• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Farkeder mi? Çocuk yapmışsınız işte, demek ki problem değilmiş bunlar.
Ya ne sacma yorum ve bakıs acısı.sankı cocuk bır sanıyede oluyor ve sankı kadının anlattıkları bır sanoyede oldu. Bı yasanmıslık var herhalde.ilişkilere boyle bakamazsınız at gozlugunuzden. Adam sonradan degismiştir.veya bi donem cok iyilerdir bunlar aklınıza gelmıyor mu hıc.ne sacma sapan yorum ya eeee cocuk bası yaptın ere cocuk yaptın ama.bu ne ya .daha fazlasını dusunebılecek idrake sahip degilsiniz gerçekten sizin gibi çok var burada ee er cocuk cocuk cocuk yaptın ama. Te allaahım ya komiksiniz.

Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
İki çocuğu nasıl yaptınız bu adamdan okurken tiksindim gerçekten. Evlilik zordur dediğimiz bu işte şiddet kabul edilemez bir şey olduğu kadar saygının olmaması, temiz olmaması da evliliği bitiren sebepler arasında ve bunları insanların
'' karşındakinde çok özellik arıyorsun '' diye adlandırmaları ve kabul etmeleri yüzünden maalesef ki bu kötü özelliklere sahip erkeklerin sayısı gittikçe çoğalıyor. Ben mesela lisede bir erkek arkadaşımızın kulağını görmüştüm ayıptır söylemesi öyle midem bulandı ki sapsarı asla temizlemediği çok belli. Ve bana göre diğer beden temizliklerine de dikkat etmeyen biriydi. Yani az çok dışarıdan da belli ediyorlar mesela dişlere bakarım hiç fırçalamadığı sarılığından değil o pisliklerin yuva yapmasından belli oluyor. Demek istediğim eşiniz daha önceden de temiz değilmiş bence o süre zarfında nasıl katlandınız beraber olabildiniz? Birde başka kadın için yaptığı borcu ödettiler bana demişsiniz onu anlamadım başka kadın derken aile içinden biri mi? Son olarak cünüp gezen adam bana şefkatle sarılmasa da olur :D Boşanmak için sebep mi dersem eğer rahatsız oluyorsa bir taraf evet. Ama iki tarafında böyle olduğu durumlarda değil zaten alışkın oluyorlar :D Ki bi ara hiç unutmam lise zamanımda ağız kokusu yüzünden boşanmaların sayısı arttı haberini okumuştum ben olabiliyor yani :D Tabi bir taraf temiz titiz olup diğeri eşiniz gibi olursa kesin boşanılır. Misal ben diş ipine kadar kullanıp senede iki kez diş taşlarımı temizletmeye giden biriyim gerçekten annem sağolsun bana bunların eğitimlerini çocukluktan verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Dikkat ediyorum ve eşiniz gibi biri olsaydı zaten anlardım evlenmezdim de hadi evlendim diyelim ayrılırdım

Ya ne sacma yorum ve bakıs acısı.sankı cocuk bır sanıyede oluyor ve sankı kadının anlattıkları bır sanoyede oldu. Bı yasanmıslık var herhalde.ilişkilere boyle bakamazsınız at gozlugunuzden. Adam sonradan degismiştir.veya bi donem cok iyilerdir bunlar aklınıza gelmıyor mu hıc.ne sacma sapan yorum ya eeee cocuk bası yaptın ere cocuk yaptın ama.bu ne ya .daha fazlasını dusunebılecek idrake sahip degilsiniz gerçekten sizin gibi çok var burada ee er cocuk cocuk cocuk yaptın ama. Te allaahım ya komiksiniz.
Önce Türkçe yazmayı öğrenin sonra konuşuruz.

Hıı bulamadım, tarzanca kendimi ifade edemiyorum pek. Az ötede saçmalayın rica ediyorum.
Ya yanlıs basılan ıkı harfle , konuyu nasıl çarpittiniz.tipki konu sahibine yapılan yorumunuz gibi yüzeysel bir cevap.. sacmalayan sizsiniz. Kadın belkı kaç yıllık evli,bi problemını anlatiyor. Nasıl cocuk yaptın o zaman nasil yaptin nasil nasil demek saçma. Bunu anlayın önce. Kadın evli hiç güzel anı güzel zamanları olmadi sanki..yapar çocuk. Bi de boşan cılar var.boşan boşan boşan.böyle tipler reelde eşlerine kul köleler genelde.sizi de biliyoruz yanı

Ya yanlıs basılan ıkı harfle , konuyu nasıl çarpittiniz.tipki konu sahibine yapılan yorumunuz gibi yüzeysel bir cevap.. sacmalayan sizsiniz. Kadın belkı kaç yıllık evli,bi problemını anlatiyor. Nasıl cocuk yaptın o zaman nasil yaptin nasil nasil demek saçma. Bunu anlayın önce. Kadın evli hiç güzel anı güzel zamanları olmadi sanki..yapar çocuk. Bi de boşan cılar var.boşan boşan boşan.böyle tipler reelde eşlerine kul köleler genelde.sizi de biliyoruz yanı
Kadın iki yıllık evli bir yaşında çocuğu var. Bir tane de kürtajı. Bu da demek oluyor ki ilk günden korunmamış isteyerek çocuk yapmış. Öyle iyi günleri olmuş da sonradan bozulmuş bir evlilik yok ortada.

26 yaşında iki kez evlenmiş, iki ayrı adamdan iki çocuğu var. Adamların ikisi de beş para etmez herifler.

Şimdiki kocası ilk günden kendini belli etmiş, başka kadınlara yaptığı borçları ödetmiş, diğer eşinden olan çocuğun nafakasına kadar göz dikmiş. Evlilik içi tecavüz de var üstelik. Çocukların adamın tacizine/ tecavüzüne uğrama ihtimali bile var ortada.

Konuyu yarım yamalak okuyup gelip çemkiriyorsunuz. Anlayın diye açıklama yaptım, hilale anlatır gibi anlattım. Umarım yazmaya yetmeyen Türkçeniz okuyup anlamaya yeter. Son mesajım, haydi selametle.

ben onun dedğini söylüyorum . bilmiyorum tam diyo
Bilmiyorum tam ne? Biz kuruşu kuruşuna biliyoruz maaşımızı. Evli değilim ama sevgilimin bordrosuna da istediğim an bakarım, e-devlet şifresi var bende. Bilmemesi ya da size böyle dediğinde sizin buna inanmanız aşırı anormal geliyor bana.

ondan da tırtıklıyor evet hepsini vermiyorum tabi böyle 10 lira 50 lira 100 lira bazen...ama ona göre bu normal
Evdeki paradan çoluk çocuğun kumbarasından para tırtıklayan adam insanın yaşam sevincini söndürür. Bakarsın tiksinirsin, bir insan nasıl bu kadar aciz olabilir benim bununla ne işim olur dersin, o saniyede bitirirsin kafanda. Hadi diyelim pisliğin altında psikolojik rahatsızlık var, tedavi oldu düzeldi. Ben nasıl yaşamışım öyle leş gibi gezmişim der kendinden utanırsın da hırsızlığa bahane bulunamaz. Çocuğun kumbarasından veya babasından gelen nafaka parasını çalmanın izahı tedavisi çaresi yok. Bu, saniyesinde şutlanması gereken bir yaşam formu.

Para nereden gelirse gelsin, benim ihtiyaçlarım giderilsin diyor lağım canlısı. Siz bu konuyu kapattırmayın lütfen. Herkes ağır konuşsun yazsın engellemeyin kimseyi. Bir umut belki yavaş yavaş gözünüz açılır cesaretlenir bırakırsınız bu adamı. Bakın bu ev olayı çok önemli, kaptırmayın sakın çocuklarınızın hakkını. 1 ay süre vermeniz çok yanlış. 29 gün pisliğe devam 30. günde birden nur mu inecek yüzüne? İlk evliliğinde aldatma falan yoktur, kadın farkedip terketmiştir bunu. Sizi avlamak için anası babası yıkayıp paklamış normal göstermiş size. 1 ay süre çok, bu adam değişmez. Sizin ailenizden güç buluyor. Boşanmasını asla kabul etmeyecekleri için ayrılamaz benden diyor. 4. kattan düşen çocuğun anası da arkasından atlıyor belki kurtarırım ya da ölürsek de beraber ölelim iç güdüsüyle. Annelik böyle bir şey, çocuğun sağlığı güvenliği her şeyden önce gelmeli.

Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Off hepsini gectim kokan adamla olmaz🤮
Adam banyo yapmıyor diyorsunuz büyük konusmayayım almam onu yattıgım yataga falan.
Yanımda uyuyamaz o sekilde.
Ben ki esimin banyo yapmasından bıkmıs insanım.
Canı sıkıldıkca banyoya giriyor 🤣Banyo pert oluyor diye söylenirim.
Ama dus almayan adamla olmaz yani😒

Konu sahibi kendi yazdı hep öyleymiş, beni kandırmak için düzgün gelmiş yanıma dedi. Eniştesi yalan söyleyip aracı olmuş sırf evlensin diye. Çocuğunun babasının gönderdiği nafaka parasından çalan tırtıklayan bir adam bu.
Bir tane çocuk daha var babaanneye bırakılmış. İkinci evliliği yapan adamın niye boşandığını, çocuğuna niye babaannesinin baktığını öğrenmek çok mu zor? Bu çocuğun tüm masraflarını dedesi karşılıyormuş ve bu pis adam kuruş göndermiyormuş çocuğa.

Çocuğuna bakmayan, arayıp sormayan, nafaka vermeyen adama niye çocuk yaptın demenin nesi yanlış? Kadın daha 26 yaşında ve zaten çocuğu var anne olmuş. Çocuğun birini hem anne hem baba terketmiş, diğer çocuğun anne babası ayrı annesiyle üvey babayla yaşıyor, eğer ayrılırsa şimdiki çocuk da anne baba ayrı olacak. İyi ki bizim gibilerden çok var ve uyandırıyoruz bu kadınları. Kadının annesi diyor ki sen bundan boşanırsan gider yine başkasıyla evlenir yine çocuk yaparsın. Biz de gözünü açmaya çalışıyoruz, evlenmek zorunda değilsin, koca diye dolanma ortada, sakın tekrar çocuk yapma diye. Siz de kendi tavsiyenizi verebilirsiniz konu sahibine. Kocan düzelir, yıkma yuvanı, belki derdi sorunu var, nolmuş çocuğunun nafaka parasını veya senin ailenden gelen paranı yiyorsa, yap sen yine çocuğunu yönünde yazabilirsiniz.

Ben olaya baska bir yönden bakmak istiyorum
Akıl hastaliklari, sizofreni vb. Rahatsizliklarin belirtileri kişinin kendinden vazgecmesi ,kisisel temizligine ozen gostermemesi ile basliyor,
Özbakim eksikliği.
Allah korusun ama psikolojik sıkıntılar var gibi

Eşin depresyonda olabilir
Depresyondaki bi insan banyo yapmayı bırakır ustune basına sacına kılına sakalına bakmaz
Hep boyleydiys huyudur
Ama onceden boyle degildi sonradan olduysa hem mutsuz keyifsiz isteksiz bakımsızsa buyuk bi depresyon geciriyodur
Yaaaa ciddimisiniz? Pis pis dolaşmakla depresyona girmenin ne alakası var.
Kadın anlatıyor disini başını falan yıkamıyor ilgisiz sarılsam malum yerlerime yapışıyor die lütfen bi iyice okuyun öyle yazın.

Aç da oku Afulin bilmiyosan ogren once sonra burda gelip ahkam kes! Depresyonla kisisel bakımın, mutsuzluğun, motive olamamanın dogrudan ilgisi vardır. Ağır depresyon kişinin kendine bakma motivesini onemli olcude azaltabilir… Herkes de boyle olacak diye bi kural yok ama boyle birsey var!
Ama tum hayatı boyunca boyleydiyse adam, huyu buysa o ayrı konu
bunu zaten belirttim.

öyle evet kalanla da diğer çocuğa mama vs ekmek gibi şeyler alıp geliyo işte .. ne dersiniz. bişey deyince vercem senin paranı dininiz imanınız para olmuş diyo
Suna izin verip kizinizi ezdiriyorsunuz, kullandiriyorsunuz ya gozumde sevgilisinin oglu oldurmesine goz yuman şiar’ın annesinden hiç bir farkınız yok. Size asla üzülecek değilim, daha beter olun da, yazık çocuklarınıza!

istemeye isttemeye öpüşmeyerek

Tek sıkıntı ağzı mı yani? Öpüşmeyince halloluyor mu her şey?
Adam banyo yapmıyormuş, kokuyormuş yahu, vücudu vücudunuza değmiyor mu sevişirken?
Tuvaletten çıkarken elini yıkadığını da sanmıyorum.
Adamı komple streç filmle sarmadığınıza göre öpüşseniz ne fark eder şu durumda?
Çok ilginçsiniz gerçekten.

Aç da oku Afulin bilmiyosan ogren once sonra burda gelip ahkam kes! Depresyonla kisisel bakımın, mutsuzluğun, motive olamamanın dogrudan ilgisi vardır. Ağır depresyon kişinin kendine bakma motivesini onemli olcude azaltabilir… Herkes de boyle olacak diye bi kural yok ama boyle birsey var!
Ama tum hayatı boyunca boyleydiyse adam, huyu buysa o ayrı konu
bunu zaten belirttim.
Depresyonda olan adam sevişmek de istemez. Sevişmeye gelince koşa koşa, temizliğe gelince ay depresyondayım.

Back