İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Sabahki idrar duruyor, şimdi çıkınca alsam erken gebelik, eve gelince o sabahki idrarla yapsam olur mu acaba
Test kağıdında, oda sıcaklığında 24 saat duran idrarla sonuç geçerlidir yazıyordu
Ama o kadar da emindim ki, varsa bu ucuz testlerle de çıkacağına, erkeni almaya tenezzül etmedim:KK45:

Olur bence. Ama önce karıştır. Dibine çöken bişi varsa homojen hale gelsin. :)

İstersen 4 saatlik yeni idrarla da yapabilirsin o testleri.

Sabahki idrar duruyor, şimdi çıkınca alsam erken gebelik, eve gelince o sabahki idrarla yapsam olur mu acaba
Test kağıdında, oda sıcaklığında 24 saat duran idrarla sonuç geçerlidir yazıyordu
Ama o kadar da emindim ki, varsa bu ucuz testlerle de çıkacağına, erkeni almaya tenezzül etmedim:KK45:
Anlasildi beklemeyecksin hadi al sen o testi maddi durumun da iyi madem...
Varsa cikar artik galiba sabah aksam fark etmez... bat gunu aksam yaptigimda cikmisti benim son gebeligim..

Anlasildi beklemeyecksin hadi al sen o testi maddi durumun da iyi madem...
Varsa cikar artik galiba sabah aksam fark etmez... bat gunu aksam yaptigimda cikmisti benim son gebeligim..
Çıkmayacak biliyorum artık ama ne bileyim:110:
Birazdan oğlumun okuluna gitmek için çıkıyorum, resim malzemelerini unutmuş, son ders resimmiş aradı getir diye, çıkmışken alayım bari
Ya ben senin o bana yazdığın mesajı yanlış anladım, sen test yaptın sandım.
Ara ara can09e can09e test yapmış mutlaka yorum yapmam lazım diye sayfaları kaç kere geçtim:KK70:

Birazdan oğlumun okuluna gitmek için çıkıyorum, resim malzemelerini unutmuş, son ders resimmiş aradı getir diye, çıkmışken alayım bari
Ara ara can09e can09e test yapmış mutlaka yorum yapmam lazım diye sayfaları kaç kere geçtim:KK70:
Açıkcası ben :KK17:heyecanla bekliyorum :emir_bebek:hemen yaz burdan

:)) tuh ya.. kafa da dolu tabi.. bir de bazan kimin kime yazdigi ya da kimin yazdigi karisiyor.. normal:)

Hemen yazıcam canım.
Gitti benim heyecanım, sadece ateşim yüksek hala bi ona tutunuyorum ama o da bazen regl olana kadar düşmüyor ama olunca veya çok yakında mutlaka 36 altına düşer
Benimde ayın 14 ü ovulasyon :oops:şimdiden heyecanlıyım bu sefer olacakmı acaba diye :sampiyon: heyecanını kaybetme olmassada korunmassın bu sefer

Var canım var :skandal:2 oğlum var 17-15 yaşlarında ben sonradan bebek :anne:sevdasına düşenlerdenim korunurken :KK76:hiç aklımda yokken hamile kalıp kaybedince :deli:aklına düşenlerden :halay:yaş olmuş 43 ama bana sorsan 23 :KK49:mevlam neyler neylerse :dua:güzel eyler diyip :eek:çıktık yola bakalım :işsiz:hayırlısıyla kızım olsun çok isterim:KK15:Rabbim sabada kucaklamayı :anneadayı:nasip etsin inşallah
Allah bağışlasin evladlarinizi bende 11 yaşında bir oğlum var inşallah gönlünüze göre olur

Benimde ayın 14 ü ovulasyon :oops:şimdiden heyecanlıyım bu sefer olacakmı acaba diye :sampiyon: heyecanını kaybetme olmassada korunmassın bu sefer
O heyecan da zararlı aslında ama sakin olmak ne mümkün:KK45:
İnşaallah bu ovulasyon verimli olur senin için:KK200::anneadayı:
Biri anlatmıştı, arkadaşıymış onun.
Benim gibi böyle kocası istemeyip hamile kalmaya çalışan bir kadın, prezervatifin ucunu önceden delmiş, kocası farketmeden onu kullanmasını sağlamış, millette akıl var:KK53:

X