Evdeki paradan çoluk çocuğun kumbarasından para tırtıklayan adam insanın yaşam sevincini söndürür. Bakarsın tiksinirsin, bir insan nasıl bu kadar aciz olabilir benim bununla ne işim olur dersin, o saniyede bitirirsin kafanda. Hadi diyelim pisliğin altında psikolojik rahatsızlık var, tedavi oldu düzeldi. Ben nasıl yaşamışım öyle leş gibi gezmişim der kendinden utanırsın da hırsızlığa bahane bulunamaz. Çocuğun kumbarasından veya babasından gelen nafaka parasını çalmanın izahı tedavisi çaresi yok. Bu, saniyesinde şutlanması gereken bir yaşam formu.
Para nereden gelirse gelsin, benim ihtiyaçlarım giderilsin diyor lağım canlısı. Siz bu konuyu kapattırmayın lütfen. Herkes ağır konuşsun yazsın engellemeyin kimseyi. Bir umut belki yavaş yavaş gözünüz açılır cesaretlenir bırakırsınız bu adamı. Bakın bu ev olayı çok önemli, kaptırmayın sakın çocuklarınızın hakkını. 1 ay süre vermeniz çok yanlış. 29 gün pisliğe devam 30. günde birden nur mu inecek yüzüne? İlk evliliğinde aldatma falan yoktur, kadın farkedip terketmiştir bunu. Sizi avlamak için anası babası yıkayıp paklamış normal göstermiş size. 1 ay süre çok, bu adam değişmez. Sizin ailenizden güç buluyor. Boşanmasını asla kabul etmeyecekleri için ayrılamaz benden diyor. 4. kattan düşen çocuğun anası da arkasından atlıyor belki kurtarırım ya da ölürsek de beraber ölelim iç güdüsüyle. Annelik böyle bir şey, çocuğun sağlığı güvenliği her şeyden önce gelmeli.