Ben çok faydasını gördüm valla. Bence asrın icadı. Avrupada yasal. İngilterede sakıncası yok deniyor ve sigara bırakmak isteyenlere reçete ediliyor. Gliserin ve nikotin bişi daha vardı unuttum. Nikotin zaten bağımlılık yaptığı için zararlı. Diğerlerinin gelecekte ne zarar vereceği sigaranın verdiği zarardan daha az olarak kabul görüyor.
Ben ilk elektronik içmeye başladığımda aldığım o geniş ferah nefesleri hiç unutmuyorum. Bi kere içinde katran yok, bin çeşit zehir yok. Elektronikteki nikotin sayesinde normal sigarayı iki günde içmez olmuştum. Bir hafta boyunca sadece nikotinli elektronik içtim. Sonraki bir hafta nikotinsiz içtim çıkan dumanı, çektiğim nefes beni kesiyodu. Sonra komple bıraktım. O günden beri elektronik de içmiyorum. Kullandığın likit merdivenaltı değilse bence kriz anlarını onunla atlatabilirsin.can09e
kaç tl civarı gerçek olur benim için bilgin vardır o zaman.. bir bakıyım ben zaman, ben de aynı şeyi düşünmüştüm çünkü sigaradaki gibi bin çeşit zehir yok diye..Ben çok faydasını gördüm valla. Bence asrın icadı. Avrupada yasal. İngilterede sakıncası yok deniyor ve sigara bırakmak isteyenlere reçete ediliyor. Gliserin ve nikotin bişi daha vardı unuttum. Nikotin zaten bağımlılık yaptığı için zararlı. Diğerlerinin gelecekte ne zarar vereceği sigaranın verdiği zarardan daha az olarak kabul görüyor.
Ben ilk elektronik içmeye başladığımda aldığım o geniş ferah nefesleri hiç unutmuyorum. Bi kere içinde katran yok, bin çeşit zehir yok. Elektronikteki nikotin sayesinde normal sigarayı iki günde içmez olmuştum. Bir hafta boyunca sadece nikotinli elektronik içtim. Sonraki bir hafta nikotinsiz içtim çıkan dumanı, çektiğim nefes beni kesiyodu. Sonra komple bıraktım. O günden beri elektronik de içmiyorum. Kullandığın likit merdivenaltı değilse bence kriz anlarını onunla atlatabilirsin.can09e
Vallahi verelim. Ne yapalim? Ne yapacaksak burdan yapmayalim, burasi hamilelik formu baska yerden yapalim.
Baska "bir dakika ya" daha...gece 3'te yatip ise nasil gidiyorsun?
kaç tl civarı gerçek olur benim için bilgin vardır o zaman.. bir bakıyım ben zaman, ben de aynı şeyi düşünmüştüm çünkü sigaradaki gibi bin çeşit zehir yok diye..
Tamam bekliyorum canim.Valla kuzum ben Almanya'dan almıştım. O kadar çok çeşit var ki anlatamam. Bendeki model neydi hatırlamıyorum ama hatırlarsam ya da kuzenime vermiştim ona sorayım markasını veririm. Tam sigara şeklinde değildi, kalem gibiydi. Aşırı buhar çıkaran zamazingolar gibi de değildi. İdealdi yani. Amaç iki fırt çekip sakinleşmek. Sigara gibi iki parmak arasında tutamıyodum yani. :)
Ben de uykuyu severim, her zaman çok uyumaya fırsat bulamasam da uzun uzun uyuyunca kendimi çok mutlu hissediyorum:)ben de uyumayı severim.. gençkene daha çok uyurdumm... :) 7ye 20 kala kalkıyorum 11 de başım öne eğiliyor :))
İkinci oğluşum geliyor canım 42 yaşına girdim temmuz ayında 1977liyimİnşallah canım hayırlısıylaMaşallah Allah bağışlasın bebeğin cinsiyeti bellimi senin yaş kaç acaba ben çokmu geç kaldım ne
Ben lise yıllarında arkadaşlara özenip bir iki derken, arkadaş arasında sigaraya başlamıştım.hayır artık tat da almıyorum ciddiyim.. ama o boşluğu yaşamak istemiyorum gibi.. e-sigara için ne düşünüyorsun.
Maşaallah, sağlıkla nasib olsunİkinci oğluşum geliyor canım 42 yaşına girdim temmuz ayında 1977liyim
Allah razı olsun Allah bağışlasın evladlariniziMaşaallah, sağlıkla nasib olsun
Benim de iki oğlum var, 8,5 yaş araları
Seninkileri de Allah bağışlasın canım, artık iki evladın var sayılır, maşaallahAllah razı olsun Allah bağışlasın evladlarinizi
ben oğlum 5 yaşında idi korumayı bıraktım 35 yaşında idim 40 yaşın sonuna yakın gebe kalabildim bu süreçte bir dış gebelik bir aşılama bir tüp Bebek tedavisi ve 3 Miyon operasyonu oldum
Ayy ilahi iyi guldum haaaErken gebelik testi aldım bugün, 15 liraydı nedense, çin malı mı ne
Sabahki idrarla yaptım, çünkü diğer ucuz testin kağıdında 24 saate kadar beklemiş idrar kullanılabilir yazıyordu ama bunun kağıdını sonradan gördüm, beklemiş idrar kullanmayınız yazıyordu.
Bu test de ziyan oldu, gerçi bişey olsaydı çıkardı bence
Tek çizgi çıktı
Zor günler geçirmişsin ama maşaallah Rabbim yüzünü güldürmüş, darısı bana ve bekleyen herkese olsunAllah razı olsun Allah bağışlasın evladlarinizi
ben oğlum 5 yaşında idi korumayı bıraktım 35 yaşında idim 40 yaşın sonuna yakın gebe kalabildim bu süreçte bir dış gebelik bir aşılama bir tüp Bebek tedavisi ve 3 Miyon operasyonu oldum
Bak, bekletmeyin diyorAyy ilahi iyi guldum haaa
Basina gelen pismis tavugun basina gelmedi yahu.. vardir bunda da bi hayir diyelim
Seninkileri de Allah bağışlasın canım, artık iki evladın var sayılır, maşaallah
Benim de iki oğlumun arasında 6 haftadan sonra bir gelişmeyen kese, arkasından ikinci oğlum oldu.
Sonra sürpriz bir gebelik, tam şaşkınlık yerini sevince bırakırken kimyasal olduğu anlaşıldı, sonra ben şiddetle bebek istemeye başladım.
Bir boş kese bir de 8. Haftada kalbi duran iki düşük oldu.
Son 4 yıldır birşey yok ama eşim istemediğinden çok da güvenli olmayan kendi kendine korunma yöntemi ile korunuyoruz.
Yani ümidim az ama eşimi korunmamaya ikna edemiyorum.
Nasip diyorum artık.
Bu kadar istemezken nasıl olacak bilmiyorum ama haklısın.Bence en iyi yontem once esini ikna etmen. Bir yontemini bul, al karsina otur ve konus. Tabii bu senin icin gercekten de onemliyse. Yok ben sansa biraktim olsa da olur olmasa da olur diyorsan bilemiyorum. Ama benim icin misal ailemin kalabalik olmasi, cocuklarimin bu soguk memlekette 3 kardes olarak buyumeleri cok onemliydi. Baska nedenleri de var tabii. Hepsini kagida yazdim, sonra oturduk konustuk. Baslarda konusu bile acilinca lafi agzima tikiyordu. Yuzu sinirden kipkirmizi oluyordu. O kadar istemiyordu yani. Sonunda pes etti.
Once esini ikna et. Bu yasta kaza ile olmasi nerdeyse imkansiz gibi. Yumurtlama gununde olacak, ustu uste denemeler olacak falan da ancak oyle.