İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba. Yaşım 38. Önceki aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Üç dört aydır da adetim çok azaldı. Fsh ve lh degerlerim biraz yüksek ama özellikle adet azalmasının menopozla alakası olabileceğinden korkarak bir an önce hamile kalmak istiyorum. Pandemi dolayısıyla ertelemek istedik ama geç kalmak istemiyorum doğrusu.
Tüp mü yaptırdınız

Bende aynı yastayım 2. Ye hamıle kalmaya calısıyorum 2 yılı geckındır ılk cocugum hemen olmuştu bunda uıse kımyasal yasadım 3 kere bu ıkı yıl ıcınde baskada olmadı
Ben de 41 yaşındayım. İkinci bebeğe hamile kalmak istiyorum. 1 sene önce hamile kaldım. Fakat 3 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰

Merhabalar , ben de 3 yıldır deniyorum . İki kez tüp bebek denedim ikincisinde tuttu ama 11 haftalıkken kalbi durdu :KK43:(( Eylül de 40 yaşında olacağım , yüksek fsh düşük amh gerçeği ile 3 sene önce yüz yüze geldim :KK43:( en son geçen sene tüp bebek öncesi baktırdığımda fsh 18.5 amh 0.15 idi . Kendimce takviyeler alıyorum . Mart ayında tekrar tüp bebek deneyecektik ama durumlar böyle olunca kaldı. Siz kaç yaşındasınız ? Allah bağışlasın bir oğlunuz var galiba ? Normal yolla mı oldu ? Kaç yaşında ? Sizde sorun ne ? Avakado işe yarıyor mu ? Çok sordum ama insan merak ediyor herseyi.. çok canım acıyor , bu ay reglim 4 gün geçti acaba mı deyip umutlandım ama dün Regl oldum :KK43:(( çok yanıyor canım
İnşallah çocuğunuz olur, kucağınız boş kalmaz inşallah🤲🤲

Artık bende en doğalından denemelere başlamayı düşünuyorum hakkımızda hayırlısı hanımlar :dua:

Merhaba arkadaşlar. Bende sessiz takipte kalan üyelerdenim. 38 yaşında evlendim ve 2 sene çocuk düşünmedik. 40 yaşında denemelere başlayıncada negatif test sonuçları ile karşılaştık. Doktor tedavilerine başladık. Tabikide tüm gittiğim prof ve doçentler tüp bebek yap yaşın geçmiş. bu yaşa kadar neyi beklediniz deyip bizi hep üzdüler. İlk olarak çatlatma iğnesi arkasından aşılama ve enson tüp bebek denedik ama hepsi negatif sonuçlandı. Eşimle düşündük ve bebek fikrine artık son verdik ve evlatlık edinmeye karar verip araştırmaya başladık. Şuan 42 yaşındayım ve 3 ay önce doğal yollarla hamile olduğumu öğrendim. Bu bizim için mucize birşeydi. Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın.İşin özeti Allaha durmadan dua edip hayırlısı ise olsun demek ve kafanızı boşaltmak.
Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız hepimize umut oldu. Rabbim ol dediğinde oluyor. Ben de 41 yaşındayım. 1 oğlum var. Kardeşi olsun istiyorum. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım. Ne yazıkki 3 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Tüp bebek çok maliyetli olduğu için düşünemiyorum. Arı sütü bal polen propolis kullanıyorum. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.🤲🌺

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de yavrumun kalbi durduğu için kaybettim. O kadar iyi anlıyorum ki sizi😢
Çok zor inanın..evlat kaybından sonra herşey çok zor oluyor. İlk gebelikteki gibi sevinç vb olmuyor maalesef, hep bir eksiklik, burukluk..beni anlıyorsunuz..kimse böyle birşey yaşamasın, inanılmaz zor..

Çok zor inanın..evlat kaybından sonra herşey çok zor oluyor. İlk gebelikteki gibi sevinç vb olmuyor maalesef, hep bir eksiklik, burukluk..beni anlıyorsunuz..kimse böyle birşey yaşamasın, inanılmaz zor..
Çok iyi anlıyorum. Ben de aylarca bekledikten sonra (8 ay) hamile kalmıştım. Sonrasında devam etmedi. Yaştan dolayı olduğunu düşünüyorum. Oğlumda hemen hamile kalmıştım. Sizin var mı çocuğunuz?

doktorum Bülent Kars , kendi kliniği var. Tüp bebeği Ataşehir memorial da yapıyor . Siz nerde yaptırıyorsunuz ? Sizin yaşınız kaç ?
Bülent Kars tan fayda gördünüz mü acaba nasıl bir doktor ilgioi mi başarılarını hiç denk gelmedim diğer Dr alar gibi pek reklam yapmıyor sanırım siz pozitif sonuç aldınız mı

X