İlgisiz özensiz kocam

yapılan acıtasyonlara dayanamadım .. büyük salaklık... yaptığım hiçbirşeyin de kıymeti bilinmedi
Ya nasıl bir ajitasyon olacak ki yavrunuzun nafakasını eşinizin ailesine yedirebiliyorsunuz?
Çocuğunuza çok üzüldüm valla. Ne babası ilgileniyor ne annesi koruyabiliyor.

Öfff, son zamanlarda ne kadar kokan, dişini fırçalamayan eş örnekleri çıktı ya… midem bulandı kusura bakmayın ama

Elbette boşanmak için yeter de artar bu sebepler. Kaldı ki herkesin kıstası farklıdır, öznel bir soru bu. Eğer mutsuzsanız bitirmek en mantıklısı.

Bana kızmayın ama soracağım, bu adama neden 2 çocuk? Hangi motivasyon ile yaptınız bunu?

Maddi açıdan da manevi açıdan da yetersiz olan bu adama bir değil neden iki çocuk…

Bir de yine özür dilerim ama, nasıl içinizden sevişmek geliyor böyle bir adamla

Boşanmanız hem sizin hem de çocukların hayrına olur bence. Daha kötü duruma düşemezsiniz yani.

Eski üye olmasanız fake diyeceğim ama , çok üzüldüm ya size

Dilerseniz 10. Evliliğiniz olsun, insanlar mutlu olmak için evlenirler. Elalem ne der falan diye de hiç düşünmeyin. Elalem yaşamıyor bu hayatı çünkü siz yaşıyorsunuz. Mutsuzsanız boşanın.

Yani ben 26 o 38 yaşında yaş farkından mi acaba anlayamıyorum onu
Tabii yaşla alakali, mesela benim eşim 50 yasinda olduğu için çürük patates gibi kokar, ben kokuyu bastırsin diye sheltox sikip küçük tuvalete kapiyorum genelde

Çocuklardan biri eski eşindenmiş konu sahıbının

Şimdiki eşinin de ilk eşinden bir çocugu varmış

Birde ortak çocukları
Eşinin çocuğuna babaanne bakıyormuş

Kusura bakmayın ama siz de çok midesizmissiniz. Böyle pis bir adama sarılmak, öpmek nasıl içinizden geliyor? Bir de üstüne, sarılıp opusmuyor diye sitem ediyorsunuz, demek ki siz de temiz bir insan değilsiniz.

Adam sizin zorlamanizla temiz olsa ne olur, içi pis, ruhu pis. Koskoca bir insan başkasının ittirmesiyle temiz olacaksa batsın o temizlik.

Ben pis erkekleri anlayamıyorum ya. Altı üstü yıkanacak, diş fircalayacak, kulak copuyle kulak temizleyecek, düzenli tirnak kesecek, tıraş olacak, koltuk altı sürecekler. sanki kadinlar gibi kıl tüy derdi ve buna benzer dertleri var!

Adam saçı islanacak diye gusül almiyormus, tövbe ya. Seviştikten sonra ister gusül ister banyo olsun, insan suya.mutlaka girmeli ya, bu nasıl pislik

mecbur katlanıyorum heryerimi yıkıyorum sabunla bir öpüşünde bile

32 yaşında , 2 çocuk sahibi , 2.evliliği olan bir kadınsınız ve mecbur katlanıyorum diyorsunuz.

Hayatınıza dair anlattıklarınız gerçekse ve
mecbur katlanıyorum heryerimi yıkıyorum sabunla bir öpüşünde bile

diyorsanız : Bu durumda bu şahane evlilik hayatınızı ve eşinizin mükemmel kişisel bakımsızlığını forumla paylaşmanızın amacı nedir ?

Konuyu okuyan ve eşi normal kişisel bakımını yapan kadınlar şükretsin diye mi ?

Midem bulandı konuyu okuyunca
Siz nasıl yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…