- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Sabahki idrar duruyor, şimdi çıkınca alsam erken gebelik, eve gelince o sabahki idrarla yapsam olur mu acaba
Test kağıdında, oda sıcaklığında 24 saat duran idrarla sonuç geçerlidir yazıyordu
Ama o kadar da emindim ki, varsa bu ucuz testlerle de çıkacağına, erkeni almaya tenezzül etmedim
Anlasildi beklemeyecksin hadi al sen o testi maddi durumun da iyi madem...Sabahki idrar duruyor, şimdi çıkınca alsam erken gebelik, eve gelince o sabahki idrarla yapsam olur mu acaba
Test kağıdında, oda sıcaklığında 24 saat duran idrarla sonuç geçerlidir yazıyordu
Ama o kadar da emindim ki, varsa bu ucuz testlerle de çıkacağına, erkeni almaya tenezzül etmedim
Çıkmayacak biliyorum artık ama ne bileyimAnlasildi beklemeyecksin hadi al sen o testi maddi durumun da iyi madem...
Varsa cikar artik galiba sabah aksam fark etmez... bat gunu aksam yaptigimda cikmisti benim son gebeligim..
Burda pozitif sonuç ama hcg iğnesi sebebiyle pozitif çıkmış olabilir mi diyorsunuz?Eki Görüntüle 2214165
Aynen öyle. Progestan'ı 100 mg veriyo günde 3 tane 8 saatte 1. Bu ay 12 saatte 1 içtim, 2 tanesi yatmadan önce, diğeri 12 saat sonra.
Test yaptım bat'a 2 kala yine silik pozitif
Açıkcası benÇıkmayacak biliyorum artık ama ne bileyim
Birazdan oğlumun okuluna gitmek için çıkıyorum, resim malzemelerini unutmuş, son ders resimmiş aradı getir diye, çıkmışken alayım bari
Ya ben senin o bana yazdığın mesajı yanlış anladım, sen test yaptın sandım.
Ara aracan09e test yapmış mutlaka yorum yapmam lazım diye sayfaları kaç kere geçtim
:)) tuh ya.. kafa da dolu tabi.. bir de bazan kimin kime yazdigi ya da kimin yazdigi karisiyor.. normal:)Çıkmayacak biliyorum artık ama ne bileyim
Birazdan oğlumun okuluna gitmek için çıkıyorum, resim malzemelerini unutmuş, son ders resimmiş aradı getir diye, çıkmışken alayım bari
Ya ben senin o bana yazdığın mesajı yanlış anladım, sen test yaptın sandım.
Ara aracan09e test yapmış mutlaka yorum yapmam lazım diye sayfaları kaç kere geçtim
Hemen yazıcam canım.Açıkcası benheyecanla bekliyorum hemen yaz burdan
Kafa dolu, rahimler boş:)) tuh ya.. kafa da dolu tabi.. bir de bazan kimin kime yazdigi ya da kimin yazdigi karisiyor.. normal:)
Hala bilemiyozKafa dolu, rahimler boş
Burda pozitif sonuç ama hcg iğnesi sebebiyle pozitif çıkmış olabilir mi diyorsunuz?
valla bekliyoruz heyecanla.Hemen yazıcam canım.
Gitti benim heyecanım, sadece ateşim yüksek hala bi ona tutunuyorum ama o da bazen regl olana kadar düşmüyor ama olunca veya çok yakında mutlaka 36 altına düşer
Benimde ayın 14 ü ovulasyonHemen yazıcam canım.
Gitti benim heyecanım, sadece ateşim yüksek hala bi ona tutunuyorum ama o da bazen regl olana kadar düşmüyor ama olunca veya çok yakında mutlaka 36 altına düşer
Allah bağışlasin evladlarinizi bende 11 yaşında bir oğlum var inşallah gönlünüze göre olurVar canım var2 oğlum var 17-15 yaşlarında ben sonradan bebek sevdasına düşenlerdenim korunurken hiç aklımda yokken hamile kalıp kaybedince aklına düşenlerden yaş olmuş 43 ama bana sorsan 23 mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip çıktık yola bakalım hayırlısıyla kızım olsun çok isterim Rabbim sabada kucaklamayı nasip etsin inşallah
Benimde ayın 14 ü ovulasyonşimdiden heyecanlıyım bu sefer olacakmı acaba diye heyecanını kaybetme olmassada korunmassın bu sefer
Ateşim hala 36.7 , yine bi yüzüm gülümsedivalla bekliyoruz heyecanla.
ateş ölçmeyi hiç yapmadım bende kimbilir ne zaman düşüyor ateşim de adet oluyorum bu ay onu deneyim olmadı :)Ateşim hala 36.7 , yine bi yüzüm gülümsedi
O heyecan da zararlı aslında ama sakin olmak ne mümkünBenimde ayın 14 ü ovulasyonşimdiden heyecanlıyım bu sefer olacakmı acaba diye heyecanını kaybetme olmassada korunmassın bu sefer
Benim gün içinde 35.5 civarı çıkarsa mutlaka adet olurum.ateş ölçmeyi hiç yapmadım bende kimbilir ne zaman düşüyor ateşim de adet oluyorum bu ay onu deneyim olmadı :)
Hadi Allah yardım etsinbenim de ayin 15 veya 16'si ovulasyon olacakmis gibi gozukuyor takvime gore :)