İlgisiz özensiz kocam

1- Başka bir kadın için harcadığı parayı ölsem ödemem, net. Hapis mi yatar, icra mı gelir, umurumda olmaz. Gururumu yere serip de şu hareketi yaptıracağıma boşarım o herifi çok daha şık bir hareket olur.
2- Dişini fırçalamayan, kişisel temizliğini yapmayan biriyle nasıl aynı evde yaşayabiliyorsunuz? Ben 5 dakika otobüste tahammül edemiyorum kokan insanlara. Siz aynı yatakta nasıl yatabiliyorsunuz? Size de bulaşır bakteriler valla.
3- Adam sizin ruhunuzla hiç ilgilenmiyor. Kendi ihtiyacının peşinde, sizinle ilgilenmiyor, ne düşündüğünüz ne hissettiğiniz umurunda değil.
Yani maddi konulara bir şey diyemem. Çalışmasa vs. eleştirebilirdik ama çalıştığı halde yetiremiyorsa ne diyelim şimdi?
Valla sonuç olarak ben olsam boşanırdım. Sevmiyorsunuz zaten adamı, onun haricinde cazip bir tarafı da yok. Eee o zaman?

Kocan evli oldugu halde nasil evsizler gibi yasamayi basariyor onu da ben anlamiyorum.
Bir erkegin saci ne kadar uzun olabilir ki kurutmaya useniyor..

Mutsuz evlilikleri cocuklar kurtaramiyor ne yazik ki.Seri uretime gecmeye gerek yok bu nedenle..
Yani Bitir derim ama 3'uncuyu alip 3 cocuk yapmandan endise ediyorum.

Kizlar eşimle tartıştık baya bir . Bir ay süre verdim ona herşeye tamam duzelticem dedi bakalım göreceğim

Kizlar eşimle tartıştık baya bir . Bir ay süre verdim ona herşeye tamam duzelticem dedi bakalım göreceğim
Çok özel değilse ilk eşinden neden ayrildin? Kıza da çok uzuldum. Boyle pis bir adamla büyümek zorunda diye. Babadan ayrı,anane yanında mutlu değil,sonra bu pis adam.

Ya bir de temizlik için hemen başlasaydı süre. Aklıma Türk Malı dizisin deki Abiye Kuzu geldi. Kocasını leğen de araba fırçasıyla yikiyordu .Senin kocanı da öyle yıkamak lazim

İçim ezildi şuraya. Bu ne merhametsizliktir? Bir dondurma için 50 tl mi istiyor? Yazıklar olsun! Kendi alsa ne oluyor? 5-10 tlden batar mı? Yabancı mı ya, karısının hayat arkadaşının çocuğu, insan bir dondurmayı esirger mi?
Ben hiç kan bağım olmayan bir çocukla ilgileniyorum şu sıralarda. Bekarım, annelikle uzaktan yakından alakam yok, anaç bir ruhum dahi yok. Annesini yeni kaybettiği için, insan olduğum için ilgileniyorum. İnsan aynı evde yaşadığı çocuğa nasıl bu denli duyarsız olabilir? Sırf şu hareketi için boşamak farz bu adamı. Siz nasıl izin veriyorsunuz buna?

Olsun koca kocadır. Ne demiş atalar, kömürden kocam olsun, yeterki başımda dursun.
Hayatım adam ilk evlilikten olan çocuğun parasını alıyormuş. Çocuk bir çöp dondurma istiyormuş, 50 tl ver alayım diyormuş. Az önce okudum, kan beynime sıçradı. Kokması, borcu harcı, ilgisizliği bir yana şu hareket bir yana. Olacak iş değil.

Cebinde hiç para olmadığını bildiğim için

O kadar çok falsosu var ki nereye odaklanacağımızı şaşırdık. Ama bütün suçu adama yükleyemiyorum ben, konu sahibi de en az adam kadar falsolu.

ailemden kalan bir arsa mütaahitte verildi yapılacak hazır evim olucak yani
Evin üzerine olup bosandiktan sonra yarısını bu adama vermekten bir an önce kurtul bide onu mal sahibi yapma. Git kendi evinde otur. Yarın oburgun bosanirsan eve ortak olur bu kemirgen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…