi diyo sonrası gene aynıBen de bu yuzden sordum yasadıgı onemlı bir olay oldu mu diye, sizinle evlenmeden once yasamıs.. Belki de pis işlere bulastı. Isın ıcınden cıkamıyor.
Duzelteceğim diyorsa var bıseylerAnlatmıyor hicbisey iki karicim deyip gecistiriyo beni düzeltecegim herşeyi diyo sonrası gene aynı
Ay ben iki çocuğa üzülürken bir çocuk daha mı var? Ya nedir bu üreme içgüdüsü? Zaten anne baba olunmuş, üçüncü garibi niye yaptınız? Klasik korunurken oldu da yazamazsınız, çünkü bir tane de boş gebelik var. Adamın bakmadığı ilgilenmediği babalık yapmadığı bir çocuğu varken, gözünüze perde mi indi de kabul ettiniz bu pis herifi. Çocuklar hariç etrafınızdaki herkes leş. Sizin en başta bu adam olmak üzere tüm sülalenizden uzaklaşmanız gerekiyor.2 biri benim eski evliliğimden biri ortak çocuğumuz. Onun çocuğu babannesi ile kalıyor koyde
Eşinizin psikolojik sıkıntıları var sanırım, yazdıklarınızdan gözümde mağara adamı gibi bir görüntü oluştu . Bide diyorsunuz mecbur yakınlaşıyoruz sonra sabunlar heryeri yıkıyorum falan hiç kendinize saygınız yok sizin ? Açık açık söyleyin bu şekilde size ve çocuklarınıza dokunmasının artık mümkün olmadığını, kişisel bakımına bu denli israrla direnmesinin altında yatan başka sebepler olabileceğini psikiyatriye baçvurmasını söyleyin.bazen kokuyorsun dediğimde gidip benm parfümümden sıkıyor kadın parfümü diyorum anlamıyor . kendine hiç ama hiç özen göstermiyor ya kadın parfümü sıkmak nedir
Sende ki bu para bitince ne olacak ?Bir doktora görünmeyi kabul etse ona vericek parası da yokki . Benim doktor paramı da ben veriyorum
Bu cümle sizin hatanız işte maalesef ki hiç kimse değişmezbelki değişir diye umut etmiştim başlarda
Evet çok doğru maalesef geç anladımBence ikinci evliliği başımda bir adam olsun kafasıyla yapmışsınız. Aceleyle evlenmişsiniz. İkinci evliliklerin biraz daha düşünülmesi gerekir. Parasını tutamayan, ailesine bakamayan adamla evlilik yapılmaz. Seçici olmanız lazımdı.
Salmaktan başka çarem kalmadı konuşulmuyor kaç kere denedim. Susuyo yada gecistiriyo çözüm odaklı değil yani yine bugün denicem konuşmayıKeşke o borcu ödemeseydiniz, sizi ilgilendirmez. İnsan parasız da olsa ne bileyim iki tane çamaşırı vardır birini yıkar ötekini giyer. İnsan bir özen gösterir kendine ve temizliğine yalnız yaşıyor olsa bile kaldı ki bir eşi ve çocukları var. Siz çok fazla şımartmışınız gibime geliyor. Konuşun yani bir silkinsin kendine gelsin. Dile getiriyor musunuz isteklerinizi? Parasızlık zordur ama bu anlattığınız şeylerin parasızlıkla alakası yok. Özensiz, yani salmış kendini, siz de onu salmışınız.
Bide bana yalvardı o borcu ödettirene kadar ne vaatler verdi ama hepsi yalan olduKeşke o borcu ödemeseydiniz, sizi ilgilendirmez. İnsan parasız da olsa ne bileyim iki tane çamaşırı vardır birini yıkar ötekini giyer. İnsan bir özen gösterir kendine ve temizliğine yalnız yaşıyor olsa bile kaldı ki bir eşi ve çocukları var. Siz çok fazla şımartmışınız gibime geliyor. Konuşun yani bir silkinsin kendine gelsin. Dile getiriyor musunuz isteklerinizi? Parasızlık zordur ama bu anlattığınız şeylerin parasızlıkla alakası yok. Özensiz, yani salmış kendini, siz de onu salmışınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?