- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
Adam sende para olduğunu biliyor bu yüzden kendini de hiç sıkıntıya sokmuyor.ailemin verdiği ile... çocuğun nafakası zaten 500 tl o da her ay gelmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam sende para olduğunu biliyor bu yüzden kendini de hiç sıkıntıya sokmuyor.ailemin verdiği ile... çocuğun nafakası zaten 500 tl o da her ay gelmiyo
Ya nasıl bir ajitasyon olacak ki yavrunuzun nafakasını eşinizin ailesine yedirebiliyorsunuz?yapılan acıtasyonlara dayanamadım .. büyük salaklık... yaptığım hiçbirşeyin de kıymeti bilinmedi
E çocukla alakası yok ki bunun. Çalışmıyorsunuz, paranız varsa tabi ki harcayacaksınız.ailemin verdiği ile... çocuğun nafakası zaten 500 tl o da her ay gelmiyo
Peki bu adama ne kadar daha katlanmak gerekiyormuş. Çünkü bu adam düzelmez,siz de para varken de hiç gitmezailemi bende anlamıyorum tekrar hata yapıp evleneceğimi tekrar çocuk yapıcağımı falan düşünüyorlar ama bidaha asla evlenmem
çocuğun nafakası ile değil... ailemden gelen para ileYa nasıl bir ajitasyon olacak ki yavrunuzun nafakasını eşinizin ailesine yedirebiliyorsunuz?
Çocuğunuza çok üzüldüm valla. Ne babası ilgileniyor ne annesi koruyabiliyor.
ama toplu parayı ıvır zıvıra harcamak beni rahatsız ediyor.E çocukla alakası yok ki bunun. Çalışmıyorsunuz, paranız varsa tabi ki harcayacaksınız.
E çocuğun nafakasını da harcıyormuş kocanız?çocuğun nafakası ile değil... ailemden gelen para ile
Harcama çünkü senin paran bitince,koca tarafın ailecek seni harcicak.ama toplu parayı ıvır zıvıra harcamak beni rahatsız ediyor.
ondan da tırtıklıyor evet hepsini vermiyorum tabi böyle 10 lira 50 lira 100 lira bazen...ama ona göre bu normalE çocuğun nafakasını da harcıyormuş kocanız?
bir bilsem yalnızlıktan mı korkuyorum ailemden mi elalem ne der diye mi... bilmiyorum. bu bir ayda karar vericemKıçını bile yıkamayan adamin kahrını ne çekersin be kardesim!!
Öfff, son zamanlarda ne kadar kokan, dişini fırçalamayan eş örnekleri çıktı ya… midem bulandı kusura bakmayın amaKocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Tabii yaşla alakali, mesela benim eşim 50 yasinda olduğu için çürük patates gibi kokar, ben kokuyu bastırsin diye sheltox sikip küçük tuvalete kapiyorum geneldeYani ben 26 o 38 yaşında yaş farkından mi acaba anlayamıyorum onu
Çocuklardan biri eski eşindenmiş konu sahıbınınÖfff, son zamanlarda ne kadar kokan, dişini fırçalamayan eş örnekleri çıktı ya… midem bulandı kusura bakmayın ama
Elbette boşanmak için yeter de artar bu sebepler. Kaldı ki herkesin kıstası farklıdır, öznel bir soru bu. Eğer mutsuzsanız bitirmek en mantıklısı.
Bana kızmayın ama soracağım, bu adama neden 2 çocuk? Hangi motivasyon ile yaptınız bunu?
Maddi açıdan da manevi açıdan da yetersiz olan bu adama bir değil neden iki çocuk…
Bir de yine özür dilerim ama, nasıl içinizden sevişmek geliyor böyle bir adamla
Boşanmanız hem sizin hem de çocukların hayrına olur bence. Daha kötü duruma düşemezsiniz yani.
Eski üye olmasanız fake diyeceğim ama , çok üzüldüm ya size
Dilerseniz 10. Evliliğiniz olsun, insanlar mutlu olmak için evlenirler. Elalem ne der falan diye de hiç düşünmeyin. Elalem yaşamıyor bu hayatı çünkü siz yaşıyorsunuz. Mutsuzsanız boşanın.
Ah tüm detayları okumamışım. Teşekkür ederimÇocuklardan biri eski eşindenmiş konu sahıbının
Şimdiki eşinin de ilk eşinden bir çocugu varmış
Birde ortak çocukları
Eşinin çocuğuna babaanne bakıyormuş
mecbur katlanıyorum heryerimi yıkıyorum sabunla bir öpüşünde bile
mecbur katlanıyorum heryerimi yıkıyorum sabunla bir öpüşünde bile
En çok merak ettiğim konu, nasıl sevişiyorlar? İnsan kokan bir adamla nasıl sevişir?
istemeye isttemeye öpüşmeyerek