- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.601
- 83
- Konu Sahibi Nileylul16
-
Konu sahibi kendisi yorumlarda demişti görmezden geldiğini, düzeltirim sandığını. Haftada bir görüştüklerinde de pespayeymiş. Adam pis, pis nokta. Ne tranvası, ne depresyonu? Ki sadece vücudu değil, içi de pis.Aç da oku Afulin bilmiyosan ogren once sonra burda gelip ahkam kes! Depresyonla kisisel bakımın, mutsuzluğun, motive olamamanın dogrudan ilgisi vardır. Ağır depresyon kişinin kendine bakma motivesini onemli olcude azaltabilir… Herkes de boyle olacak diye bi kural yok ama boyle birsey var!
Ama tum hayatı boyunca boyleydiyse adam, huyu buysa o ayrı konu
bunu zaten belirttim.
Demekki adamın huyu bu oldum olası pis bi insan. Kendine bakmayan yıkanmayan kokan ve bundan utanmayan biri.Konu sahibi kendisi yorumlarda demişti görmezden geldiğini, düzeltirim sandığını. Haftada bir görüştüklerinde de pespayeymiş. Adam pis, pis nokta. Ne tranvası, ne depresyonu? Ki sadece vücudu değil, içi de pis.
Peki, bi daha öyle yaparım. "okuduğum" yorumlara istinaden huyunun bu olduğunun altını çizmiştim.Demekki adamın huyu bu oldum olası pis bi insan. Kendine bakmayan yıkanmayan kokan ve bundan utanmayan biri.
Ben zaten bunu hep belirttim. Hep boyleydiyse huyu budur.
Onceden kendine bakıyodu da sonradan bakmayı bıraktıysa depresyondur dedim. Yazdıklarımı Tam olarak okuyup oyle yorum yaparsanız iyi olur.
hiç yıkanmıyor demedim banyo yaptığı zamanlarda oluyor ilişki... ilişkiden sonra hemen yıkanmak yerine 3 gün yapmadığı oluyor banyo ee saçları nerdeyse beliine kadar kokuyor yaniAdam bu kadar leş haldeyken cünüp olma işini nasıl yapoyorsunuz orasını anlayamadım yada düşünmek istemiyorum.. Aynı odada uyumam bile mümkün değil kusura bakmayın..
Sizin de niyetiniz yok zaten. İlk başta yazdığım gibi aynen devam edeceksiniz. Yok yere bizim midemizi bulandırdınız, çocuklara üzülmemize sebep oldunuz.ayrılmayı da gözü yemiyor çünkü ailesi çok yüklenecek ona. ailesi ayrılmamızı istemiyor hiç.
ben buraya yazana kadar durumun ciddiyetinin farkında değildim. dediğim gibi çevremde aldatılıp ilişkisine devam edenler mutsuz olup hala evli kalanlar var .. bende en azından aldatılmıyorum işten eve evden işe gidiyor. hep yanımda .iyi de bir baba ..herkesin kocasında sıkıntılar var demekki diye kendimi avutmaya çalışıyordum. gerçekten gözüm açıldı.Evdeki paradan çoluk çocuğun kumbarasından para tırtıklayan adam insanın yaşam sevincini söndürür. Bakarsın tiksinirsin, bir insan nasıl bu kadar aciz olabilir benim bununla ne işim olur dersin, o saniyede bitirirsin kafanda. Hadi diyelim pisliğin altında psikolojik rahatsızlık var, tedavi oldu düzeldi. Ben nasıl yaşamışım öyle leş gibi gezmişim der kendinden utanırsın da hırsızlığa bahane bulunamaz. Çocuğun kumbarasından veya babasından gelen nafaka parasını çalmanın izahı tedavisi çaresi yok. Bu, saniyesinde şutlanması gereken bir yaşam formu.
Para nereden gelirse gelsin, benim ihtiyaçlarım giderilsin diyor lağım canlısı. Siz bu konuyu kapattırmayın lütfen. Herkes ağır konuşsun yazsın engellemeyin kimseyi. Bir umut belki yavaş yavaş gözünüz açılır cesaretlenir bırakırsınız bu adamı. Bakın bu ev olayı çok önemli, kaptırmayın sakın çocuklarınızın hakkını. 1 ay süre vermeniz çok yanlış. 29 gün pisliğe devam 30. günde birden nur mu inecek yüzüne? İlk evliliğinde aldatma falan yoktur, kadın farkedip terketmiştir bunu. Sizi avlamak için anası babası yıkayıp paklamış normal göstermiş size. 1 ay süre çok, bu adam değişmez. Sizin ailenizden güç buluyor. Boşanmasını asla kabul etmeyecekleri için ayrılamaz benden diyor. 4. kattan düşen çocuğun anası da arkasından atlıyor belki kurtarırım ya da ölürsek de beraber ölelim iç güdüsüyle. Annelik böyle bir şey, çocuğun sağlığı güvenliği her şeyden önce gelmeli.
Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum. Pislik, les, kokarca kızımın parasını alacak. 12TL suan en iyi bilinen marka gerisi cebe. Bu kadar aciz bir adama kızınızı ezdiriyirsunuz. Neymiş 1 ay süre vermişsiniz hıii değişir bir ayda . Puru pak olur sevişip bir çocuk daha yaparsınızCebinde hiç para olmadığını bildiğim için
ben gerçekten buraya fikir almak için açtım bu konuyu .. içimi dökmek için değil. yaşım 26 eşime göre de bakımlı güzel bir kadınım hayatımı mahvetmek istemiyorum. doğru kararlar alabilmek için de sizler gibi tarafsız bakan birilerine ihtiyacım vardı. buraya yazılan herşey benim için önemli.Sizin de niyetiniz yok zaten. İlk başta yazdığım gibi aynen devam edeceksiniz. Yok yere bizim midemizi bulandırdınız, çocuklara üzülmemize sebep oldunuz.
Allah aşkına kendi öz evladını annesine terkeden, ilgilenmeyen, ihtiyaçlarını karşılamayan evdeki çocukların gıdasını bile temin etmeyen adam nasıl iyi bir baba oluyor? Gece kalkıp pışpışlıyor diye mi?ben buraya yazana kadar durumun ciddiyetinin farkında değildim. dediğim gibi çevremde aldatılıp ilişkisine devam edenler mutsuz olup hala evli kalanlar var .. bende en azından aldatılmıyorum işten eve evden işe gidiyor. hep yanımda .iyi de bir baba ..herkesin kocasında sıkıntılar var demekki diye kendimi avutmaya çalışıyordum. gerçekten gözüm açıldı.
Ayy kıyamam tabi o adamı korumalisiniz kızlarımız ezilsin. Dolap boş olsun umurunuzda miayrılmayı da gözü yemiyor çünkü ailesi çok yüklenecek ona. ailesi ayrılmamızı istemiyor hiç.
O pislikle, parasızlıkla kime yanasacakta aldatacak biraz mantık. Biz okurken burnumuz düştü , midemiz bulandıben buraya yazana kadar durumun ciddiyetinin farkında değildim. dediğim gibi çevremde aldatılıp ilişkisine devam edenler mutsuz olup hala evli kalanlar var .. bende en azından aldatılmıyorum işten eve evden işe gidiyor. hep yanımda .iyi de bir baba ..herkesin kocasında sıkıntılar var demekki diye kendimi avutmaya çalışıyordum. gerçekten gözüm açıldı.
İyi baba dediğiniz insan bi dondurma alacak para cebinde tutamayıp orda burda eziyor. İyi misiniz cidden?ben buraya yazana kadar durumun ciddiyetinin farkında değildim. dediğim gibi çevremde aldatılıp ilişkisine devam edenler mutsuz olup hala evli kalanlar var .. bende en azından aldatılmıyorum işten eve evden işe gidiyor. hep yanımda .iyi de bir baba ..herkesin kocasında sıkıntılar var demekki diye kendimi avutmaya çalışıyordum. gerçekten gözüm açıldı.
bırakmıyor beni ... 6 yaşındaki kızım da seviyor baba diyor ona (tamamen kendi kararı) . çocuklarım için 1 ay süre verdim.. bırakmıyorsa düzelir belki yani yine bir umut.. inanın çok zor bir durum ailemin gözünde düşeceğim durum iki kere evlendi boşandı yine başımıza geldi diyeceklerAğzımı bozmamak için zor tutuyorum. Pislik, les, kokarca kızımın parasını alacak. 12TL suan en iyi bilinen marka gerisi cebe. Bu kadar aciz bir adama kızınızı ezdiriyirsunuz. Neymiş 1 ay süre vermişsiniz hıii değişir bir ayda . Puru pak olur sevişip bir çocuk daha yaparsınız
değilim galiba fazla iyimser yaklaşıyorum ..alıştırdı bizi bu durumlaraİyi baba dediğiniz insan bi dondurma alacak para cebinde tutamayıp orda burda eziyor. İyi misiniz cidden?
evet diğer eşimde bunlar yoktu ben galiba onunla kıyaslayıp kötünün iyisi diyorumAllah aşkına kendi öz evladını annesine terkeden, ilgilenmeyen, ihtiyaçlarını karşılamayan evdeki çocukların gıdasını bile temin etmeyen adam nasıl iyi bir baba oluyor? Gece kalkıp pışpışlıyor diye mi?
Çocuğa sunduğunuz tek baba figürü bu adam, küçücük kız tabi ki sevecek, sevdiğini sanacak. Biraz daha büyüsün yaşadıklarının hesabını hem sizden hem o adamdan soracak merak etmeyin. O çocuğa bu hayatı layık gördüğünüz için de iki yakanız bir araya gelmeyecek. Yanınıza kalmaz.bırakmıyor beni ... 6 yaşındaki kızım da seviyor baba diyor ona (tamamen kendi kararı) . çocuklarım için 1 ay süre verdim.. bırakmıyorsa düzelir belki yani yine bir umut.. inanın çok zor bir durum ailemin gözünde düşeceğim durum iki kere evlendi boşandı yine başımıza geldi diyecekler
1 ay sonra buraya yazın olur mu . Çocuklar kokudan rahatsız olmuyor mu . Yaz geldi koşturup kendileri terleyince bile 1.5 yaşındaki kizim küveti gösteriyor duşa gireceğini biliyor 6yas algılamamasi imkansizbırakmıyor beni ... 6 yaşındaki kızım da seviyor baba diyor ona (tamamen kendi kararı) . çocuklarım için 1 ay süre verdim.. bırakmıyorsa düzelir belki yani yine bir umut.. inanın çok zor bir durum ailemin gözünde düşeceğim durum iki kere evlendi boşandı yine başımıza geldi diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?