- Konu Sahibi Nileylul16
-
Ay okudukça fena oluyorum. Kürtaj sonrası kontrole bile götürmemiş kadını ya.O kadar çok falsosu var ki nereye odaklanacağımızı şaşırdık. Ama bütün suçu adama yükleyemiyorum ben, konu sahibi de en az adam kadar falsolu.
E kadının kendi parası olduğu halde kendi de gitmemiş. Kendi sağlığını önemsemeyeni başkası niye önemsesin.Ay okudukça fena oluyorum. Kürtaj sonrası kontrole bile götürmemiş kadını ya.
Kudra ne olursa olsun sağlık bu yani. Bulur buluşturur götürür insan yani.
öyle evet kalanla da diğer çocuğa mama vs ekmek gibi şeyler alıp geliyo işte .. ne dersiniz. bişey deyince vercem senin paranı dininiz imanınız para olmuş diyoBir çocuğun yiyeceği dondurma 50 tl mi konu sahibi? Geriye kalan para ne oluyor?
benden artık beklemesin diyee onun götürmesini bekliyorum . artık benden para gelmeyeceğini anlasın yeterki kontrole bir ay sonra gitsem de olur . sorumluluk alsınE kadının kendi parası olduğu halde kendi de gitmemiş. Kendi sağlığını önemsemeyeni başkası niye önemsesin.
Valla o da doğru canım. Kanaman ola ola da oturmazsın. Ben olsam kalkar gider tedavimi olur. Dönüşte de çocukları toplar, terk ederdim bu adamı. Hak ettiği son bu çünkü.E kadının kendi parası olduğu halde kendi de gitmemiş. Kendi sağlığını önemsemeyeni başkası niye önemsesin.
ev yapılana kadar kararımı vereceğim zatenEvin üzerine olup bosandiktan sonra yarısını bu adama vermekten bir an önce kurtul bide onu mal sahibi yapma. Git kendi evinde otur. Yarın oburgun bosanirsan eve ortak olur bu kemirgen
Yalnız o para ne sizin ne de eşinizin. O para kızınızın. Son çare bile olmamalı.öyle evet kalanla da diğer çocuğa mama vs ekmek gibi şeyler alıp geliyo işte .. ne dersiniz. bişey deyince vercem senin paranı dininiz imanınız para olmuş diyo
Çok beklersiniz diyeceğim maalesef.benden artık beklemesin diyee onun götürmesini bekliyorum . artık benden para gelmeyeceğini anlasın yeterki kontrole bir ay sonra gitsem de olur . sorumluluk alsın
evet aileme söyleyemeyceğim için gidemezdim de... kanama da geçti kendi kendineValla o da doğru canım. Kanaman ola ola da oturmazsın. Ben olsam kalkar gider tedavimi olur. Dönüşte de çocukları toplar, terk ederdim bu adamı. Hak ettiği son bu çünkü.
ama oluyor çoğu zaman . o paradan eve market de yaptım.. ailesinin ihtiyacını da aldım.. çocuğuna hediye de aldım . doymuyor ama bitirene kadar istemeye devam edicek . o yüzden kendim için bile çekmedim paraYalnız o para ne sizin ne de eşinizin. O para kızınızın. Son çare bile olmamalı.
Ailenizle ne alakası var durumun?evet aileme söyleyemeyceğim için gidemezdim de... kanama da geçti kendi kendine
Daha kendi kendine geçti diyorsunuz. Ya geçmeseydi, size bir şey olsaydı? O iki çocuğun sizden başka kimi var? Babalarının hali ortada? Ya siz canınızı sokakta mı buldunuz?evet aileme söyleyemeyceğim için gidemezdim de... kanama da geçti kendi kendine
Adamda değil hata burada sizde. O para benim çocuğumun tek kuruşuna dokunmayacağız diyemiyorsunuz.ama oluyor çoğu zaman . o paradan eve market de yaptım.. ailesinin ihtiyacını da aldım.. çocuğuna hediye de aldım . doymuyor ama bitirene kadar istemeye devam edicek . o yüzden kendim için bile çekmedim para
çok haklısınız ben çok yalnız hissediyorum kendimi sıkışıp kaldım ne yapıcağımı bilmediğim için de hiç birşey yapmıyorum akısına bıraktım ama çocuklarımı düşünüp silkelenmem lazım onu farketttim teşekkür ederimDaha kendi kendine geçti diyorsunuz. Ya geçmeseydi, size bir şey olsaydı? O iki çocuğun sizden başka kimi var? Babalarının hali ortada? Ya siz canınızı sokakta mı buldunuz?
dedim ama mecbur bırakıyor beni. mesela kürtaj için gün aldık para bul dedim son anda bana para bulamadığını söylüyor ee alınması da lazım mecbur orda çektim mesela....Adamda değil hata burada sizde. O para benim çocuğumun tek kuruşuna dokunmayacağız diyemiyorsunuz.
ailemi bende anlamıyorum tekrar hata yapıp evleneceğimi tekrar çocuk yapıcağımı falan düşünüyorlar ama bidaha asla evlenmem boşanırsamAilenizle ne alakası var durumun?
Nasıl bir aile ki bolca para veriyor, üstüne ev veriyor ama boşanmana izin vermiyor.
Ne?ama oluyor çoğu zaman . o paradan eve market de yaptım.. ailesinin ihtiyacını da aldım.. çocuğuna hediye de aldım . doymuyor ama bitirene kadar istemeye devam edicek . o yüzden kendim için bile çekmedim para
yapılan acıtasyonlara dayanamadım .. büyük salaklık... yaptığım hiçbirşeyin de kıymeti bilinmediNe?
Ailesine mi harcadınız? Pes! Yazık o çocuğun hakkını yiyorsunuz, bu çıkar bakın.
Çocuğun nafakasıyla mı karşıladınız bunu yoksa ailenizin size verdiği parayla mı?dedim ama mecbur bırakıyor beni. mesela kürtaj için gün aldık para bul dedim son anda bana para bulamadığını söylüyor ee alınması da lazım mecbur orda çektim mesela....
ailemin verdiği ile... çocuğun nafakası zaten 500 tl o da her ay gelmiyoÇocuğun nafakasıyla mı karşıladınız bunu yoksa ailenizin size verdiği parayla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?