Manken gibisin vallaha! Benim boy 161, kilom 60-62 arasi gidip geliyor. Ben hamileliklerimde cok kilo aldim, birinde 26 aldim, 30 geri verdim. Digerinde 27 aldim, 22 geri verdim. Normalde 57 iken super bir insan oluyorum. Benim esim de kilolu, iri de gosterir ama zayif seviyor kendisi. Boyle findik kurdu meselesi vardi ya, ondan iste. Ben de hep kucuk gosteririm, minyon oldugum icin. Ama elbiseler cikinca, yaz gelince falan isler degisiyor.
Burayi da diyet forumuna cevirmek istemiyorum ama bu kilo meselesi hamile kalabilmek icin onemli. Ben de cok duydum ve bazi programlar da izledim bu aralikli aclik diyetleri, gunde iki kere yeme meselesi vs. Benim canim tatli cekiyor gun icinde.
Bir dakika ya...sigarayi birakinca da mi kilo almadin?
Ay canım ya benimde vermem lazım beraber verelim kiloları ben yapmaya başladım sağlıklı beslenerek
yeni gelin im diyordun canım ne kadarlık yeni gelinsin 47 kiloydum evlendiğimde yaş 23tü o zaman tabi... yaşına kaç demiştin ? seni 1 2 seneye görelim :))Marjo Benim 168 boy, kilo 52. Hayatımda fazla kilom hiç olmadı. Hatta hep biraz eksik oldu ama şu an ideal. 3 yıldır sabit. Arkadaş çevrem buna uyuz oluyo ama 35ten sonra da kilo almadım. Çikolata hariç tatlı ve hamur işi sevmiyorum, fastfood da sevmiyorum ondan da olabilir. :/
Günde 2 öğünden fazla yemeyeceksin. O az ama sık muhabbeti saçma yani. Eskiden insanoğlu tek öğün yermiş sonra çalışma hayatıyla 2ye çıkmış. Hadi 3 de olsun da 5 öğün nedir yaa? Yok kuru yemiş, meyve, yoğurt, ara öğün ırt zırt. Mide sürekli meşgul. Midenin en az 10 saat boş kalması lazım ki metabolizma hızlansın. Yarı zamanlı oruç diyeti diye bi şey var. Dr. Oz bunu öneriyo. Adamın dediği şey benim hayat tarzım mesela. O yüzden istediğim her şeyi yiyorum. Sabah uyanınca kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz diyo. Olabildiğince geç yapmaya çalışın diyo. Ben gece 3te - 4te yatıyorum, kahvaltımı ya da ilk öğünümü iyice acıkınca öğleden sonra 3te yapıyorum. Sabah ya da uyanır uyanmaz kahvaltıdan nefret ederim sadece kahve ya da su içerim en fazla. Akşam 8 gibi de yemek yiyorum. Gece 2de acıkırsam meyve ya da hafif peynir ekmek bişi yiyip sızıyorum. Uyanır uyanmaz öğleye kadar acıkırım diye kahvaltı yapmak tuhaf geliyo bana. Acıkınca yenir bişi. Acıkırsam diye öğün mü olur. :) Belki insanlar aç uyanıyo o da var ama kahve insanı tok tutar yav. Kahve iç yanında bi kurabiye bile yeter saatlerce tok tutmaya. Kahvaltı yapacağına uyu. Uyku candır, kilo verdirir. :)
Manken gibisin vallaha! Benim boy 161, kilom 60-62 arasi gidip geliyor. Ben hamileliklerimde cok kilo aldim, birinde 26 aldim, 30 geri verdim. Digerinde 27 aldim, 22 geri verdim. Normalde 57 iken super bir insan oluyorum. Benim esim de kilolu, iri de gosterir ama zayif seviyor kendisi. Boyle findik kurdu meselesi vardi ya, ondan iste. Ben de hep kucuk gosteririm, minyon oldugum icin. Ama elbiseler cikinca, yaz gelince falan isler degisiyor.
Burayi da diyet forumuna cevirmek istemiyorum ama bu kilo meselesi hamile kalabilmek icin onemli. Ben de cok duydum ve bazi programlar da izledim bu aralikli aclik diyetleri, gunde iki kere yeme meselesi vs. Benim canim tatli cekiyor gun icinde.
1,58 boy 62 kilom var evlendiğimde 47 kiloydum 57ye çıktım... 63le kızıma hamile kaldım 75le doğuma girdim 10 kilosu doğumdan sonra hemen gitti...Manken gibisin vallaha! Benim boy 161, kilom 60-62 arasi gidip geliyor. Ben hamileliklerimde cok kilo aldim, birinde 26 aldim, 30 geri verdim. Digerinde 27 aldim, 22 geri verdim. Normalde 57 iken super bir insan oluyorum. Benim esim de kilolu, iri de gosterir ama zayif seviyor kendisi. Boyle findik kurdu meselesi vardi ya, ondan iste. Ben de hep kucuk gosteririm, minyon oldugum icin. Ama elbiseler cikinca, yaz gelince falan isler degisiyor.
yeni gelin im diyordun canım ne kadarlık yeni gelinsin 47 kiloydum evlendiğimde yaş 23tü o zaman tabi... yaşına kaç demiştin ? seni 1 2 seneye görelim :))
maşallah hadi bakalım görelim :)1,5 yıllık evliyim. Ben 20lerimde 45-47 idim. 35de 50 oldum. Şu an 38 olmama iki ay kaldı ve 52 kiloyum. Hamile kalırsam maksimum 60 olurum. Doğurduktan sonra da 55. Hadi bakalım :))
1,5 yıllık evliyim. Ben 20lerimde 45-47 idim. 35de 50 oldum. Şu an 38 olmama iki ay kaldı ve 52 kiloyum. Hamile kalırsam maksimum 60 olurum. Doğurduktan sonra da 55. Hadi bakalım :))
benim yaşam standardımda değiştirmem gereken en önemli şey aç karnına çay ve sigara... nasıl yapıcam bilmiyorum.. gözümü açar açmaz sigaraya koşuyorum... çay demliyorum bir de çayla bir tane daha :/Sigarayı bırakınca yerine başka bişi koyma dürtüsü olmadı bende. İştahım değişmedi. Sigara benim için tok karna ya da alkolle, kahveyle, çayla tüketilen bişi olduğundan değişen bişi olmadı yani. Günde yarım paket içiyodum zaten. Aç karna asla içmezdim, midem bulanırdı.
Marjo Benim 168 boy, kilo 52. Hayatımda fazla kilom hiç olmadı. Hatta hep biraz eksik oldu ama şu an ideal. 3 yıldır sabit. Arkadaş çevrem buna uyuz oluyo ama 35ten sonra da kilo almadım. Çikolata hariç tatlı ve hamur işi sevmiyorum, fastfood da sevmiyorum ondan da olabilir. :/
Günde 2 öğünden fazla yemeyeceksin. O az ama sık muhabbeti saçma yani. Eskiden insanoğlu tek öğün yermiş sonra çalışma hayatıyla 2ye çıkmış. Hadi 3 de olsun da 5 öğün nedir yaa? Yok kuru yemiş, meyve, yoğurt, ara öğün ırt zırt. Mide sürekli meşgul. Midenin en az 10 saat boş kalması lazım ki metabolizma hızlansın. Yarı zamanlı oruç diyeti diye bi şey var. Dr. Oz bunu öneriyo. Adamın dediği şey benim hayat tarzım mesela. O yüzden istediğim her şeyi yiyorum. Sabah uyanınca kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz diyo. Olabildiğince geç yapmaya çalışın diyo. Ben gece 3te - 4te yatıyorum, kahvaltımı ya da ilk öğünümü iyice acıkınca öğleden sonra 3te yapıyorum. Sabah ya da uyanır uyanmaz kahvaltıdan nefret ederim sadece kahve ya da su içerim en fazla. Akşam 8 gibi de yemek yiyorum. Gece 2de acıkırsam meyve ya da hafif peynir ekmek bişi yiyip sızıyorum. Uyanır uyanmaz öğleye kadar acıkırım diye kahvaltı yapmak tuhaf geliyo bana. Acıkınca yenir bişi. Acıkırsam diye öğün mü olur. :) Belki insanlar aç uyanıyo o da var ama kahve insanı tok tutar yav. Kahve iç yanında bi kurabiye bile yeter saatlerce tok tutmaya. Kahvaltı yapacağına uyu. Uyku candır, kilo verdirir. :)
benim yaşam standardımda değiştirmem gereken en önemli şey aç karnına çay ve sigara... nasıl yapıcam bilmiyorum.. gözümü açar açmaz sigaraya koşuyorum... çay demliyorum bir de çayla bir tane daha :/
hayır artık tat da almıyorum ciddiyim.. ama o boşluğu yaşamak istemiyorum gibi.. e-sigara için ne düşünüyorsun.Sigarayi birakmadan sen bu ikinci bebek isini cozemezsin. Sigara birakilacak. Hamile kalincak. Bebek dogacak. O sigaraya bir daha baslanmayacak. Siagaraya verilen paralar bir banka hesabina her ay cocuklarin adina yatirilacak. Saglikli, mutlu, temiz temiz, piril piril bir cilt ile hayata devam edilecek.
hayır artık tat da almıyorum ciddiyim.. ama o boşluğu yaşamak istemiyorum gibi.. e-sigara için ne düşünüyorsun.
Bu kahve meselesi var ya, onu ben de yapardim. Sabah kalkip once su icer sonra mis gibi bir filtre kahve yapardim. Bir de lazim idi; benim 3 yasindaki oglum her sabah 06:15'de kalkar, biraz siksa sabah namazina bile kalkabilir yani. Kalkar, bir de horoz sesi cikartir. Ya da gelip yuzume gozume oyuncak koyar, dinozor olsun, zebra olsun, sagolsun.
Ben de o uykusuzlukla kahveye sarilmistim. Fakat dogurganligi cok fena etkiliyormus. Kafein alimini en az yariya indirmek gerekiyor diye ben kahveden vazgectim. Caydan asla vazgecemeyecegim icin. Senin de haberin olsun.
Yok kahveyi ben de azalttım. İki üç günde bir ya kafeinsiz içiyorum ya da Türk kahvesi içiyorum. Normalde ben de filtre kahve severim. :) Çaysız ben de yapamam. Kupada 3 tane içiyorum hergün.
Bahsettiğin o kilo almayan gıcıklardan biri benim işte :)) Eşim de kendince diyet yapmaya çalışıyo ama iki hafta sonra başa dönüyo ve gece bişi yersem kıskançlıktan deliriyo. Gizli gizli yiyorum bazen yazık :)
Az uyuyosanız o da kilo yapar bacım. 10 saat uyumaya çalışın. Benim eşim 4-5 saat uyuyo zorla kafasına yastık bastırıyorum uyu da kalori yak diye. Uykuda yakılan kalori az buz değildir yani. 6-7 saatten sonra hızlanır.
ayy hadi inşallahhh azaltarak değil de birden kesmek gerek dimi?Osman Muftuoglu ona sigaradan bile kotu diyor. Birak gitsin. Ictim icecegim kadar de, vur tekmeyi.
Benim icin en ideali bir gun 8, ertesi gun 7 saat uyumak. Ama cocuklar olduktan sonra degisti. Genelde 6, bazen 7 saat uyuyorum. Uykucu olan benim kocamdir. Ama hala kilolu. Kac kilo oldugunu soylemiyor ama galiba 95-100 arasi.
ayy hadi inşallahhh azaltarak değil de birden kesmek gerek dimi?
ben de uyumayı severim.. gençkene daha çok uyurdumm... :) 7ye 20 kala kalkıyorum 11 de başım öne eğiliyor :))10 saat ben her gun uyuyamam. Sıkılırım çok. Haftasonu bir kere 10 saat uyusam guzel tabii.
Osman Muftuoglu ona sigaradan bile kotu diyor. Birak gitsin. Ictim icecegim kadar de, vur tekmeyi.