İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Olur bence. Ama önce karıştır. Dibine çöken bişi varsa homojen hale gelsin. :)

İstersen 4 saatlik yeni idrarla da yapabilirsin o testleri.

Anlasildi beklemeyecksin hadi al sen o testi maddi durumun da iyi madem...
Varsa cikar artik galiba sabah aksam fark etmez... bat gunu aksam yaptigimda cikmisti benim son gebeligim..

Anlasildi beklemeyecksin hadi al sen o testi maddi durumun da iyi madem...
Varsa cikar artik galiba sabah aksam fark etmez... bat gunu aksam yaptigimda cikmisti benim son gebeligim..
Çıkmayacak biliyorum artık ama ne bileyim
Birazdan oğlumun okuluna gitmek için çıkıyorum, resim malzemelerini unutmuş, son ders resimmiş aradı getir diye, çıkmışken alayım bari
Ya ben senin o bana yazdığın mesajı yanlış anladım, sen test yaptın sandım.
Ara ara can09e test yapmış mutlaka yorum yapmam lazım diye sayfaları kaç kere geçtim

Açıkcası ben heyecanla bekliyorum hemen yaz burdan

:)) tuh ya.. kafa da dolu tabi.. bir de bazan kimin kime yazdigi ya da kimin yazdigi karisiyor.. normal:)

Hemen yazıcam canım.
Gitti benim heyecanım, sadece ateşim yüksek hala bi ona tutunuyorum ama o da bazen regl olana kadar düşmüyor ama olunca veya çok yakında mutlaka 36 altına düşer
Benimde ayın 14 ü ovulasyon şimdiden heyecanlıyım bu sefer olacakmı acaba diye heyecanını kaybetme olmassada korunmassın bu sefer

Allah bağışlasin evladlarinizi bende 11 yaşında bir oğlum var inşallah gönlünüze göre olur

Benimde ayın 14 ü ovulasyon şimdiden heyecanlıyım bu sefer olacakmı acaba diye heyecanını kaybetme olmassada korunmassın bu sefer
O heyecan da zararlı aslında ama sakin olmak ne mümkün
İnşaallah bu ovulasyon verimli olur senin için
Biri anlatmıştı, arkadaşıymış onun.
Benim gibi böyle kocası istemeyip hamile kalmaya çalışan bir kadın, prezervatifin ucunu önceden delmiş, kocası farketmeden onu kullanmasını sağlamış, millette akıl var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…