Koyulaşır belki, çünkü hafife de benzemiyorEvet çatlatma iğnesi olağan şüpheli. Yoksa çoktan kan testimi yaptırmıştım.
Kasıklarım ağrımaya başladı yine hafiften. Yarın kapanışı yaparım ben. :)
O heyecan da zararlı aslında ama sakin olmak ne mümkün
İnşaallah bu ovulasyon verimli olur senin için
Biri anlatmıştı, arkadaşıymış onun.
Benim gibi böyle kocası istemeyip hamile kalmaya çalışan bir kadın, prezervatifin ucunu önceden delmiş, kocası farketmeden onu kullanmasını sağlamış, millette akıl var
Ama paketli seyi nasil acti deldi ki, adam anlar acildiginiO heyecan da zararlı aslında ama sakin olmak ne mümkün
Benim gibi böyle kocası istemeyip hamile kalmaya çalışan bir kadın, prezervatifin ucunu önceden delmiş, kocası farketmeden onu kullanmasını sağlamış, millette akıl var
Yeni idrar çıkmaz da yani çok açık olur çünkü birkaç gündür idrar toplamak için az su içmekten mahvoldum.Olur bence. Ama önce karıştır. Dibine çöken bişi varsa homojen hale gelsin. :)
İstersen 4 saatlik yeni idrarla da yapabilirsin o testleri.
O anın heyecanından anlamamıştır belki, minareyi çalan kılıfını hazırlar, düşünmüştür onu, ben paketi açıp vereyim hatta kendi ellerimle takayım falan dediyse töbe yarabbimAma paketli seyi nasil acti deldi ki, adam anlar acildigini
Hala bilemiyoz
O anın heyecanından anlamamıştır belki, minareyi çalan kılıfını hazırlar, düşünmüştür onu, ben paketi açıp vereyim hatta kendi ellerimle takayım falan dediyse töbe yarabbimkonulara bakın
benim de adetten birkaç gün önce falan gece sırtım terler, üzerim su gibi olur, kalkar değiştiririm. Ondan anlarım adet olacağımıBenim gün içinde 35.5 civarı çıkarsa mutlaka adet olurum.
Regl zamanı asla 36'yı bulmaz
Ben son yıllarda kilo aldımArkadaslar konuyu degistirecegim ama bu hamile kalma sureci boyunca ozel bir diyet uygulayip kilo vereniniz oldu mu? Benim gercekten de 5-6 kilo vermem lazim. Hem saglik acisindan hem de daha kolay hamile kalabilmek acisindan ama tatli krizleri ile basa cikamiyorum.
Var mi aranizda dogru duzgun bir rejim uygulamis olan?
Çok küçüktür ya çıkacak kadarr da değil ,Nasil anlamayacak ya? Corabin delinse ayak basparmagin ciksa onu bile anliyorsun, bunu mu anlamayacak? Bir de cok gicik bir duygu o parmagin coraptan cikmasi, digerini dusunemiyorum.
inşaallah bu ay olmaz o belirtilerbenim de adetten birkaç gün önce falan gece sırtım terler, üzerim su gibi olur, kalkar değiştiririm. Ondan anlarım adet olacağımı
kafa dolu rahimler boş dedin ya rahimlerin boş olduğunu hala bilemiyoruz dedimdi :)
Oh oh gelsin Bebişlerbenim de ayin 15 veya 16'si ovulasyon olacakmis gibi gozukuyor takvime gore :)
Bak gördünmü del sende olacağı vardır bu kadar isterken elinden geleni yap sonra pişman olma benim gibiO heyecan da zararlı aslında ama sakin olmak ne mümkün
Ay canım ya benimde vermem lazım beraber verelim kiloları ben yapmaya başladım sağlıklı beslenerekArkadaslar konuyu degistirecegim ama bu hamile kalma sureci boyunca ozel bir diyet uygulayip kilo vereniniz oldu mu? Benim gercekten de 5-6 kilo vermem lazim. Hem saglik acisindan hem de daha kolay hamile kalabilmek acisindan ama tatli krizleri ile basa cikamiyorum.
Var mi aranizda dogru duzgun bir rejim uygulamis olan?
İnşallah canım hayırlısıylaAllah bağışlasin evladlarinizi bende 11 yaşında bir oğlum var inşallah gönlünüze göre olur
Aynen katlıyorum iki öğün yeterde artar bileMarjo Benim 168 boy, kilo 52. Hayatımda fazla kilom hiç olmadı. Hatta hep biraz eksik oldu ama şu an ideal. 3 yıldır sabit. Arkadaş çevrem buna uyuz oluyo ama 35ten sonra da kilo almadım. Çikolata hariç tatlı ve hamur işi sevmiyorum, fastfood da sevmiyorum ondan da olabilir. :/
Günde 2 öğünden fazla yemeyeceksin. O az ama sık muhabbeti saçma yani. Eskiden insanoğlu tek öğün yermiş sonra çalışma hayatıyla 2ye çıkmış. Hadi 3 de olsun da 5 öğün nedir yaa? Yok kuru yemiş, meyve, yoğurt, ara öğün ırt zırt. Mide sürekli meşgul. Midenin en az 10 saat boş kalması lazım ki metabolizma hızlansın. Yarı zamanlı oruç diyeti diye bi şey var. Dr. Oz bunu öneriyo. Adamın dediği şey benim hayat tarzım mesela. O yüzden istediğim her şeyi yiyorum. Sabah uyanınca kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz diyo. Olabildiğince geç yapmaya çalışın diyo. Ben gece 3te - 4te yatıyorum, kahvaltımı ya da ilk öğünümü iyice acıkınca öğleden sonra 3te yapıyorum. Sabah ya da uyanır uyanmaz kahvaltıdan nefret ederim sadece kahve ya da su içerim en fazla. Akşam 8 gibi de yemek yiyorum. Gece 2de acıkırsam meyve ya da hafif peynir ekmek bişi yiyip sızıyorum. Uyanır uyanmaz öğleye kadar acıkırım diye kahvaltı yapmak tuhaf geliyo bana. Acıkınca yenir bişi. Acıkırsam diye öğün mü olur. :) Belki insanlar aç uyanıyo o da var ama kahve insanı tok tutar yav. Kahve iç yanında bi kurabiye bile yeter saatlerce tok tutmaya. Kahvaltı yapacağına uyu. Uyku candır, kilo verdirir. :)
Ben son yıllarda kilo aldım
Boyum 165 , 54 57 kilo arasıydım.
64'e kadar hatta yaş ilerledikçe 67'ye kadar ideal kiloda görünebiliyordum.
Ama 1 yıldır 70 derken şu an 73 kiloyum.
Son 3 yılda kilo aldım.
Diyet yapabilir miyim bilmiyorum da hareketsizim , onu sağlasam kilom değişir diye düşünüyorum
Marjo Benim 168 boy, kilo 52. Hayatımda fazla kilom hiç olmadı. Hatta hep biraz eksik oldu ama şu an ideal. 3 yıldır sabit. Arkadaş çevrem buna uyuz oluyo ama 35ten sonra da kilo almadım. Çikolata hariç tatlı ve hamur işi sevmiyorum, fastfood da sevmiyorum ondan da olabilir. :/
Günde 2 öğünden fazla yemeyeceksin. O az ama sık muhabbeti saçma yani. Eskiden insanoğlu tek öğün yermiş sonra çalışma hayatıyla 2ye çıkmış. Hadi 3 de olsun da 5 öğün nedir yaa? Yok kuru yemiş, meyve, yoğurt, ara öğün ırt zırt. Mide sürekli meşgul. Midenin en az 10 saat boş kalması lazım ki metabolizma hızlansın. Yarı zamanlı oruç diyeti diye bi şey var. Dr. Oz bunu öneriyo. Adamın dediği şey benim hayat tarzım mesela. O yüzden istediğim her şeyi yiyorum. Sabah uyanınca kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz diyo. Olabildiğince geç yapmaya çalışın diyo. Ben gece 3te - 4te yatıyorum, kahvaltımı ya da ilk öğünümü iyice acıkınca öğleden sonra 3te yapıyorum. Sabah ya da uyanır uyanmaz kahvaltıdan nefret ederim sadece kahve ya da su içerim en fazla. Akşam 8 gibi de yemek yiyorum. Gece 2de acıkırsam meyve ya da hafif peynir ekmek bişi yiyip sızıyorum. Uyanır uyanmaz öğleye kadar acıkırım diye kahvaltı yapmak tuhaf geliyo bana. Acıkınca yenir bişi. Acıkırsam diye öğün mü olur. :) Belki insanlar aç uyanıyo o da var ama kahve insanı tok tutar yav. Kahve iç yanında bi kurabiye bile yeter saatlerce tok tutmaya. Kahvaltı yapacağına uyu. Uyku candır, kilo verdirir. :)