- 16 Haziran 2011
- 14.976
- 63.327
- 798
- Konu Sahibi Nileylul16
-
bana böyle anlatmadılar durummları çok iyiymiş gibi gösterdiler hiç maddi sıkıntı çekiceğimi düşünmedim
Ya ne sacma yorum ve bakıs acısı.sankı cocuk bır sanıyede oluyor ve sankı kadının anlattıkları bır sanoyede oldu. Bı yasanmıslık var herhalde.ilişkilere boyle bakamazsınız at gozlugunuzden. Adam sonradan degismiştir.veya bi donem cok iyilerdir bunlar aklınıza gelmıyor mu hıc.ne sacma sapan yorum ya eeee cocuk bası yaptın ere cocuk yaptın ama.bu ne ya .daha fazlasını dusunebılecek idrake sahip degilsiniz gerçekten sizin gibi çok var burada ee er cocuk cocuk cocuk yaptın ama. Te allaahım ya komiksiniz.Farkeder mi? Çocuk yapmışsınız işte, demek ki problem değilmiş bunlar.
İki çocuğu nasıl yaptınız bu adamdan okurken tiksindim gerçekten. Evlilik zordur dediğimiz bu işte şiddet kabul edilemez bir şey olduğu kadar saygının olmaması, temiz olmaması da evliliği bitiren sebepler arasında ve bunları insanlarınKocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Önce Türkçe yazmayı öğrenin sonra konuşuruz.Ya ne sacma yorum ve bakıs acısı.sankı cocuk bır sanıyede oluyor ve sankı kadının anlattıkları bır sanoyede oldu. Bı yasanmıslık var herhalde.ilişkilere boyle bakamazsınız at gozlugunuzden. Adam sonradan degismiştir.veya bi donem cok iyilerdir bunlar aklınıza gelmıyor mu hıc.ne sacma sapan yorum ya eeee cocuk bası yaptın ere cocuk yaptın ama.bu ne ya .daha fazlasını dusunebılecek idrake sahip degilsiniz gerçekten sizin gibi çok var burada ee er cocuk cocuk cocuk yaptın ama. Te allaahım ya komiksiniz.
verecek cevap bulamadınız okÖnce Türkçe yazmayı öğrenin sonra konuşuruz.
Hıı bulamadım, tarzanca kendimi ifade edemiyorum pek. Az ötede saçmalayın rica ediyorum.verecek cevap bulamadınız ok
Ya yanlıs basılan ıkı harfle , konuyu nasıl çarpittiniz.tipki konu sahibine yapılan yorumunuz gibi yüzeysel bir cevap.. sacmalayan sizsiniz. Kadın belkı kaç yıllık evli,bi problemını anlatiyor. Nasıl cocuk yaptın o zaman nasil yaptin nasil nasil demek saçma. Bunu anlayın önce. Kadın evli hiç güzel anı güzel zamanları olmadi sanki..yapar çocuk. Bi de boşan cılar var.boşan boşan boşan.böyle tipler reelde eşlerine kul köleler genelde.sizi de biliyoruz yanıHıı bulamadım, tarzanca kendimi ifade edemiyorum pek. Az ötede saçmalayın rica ediyorum.
Kadın iki yıllık evli bir yaşında çocuğu var. Bir tane de kürtajı. Bu da demek oluyor ki ilk günden korunmamış isteyerek çocuk yapmış. Öyle iyi günleri olmuş da sonradan bozulmuş bir evlilik yok ortada.Ya yanlıs basılan ıkı harfle , konuyu nasıl çarpittiniz.tipki konu sahibine yapılan yorumunuz gibi yüzeysel bir cevap.. sacmalayan sizsiniz. Kadın belkı kaç yıllık evli,bi problemını anlatiyor. Nasıl cocuk yaptın o zaman nasil yaptin nasil nasil demek saçma. Bunu anlayın önce. Kadın evli hiç güzel anı güzel zamanları olmadi sanki..yapar çocuk. Bi de boşan cılar var.boşan boşan boşan.böyle tipler reelde eşlerine kul köleler genelde.sizi de biliyoruz yanı
Bilmiyorum tam ne? Biz kuruşu kuruşuna biliyoruz maaşımızı. Evli değilim ama sevgilimin bordrosuna da istediğim an bakarım, e-devlet şifresi var bende. Bilmemesi ya da size böyle dediğinde sizin buna inanmanız aşırı anormal geliyor bana.ben onun dedğini söylüyorum . bilmiyorum tam diyo
Evdeki paradan çoluk çocuğun kumbarasından para tırtıklayan adam insanın yaşam sevincini söndürür. Bakarsın tiksinirsin, bir insan nasıl bu kadar aciz olabilir benim bununla ne işim olur dersin, o saniyede bitirirsin kafanda. Hadi diyelim pisliğin altında psikolojik rahatsızlık var, tedavi oldu düzeldi. Ben nasıl yaşamışım öyle leş gibi gezmişim der kendinden utanırsın da hırsızlığa bahane bulunamaz. Çocuğun kumbarasından veya babasından gelen nafaka parasını çalmanın izahı tedavisi çaresi yok. Bu, saniyesinde şutlanması gereken bir yaşam formu.ondan da tırtıklıyor evet hepsini vermiyorum tabi böyle 10 lira 50 lira 100 lira bazen...ama ona göre bu normal
Off hepsini gectim kokan adamla olmazKocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Konu sahibi kendi yazdı hep öyleymiş, beni kandırmak için düzgün gelmiş yanıma dedi. Eniştesi yalan söyleyip aracı olmuş sırf evlensin diye. Çocuğunun babasının gönderdiği nafaka parasından çalan tırtıklayan bir adam bu.Ya ne sacma yorum ve bakıs acısı.sankı cocuk bır sanıyede oluyor ve sankı kadının anlattıkları bır sanoyede oldu. Bı yasanmıslık var herhalde.ilişkilere boyle bakamazsınız at gozlugunuzden. Adam sonradan degismiştir.veya bi donem cok iyilerdir bunlar aklınıza gelmıyor mu hıc.ne sacma sapan yorum ya eeee cocuk bası yaptın ere cocuk yaptın ama.bu ne ya .daha fazlasını dusunebılecek idrake sahip degilsiniz gerçekten sizin gibi çok var burada ee er cocuk cocuk cocuk yaptın ama. Te allaahım ya komiksiniz.
Yaaaa ciddimisiniz? Pis pis dolaşmakla depresyona girmenin ne alakası var.Eşin depresyonda olabilir
Depresyondaki bi insan banyo yapmayı bırakır ustune basına sacına kılına sakalına bakmaz
Hep boyleydiys huyudur
Ama onceden boyle degildi sonradan olduysa hem mutsuz keyifsiz isteksiz bakımsızsa buyuk bi depresyon geciriyodur
Suna izin verip kizinizi ezdiriyorsunuz, kullandiriyorsunuz ya gozumde sevgilisinin oglu oldurmesine goz yuman şiar’ın annesinden hiç bir farkınız yok. Size asla üzülecek değilim, daha beter olun da, yazık çocuklarınıza!öyle evet kalanla da diğer çocuğa mama vs ekmek gibi şeyler alıp geliyo işte .. ne dersiniz. bişey deyince vercem senin paranı dininiz imanınız para olmuş diyo
istemeye isttemeye öpüşmeyerek
Depresyonda olan adam sevişmek de istemez. Sevişmeye gelince koşa koşa, temizliğe gelince ay depresyondayım.Aç da oku Afulin bilmiyosan ogren once sonra burda gelip ahkam kes! Depresyonla kisisel bakımın, mutsuzluğun, motive olamamanın dogrudan ilgisi vardır. Ağır depresyon kişinin kendine bakma motivesini onemli olcude azaltabilir… Herkes de boyle olacak diye bi kural yok ama boyle birsey var!
Ama tum hayatı boyunca boyleydiyse adam, huyu buysa o ayrı konu
bunu zaten belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?