- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 98
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
-
Bu ikinci evliliğim bir uasinda kızım var bu evlilikten diğer çocuğum ilk esimdenE iki tane çocuk yapmışsınız bu adamdan. Demek ki çok da sorun değilmiş. Aynen devam.
Farkeder mi? Çocuk yapmışsınız işte, demek ki problem değilmiş bunlar.Bu ikinci evliliğim bir uasinda kızım var bu evlilikten diğer çocuğum ilk esimden
Ben iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladiBu kadar gömdugunuz adamdan neden 2 çocuk.
Bu adam evlenene kadar tertemizdi evlendikten sonra dus almayı kendine bakmayı bırakmadı herhalde?
Maaş zaten gunumuz şartlarında yetebilen bir şey değil hele 4 kişilik ailede çok yüksek olmalı. Siz neden çalışıyorsunuz?
Ben iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi
Daha önce evlilik geçirmiş biri tecrübeli biri nasıl bu kadar hoyratça yaşayabiliyor bu hayatıBen iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi
Eşiniz ölmüş de gömülmeyi unutulmuş gibi.Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde .
Şiddet yok . Yanlış yazdım sanırım .Öyle çok şiddet uygulamıyormuş işte ne güzel, devam et.
Çok doğru benim hatam da varAkrabaların tanıştırmasıyla yapılan alelacele bu 2.evlilikten tam olarak nasıl bir şey bekliyordunuz anlamadım
İlk evlilik olsa hadi tecrübesizlik derdik. Bir de hemen 2.çocuk maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?