İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ümitlendirmek istemiyorum ama bence senin meleğin gelmis canim bana öyle geliyor

Ümitlenmem canım ben herkes içinden geçeni yazabilir çünkü geçen aydan tecrübeliyim :)
Her ay yeni bir rekor kıracam galiba.
Yeni hedefim 13'ten sonra 14. Gün de pozitif çıkarıp aynı gün regl olmak.

ben bu sabah yaptığın test için diyorum bir var görüyorum bir yok oluyor kızlarr bir bakın siz nasıl görüyorsunuz?? Marjo panic_attack

Yetişemiyom ki fotoğraf nerde? Hangi sayfada kaldı? :)

Hah tamam gördüm. Allaam yareppim yine mi kaset test! Gız L lyly erken gebelik testi alsana gari sen. Onunla hem silik de olsa görürüz hem daha güvenilir olur. Ben bunda bişi görmedim. Yok sanki. Predictor ya da miratech erken gebelik testi al bacım. Bardağa testin ucunu 10 sn daldır çıkar bi de öyle görelim.

Pıhtılaşmaya bebe aspirini de çok iyi diyor doktorlar. Kalpten çıkan ana damarda genişleme var, doktora sormadan içmek istemedim panic_attack sen ne zaman başladın coraspine

Çatlatma iğnesinin ertesi günü hem coraspin hem progestan'a başlatıyo. Progestan'ı 10 gün, coraspin'i de regl olana kadar içiyosun.

valla bana bir göründü bir yok oldu, hani eskinin şaşı bak şaşırları vardı, ne bilim parmakta oynatınca görüntü değişenleri vardı onlar gibii...
valla ben hiçbirinizin mesajını kaçırmıyorum tek tek okuyorum bildirim gelmediyse, izlenen konulardan bakıyorum orası kaldığın yerden gösteriyor... tabii en güzeli sizin yaptığınız kaçtıysa da kaçtı arkadaşş, ben bunun için yani kaçırmamak için özel çaba harcıyorum beynimi yoruyorum..

ben bu sabah yaptığın test için diyorum bir var görüyorum bir yok oluyor kızlarr bir bakın siz nasıl görüyorsunuz?? Marjo panic_attack

Ben maalesef bunda birsey goremiyorum ama tekrar soyluyorum bu testler adet gunu gecmeden dogru sonuc vermiyor. Yapmayin, paranizi cope atmayin. Ya da dogru duzgun bir test alin, cok hassas olanlarindan. Onunla bakin, ama onlar da pahali. Yani 3 gun beklemek bence daha iyi. Biliyorum insan bekleyemiyor ama...

Ben de harcıyorum da yeni bildirim gelince önce ona baktığımdan kaldığım sayfayı unutuyorum :))

almış artık elindeki testlerdi bunlar ... bence de durulsa iyi de kimimiz telaşlı oluyor duramıyor .. bana da bu ay bi derviş sabrı geldi sorma

Bu stresten heralde, bu sabah sol kasığıma bir ağrı girdi ki kaç düşük yaptım öyle bir sancı görmedim.
Allah'tan 4, 5 saniye kadar sürdü.
Küçük oğlumu okula hazırlıyordum,çocuk korkmasın diye arkamı döndüm, mutfakta tezgaha dayandım, yere çökmeden durmaya çalıştım.
Burda yazanlar oluyordu, felaket sancım var diye, bunların da canı kıymetli biraz heralde diyordum, böyle bir sancı olacağını tahmin etmemiştim.
Sonra da sağ kasıkta daha hafif oldu
Heralde regl geliyor, gerçi regl de böyle sancılı olmaz ama heyecandan heralde bu ay böyle oldu

Çocuğun var mı canım bende pişman olmamak için bebek yolunda her tedaviyi denedim inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlâd nasip eder sanada
Var canım var 2 oğlum var 17-15 yaşlarında ben sonradan bebek sevdasına düşenlerdenim korunurken hiç aklımda yokken hamile kalıp kaybedince aklına düşenlerden yaş olmuş 43 ama bana sorsan 23 mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip çıktık yola bakalım hayırlısıyla kızım olsun çok isterimRabbim sabada kucaklamayı nasip etsin inşallah

aynı şeyleri yaşıyoruz bugün yemekte bir sancı girdi dediğin gibi 4 5 saniye anca sürdü.. aha noluyo dedim...
ya ikimiz de gebeyiz ya da adet olacağızzz

Bu sözler bana olsun

Bu sözler bana olsun

Ben bu Agustos ayi sonunda ilk denememizi yaptigimiz ay o kadar emindim ki hamile olduguma; sancilar, kasik batmalari, meme agrisi, hersey vardi. Hatta o kadar emin o kadar emindim ki yumurtlamadan 3-4 gun hamilelik testi yaptim kesin pozitif cikacak diye. Hani su cok pahali, gulumseyen yuz cikan testlerden. Tabii ki negatif cikti ve ben o ay cok erken adet gordum.

Ondan sonra anladim ki bu bir sabir isi. Kim sabir gosterirse o kazaniyor :) Ruhen de yaralanmamis olacaksiniz madden de.

Bu arada iki saglikli hamileligimde de dogru duzgun belirti hissetmemistim cunku beklemiyordum. Simdi dusunup geriye bakinca butun belirtiler vardi, aserme, sanci, bas donmesi, bazi seylerden tiksinme, yorgunluk, ikinci hamileligimde memelerde siskinlik vs. Ama yormuyorsunuz hamilelige, adetim geldi ondan deyip geciyorsunuz. Sonra baaaam, pozitif hamilelik testi.

Ayy hadi insallahh

Sabahki idrar duruyor, şimdi çıkınca alsam erken gebelik, eve gelince o sabahki idrarla yapsam olur mu acaba
Test kağıdında, oda sıcaklığında 24 saat duran idrarla sonuç geçerlidir yazıyordu
Ama o kadar da emindim ki, varsa bu ucuz testlerle de çıkacağına, erkeni almaya tenezzül etmedim

Clearblue, en sevdiğim! Artık Türkiye'de satışı yok ama. Birkaç ay onun ovülasyon testini kullanmıştım ben. Hiç yanılmadı.

Aynrn canım, adetimin 10 gün geçtiği ve benim hiç beklemediğim üstelik kimyasal olan gebelikte mesela yemek sonrası bir çay içsem sanki reflü şeklinde boğazıma kadar geldiğini hatırlıyorum, midem çok çabuk dolmuş gibi ama hiç aklıma bile gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…