İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Herhangi bir bitkisel ürün kullanmıyorum Rabbime duam eksik olmadı hiç... Yaş olöada umurumda olmaz hani kuzeniniz gibi 27 olsam beklerim ben ama zaten 34te evlendim bu yanada denemedeyim. Umudumu kaybetmedim ama bilmiyorum ki

Ben..40 yaşındayım..doğal yolla hamileyim..çok acı şeyler yaşadım, kucağıma alamadan kızımı kaybettim..çok sıkıntılar..buraya yazsam çok uzun sürer..

Son düzenleme:
Nasıl ya masallh 8. Hafta gorulmeyince kürtaj yaptım ben bebeğe dair biseyler vardı ama kalp atışı yoktu gelişmez dedi doktor kürtaj oldum sizinde 8.haftada görülmemesi boş gebelik sanmissiniz kacinci haftada gördünüz be egi geriden mi geliyordu kese flan anlatirmisiniz

Ne olur cevap verin nasıl oldu da 8.haftada bebeği göremediniz kaçıncı haftada gördünuz peki

Ne olur cevap verin nasıl oldu da 8.haftada bebeği göremediniz kaçıncı haftada gördünuz peki
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm yazınızı. Çok uzuldum rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşallah şişede , Evet Geç döllenme denen bir şey varmış o yüzden bebeğin görünmesi 1 yada 2 haftaya kadar geç gorunebilirmis normal dedi yani doktorumuz.1 hafta sonra gorebildik bebeğimizi. Evet geriden geliyormus. Şimdi gayet iyi durumdayiz bir sorunumuz yok şimdilik sukur.

Esatgfirullah yani 8.haftada ne görülüyordu peki hatirliyirmusunuz bosmuydu kese ya da bebeğe dair biseyler varmiydi kese içinde azda olsa birşey gorunuyirmuydu benim mesela 8.haftada baktılar kese 6 haftada kalmış dedi içinde bebeğe dair bişey var ama pek bişey olacağını sanmam isterseniz bekleyin dedi ama ben bişey bilmediğim için ve uzuldugum için alın dedim ama şimdi sizi okuyunca beklesemiydim acaba diye düşündüm tam olarak kaçıncı haftada gördünüz ve kalp atışını duydunuz

Merhaba
Daha üzmeyin kendinizi, düşünmeyin, kese 6da kalmış demek ki sağlıklı gebelik değildi. İnşallah isteğinize kavuşursunuz.

Evet çok zorda olsa küçücük bir nokta gördük kesede ama onuda doktor en son bu kese boş bişey görünmüyor dediği sırada gördü bu çok küçük dedi belki bununda dusurebilirsin demisti.9.haftada hem net bir şekilde bebeği gördük hemde kalp atışını duymuştuk. Ama bana o görünmediği haftada hiç bu bebek oluşmaz sağlıksız demediler. Sadece boş kese olabilir bunuda kaybedebilirsin belki ama yinede biraz daha bekleyelim demislerdi. Bizde baya uzulmustuk o bir hafta bana bir ay gibi geldi ama güzel haber aldık sonunda şükür.sende üzme hiç kendini canım herşeyde vardır bir hayır demekki onun bu dünyada nasibi yokmuş diye dusun, belkide sana zararı olacaktı. Unutma geçmişi geri getiremezsin geçmişte yasadigin ahlarla uğraşma herzaman ileriye bak. Eğer istiyorsan tekrar başla çalışmalara belki o kucağına alacağın bebisin sana o pismanliginida unutturacaktir.

Öyle tabi herşeyin bir sebebi vardır şükürler olsun yinede rabbim daha büyük açılardan korusun sanada bebisinle sağlık dilerim tesekkurederim

Canım selâm üzülme boşuna. Ben dede aynı durum vardı kese vardı bebek te vardı 8 haftaliktim ama bebek 6 haftalık ti ve kalp atışı yok dedielr ben bekledim bir haftadan fazls geç döllenme vs dir diye. Başka doktora da göründüm boşuna beklemissiniz dediler kalp atışı yine alamadılar aldırmak zorunda kaldık 19 Aralık 2019 hiç unutamayacağım bir tarih oldu

Maşallah Süphan Allah diyelim Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, incir kürü zeytinyağına yatırılan incir kürü mü? Regl başlangıcından sonra ilk 10 gün mü kullanılıyor bu kür? Ben süresi olduğunu bilmiyordum.
Ben yüksek doz Vitamin C, Çinko, Ubiquinol, Omega 3, Vitamin D (değerim 80 civari, kan testi yaptırıp alınmasını tavsiye ediyorum), Aminoasitlerden l'arginin, l'carnitin alıyorum. Rahatlamak için de 2 haftada bir akupunktur ve evde meditasyon (ya da rituel olsun yeter dualar da olur). Ben yurt dışından geliyor, daha da yorucu oluyor. Iğne fobisi olan birisi olarak iğnelere de alıştım artık. Ama bir çok merkezin koyun sürüsü vari hizmet sunmalarına alışamadım henüz.

Merhaba. Yaşım 38. Önceki aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Üç dört aydır da adetim çok azaldı. Fsh ve lh degerlerim biraz yüksek ama özellikle adet azalmasının menopozla alakası olabileceğinden korkarak bir an önce hamile kalmak istiyorum. Pandemi dolayısıyla ertelemek istedik ama geç kalmak istemiyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…