İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Baska "bir dakika ya" daha...gece 3'te yatip ise nasil gidiyorsun?

yeni gelin im diyordun canım ne kadarlık yeni gelinsin 47 kiloydum evlendiğimde yaş 23tü o zaman tabi... yaşına kaç demiştin ? seni 1 2 seneye görelim :))

Sigarayı bırakınca yerine başka bişi koyma dürtüsü olmadı bende. İştahım değişmedi. Sigara benim için tok karna ya da alkolle, kahveyle, çayla tüketilen bişi olduğundan değişen bişi olmadı yani. Günde yarım paket içiyodum zaten. Aç karna asla içmezdim, midem bulanırdı.

1,58 boy 62 kilom var evlendiğimde 47 kiloydum 57ye çıktım... 63le kızıma hamile kaldım 75le doğuma girdim 10 kilosu doğumdan sonra hemen gitti...
epeydir 62 kiloda dolanıyorum 61,6 62,5 arası gidip geliyorum..
iyi su içerim 2ltye kadar onun dışında abur cubur yememeye gayret ederim.. ama regl öncesi yiyorum..:/ hafta içi sabah öğle akşam hafta sonu sabah akşam şeklinde öğünüm var.. sebze meyve et türleri tüketiyorum.. ahh bir yürüsem çok iyi olacak ama yapamıyorum akşam kendimi eve zor atıyorum..
57 58 ideal gibi bize evet:)

yeni gelin im diyordun canım ne kadarlık yeni gelinsin 47 kiloydum evlendiğimde yaş 23tü o zaman tabi... yaşına kaç demiştin ? seni 1 2 seneye görelim :))

1,5 yıllık evliyim. Ben 20lerimde 45-47 idim. 35de 50 oldum. Şu an 38 olmama iki ay kaldı ve 52 kiloyum. Hamile kalırsam maksimum 60 olurum. Doğurduktan sonra da 55. Hadi bakalım :))

benim yaşam standardımda değiştirmem gereken en önemli şey aç karnına çay ve sigara... nasıl yapıcam bilmiyorum.. gözümü açar açmaz sigaraya koşuyorum... çay demliyorum bir de çayla bir tane daha :/

Bu kahve meselesi var ya, onu ben de yapardim. Sabah kalkip once su icer sonra mis gibi bir filtre kahve yapardim. Bir de lazim idi; benim 3 yasindaki oglum her sabah 06:15'de kalkar, biraz siksa sabah namazina bile kalkabilir yani. Kalkar, bir de horoz sesi cikartir. Ya da gelip yuzume gozume oyuncak koyar, dinozor olsun, zebra olsun, sagolsun.

Ben de o uykusuzlukla kahveye sarilmistim. Fakat dogurganligi cok fena etkiliyormus. Kafein alimini en az yariya indirmek gerekiyor diye ben kahveden vazgectim. Caydan asla vazgecemeyecegim icin. Senin de haberin olsun.

Sigarayi birakmadan sen bu ikinci bebek isini cozemezsin. Sigara birakilacak. Hamile kalincak. Bebek dogacak. O sigaraya bir daha baslanmayacak. Siagaraya verilen paralar bir banka hesabina her ay cocuklarin adina yatirilacak. Saglikli, mutlu, temiz temiz, piril piril bir cilt ile hayata devam edilecek.

hayır artık tat da almıyorum ciddiyim.. ama o boşluğu yaşamak istemiyorum gibi.. e-sigara için ne düşünüyorsun.

Yok kahveyi ben de azalttım. İki üç günde bir ya kafeinsiz içiyorum ya da Türk kahvesi içiyorum. Normalde ben de filtre kahve severim. :) Çaysız ben de yapamam. Kupada 3 tane içiyorum hergün.
Bahsettiğin o kilo almayan gıcıklardan biri benim işte :)) Eşim de kendince diyet yapmaya çalışıyo ama iki hafta sonra başa dönüyo ve gece bişi yersem kıskançlıktan deliriyo. Gizli gizli yiyorum bazen yazık :)
Az uyuyosanız o da kilo yapar bacım. 10 saat uyumaya çalışın. Benim eşim 4-5 saat uyuyo zorla kafasına yastık bastırıyorum uyu da kalori yak diye. Uykuda yakılan kalori az buz değildir yani. 6-7 saatten sonra hızlanır.

Benim icin en ideali bir gun 8, ertesi gun 7 saat uyumak. Ama cocuklar olduktan sonra degisti. Genelde 6, bazen 7 saat uyuyorum. Uykucu olan benim kocamdir. Ama hala kilolu. Kac kilo oldugunu soylemiyor ama galiba 95-100 arasi.

Benim icin en ideali bir gun 8, ertesi gun 7 saat uyumak. Ama cocuklar olduktan sonra degisti. Genelde 6, bazen 7 saat uyuyorum. Uykucu olan benim kocamdir. Ama hala kilolu. Kac kilo oldugunu soylemiyor ama galiba 95-100 arasi.

10 saat ben her gun uyuyamam. Sıkılırım çok. Haftasonu bir kere 10 saat uyusam guzel tabii.

Osman Muftuoglu ona sigaradan bile kotu diyor. Birak gitsin. Ictim icecegim kadar de, vur tekmeyi.

Ben çok faydasını gördüm valla. Bence asrın icadı. Avrupada yasal. İngilterede sakıncası yok deniyor ve sigara bırakmak isteyenlere reçete ediliyor. Gliserin ve nikotin bişi daha vardı unuttum. Nikotin zaten bağımlılık yaptığı için zararlı. Diğerlerinin gelecekte ne zarar vereceği sigaranın verdiği zarardan daha az olarak kabul görüyor.
Ben ilk elektronik içmeye başladığımda aldığım o geniş ferah nefesleri hiç unutmuyorum. Bi kere içinde katran yok, bin çeşit zehir yok. Elektronikteki nikotin sayesinde normal sigarayı iki günde içmez olmuştum. Bir hafta boyunca sadece nikotinli elektronik içtim. Sonraki bir hafta nikotinsiz içtim çıkan dumanı, çektiğim nefes beni kesiyodu. Sonra komple bıraktım. O günden beri elektronik de içmiyorum. Kullandığın likit merdivenaltı değilse bence kriz anlarını onunla atlatabilirsin. can09e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…