Merhaba bende 40 yasindayim ve 5 senelik evliyim 1 dusuk ve 1 tup bebek denemesi yasadim. Tuplerim tikaliydi ve cikolata kistim vardi. Dusukten sonra 2 sene hamile kalamayinca doktor umitlenme artik dogal yolla hamile kalman cok zor dedi ve tup bebek tedavisine basladik. Ondada yumurta sayim 2 idi ve tabi onlarda olmadi. Tam ikinci icin korona illetinin bitmesini beklerken umidimi hic kaybetmeden dua ettim ve iki ay sonra dogal yolla hamile kaldigimi ogrendim. Inanamadim 4 kere test yaptim ve hemen doktoru aradim o bile sasirdi cok umutlanma onuda dusureceksin buyuk ihtimalle dedi. Ultrasonda 8.haftada goremedik bosmu acaba diye uzulduk ama hep dua ettim rabbim bu mucizeyi saglikla bana ver diye. Su an 12 hafta bitti ve simdilik hersey cok guzel ve bebegimde saglikli. Insallah rabbim saglikla kucagima almami nasip eder.
Sakin umidinizi kaybetmeyin allahim size nasip etmisse hic beklemediginiz bir zamanda o mucizeyi size nasip edecektir. Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin.
Öncelikle teşekkürler. Allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu inşallah.Yumurta rezervim yani AMH değerim1,64 tü. Bu değerin düşük bir değer olduğunu belirtmişti doktorlarım. Tüp bebek tedavisinden yaklasık olarak 4 ay sonra hamile kaldım.Hayırlı olsun hamileliğiniz, yumurt rezerv dd sıkıntı varmıydı, tüp bebekten sonramı hemen hamile kaldınız
İnşallah bebeğinizİ sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok rahat ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz İnşallah.. Bu paylaşımla umut oldunuz, sağolun.. uzun yazdım demişsiniz, sizinkisi gibi umut veren hikayeleri sayfalarca sürse de okuruz.
Tüp bebek neden olmadı, döllenme oluyor muydu, kaç yumurtanız oluyordu, kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti, kaç kez tüp bebek denediniz, tedaviler sırasında takviye vitamin mübarek kullandınız mı
Kusura bakmayın lütfen çok sordum mahcubum ama sizin anlayacağınızı biliyorum ☺
[/Qİnşallah isteyen herkes evladını kucağına alır. Tüp bebeğin olmaması için hiç bir neden yoktu. Döllenme oldu 12 adet yumurta toplandı . Bu yumurtaların 5 tanesi döllendi. 3 tanesi 5. güne kadar geldi. Doktorum hemen transfer yapmak istemedi rahmim dinlensin diye. Çünkü 12 yumurta oluştuğu için rahim yorulmuştur dedi. Döllenen 5. gün embriyolarım makinaya konuldu ve transfer için iki ay beklediler. 1 Mart günü 3 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ben Bahçeci Fulyada Doçent Dr. Remzi ABALI ile tüp bebek tedavimi gerçekleştirdim. Çok iyi bir doktor ve çok ilgili bir klinikti. Tüp bebeği malumunuz maddi olarak büyük bir külfet olduğu için tek sefer deneyebildik.Tüp bebek sırasında sadece bol bol göbekten iğne vuruldum. Onun dışında yumurta gelişimine başlamadan önce eşim ve ben kutusu 250 lira olan vitaminlerden bir ay kullandık.Zaten tüp bebek olumsuz sonuçlanınca artık ümidimizi kestik ve korunmayıda bırakıp doğal hayatımıza artık bizim bir evladımız olmayacak gibi devam ettik. Evlat edinmeye yöneldik. Ayrıca tüp bebek yada aşılama ile ilgili ne sormak isterseniz sorabilirsiniz. Biraz geç cevapladım. Özel bir okulda yazı işleri olarak çalışıyorum. Bu hafta müfettiş teftişimiz vardı hiç giremedim gruba.
Genetik tanılı tüp bebek mi önerdi size Gökalp bey?Acıbadem de gökalp öner ile görüştüm ama kesinleştirmedim henüz mustafa taş çağlar bey hepsi iyiymiş
Ben canımDoğal yollardan deneyen var mı benim gibi
Benim denemediğim bişey kalmadı canım.aklına gelebilecek ne varsa denedim.bizim işimiz artık allaha kaldı.doğal beslenip bol dua elimizden gelen bu.İki aydır ovitrelle ile deniyorum, böylece düzenli adet oluyorum eskiden yumurtam çatlamayın hep kiste dönüşüyordu. Bir de ovulasyon testi kullanıyorum. Sen neler yapıyorsun canım
Ben canım
Doğal yollardan deneyen var mı benim gibi
41inşallah gönlünüze göre olur kızlar. kaç yaşındasınız acaba.
41
41 kere maşallah o zaman.
45 canıminşallah gönlünüze göre olur kızlar. kaç yaşındasınız acaba.
Hadi gözünüz aydın. Arkası gelsin bekleyenlere umut olsun inşallah.Merhaba kizlar, bugun 42 yasindaki ablamin hamile olduğunu ogrendik. İlk cocuguna da 40 ta hamile kalmisti. Ben de 40 ta dogurduguma gore nasibi varsa geliyo bebisler. Moral olsun bekleyenlere:) bu arAda hic bisey de kullanmadi. İlk gebeliginde coraspin kullanmisti. Simdi pat diye oluverdi:)
Evet çok haklısın bi adı konsa tedavi şekli olur en azından. benim 27 yaşındaki yeğenimde aynı durumdan müzdarip. 4 yıllık evli ve 4 yıldır bebek istiyor fakat belirsiz kısırlık. tüm testler vs hersey yapıldı hiç sorun yok ama bebekte yok. Rabbimin hikmeti işte onada hep şunu derim demek ki vakit saat gelmemiş. Rabbim sizin için en hayırlı vakitte kucaklarınızı doldursun inşallah. Morel bozmadan pozitif düşünerek kucağınızda o bebişi hayal ederek dualarınızı edin canım. Kun fe yekün . Allah ol der olur. Sizler çok güzel annişler olucaksınız ben buna gönülden inanıyorum.Merhaba hanımlar 39 dan baya geçmiş 40 a yol almış olarak 1.deneme 5 haftalık düşük, 2.deneme 5.gün emriyosunda hepsi ölük olarak 2 tüp bebek denedim. 4 aşılamam da yanında cabası. Doktorum %5lik kısımda olduğumuzu hiçbir problem yokken bende ve eşimde hamile kalmadığımı embriyoların gelişimini durdurduğunu söyledi. Çok acı ki hani rahatsızlık olsa tedavi denenir ama sizde tedavi edecek bir problem gözükmüyor dedi. 6 senelik evliyim 6 senedir ilk günden beridir korunmuyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Sizler birbirinize destek verirken bende aranıza katılmak istedim.
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. İsyan etmiyorum ama okadar kürtaj vakası varki, istemeden hamile kalan Rabbim biz isteyenlerin kucağını tez vakitte doldursun.Evet çok haklısın bi adı konsa tedavi şekli olur en azından. benim 27 yaşındaki yeğenimde aynı durumdan müzdarip. 4 yıllık evli ve 4 yıldır bebek istiyor fakat belirsiz kısırlık. tüm testler vs hersey yapıldı hiç sorun yok ama bebekte yok. Rabbimin hikmeti işte onada hep şunu derim demek ki vakit saat gelmemiş. Rabbim sizin için en hayırlı vakitte kucaklarınızı doldursun inşallah. Morel bozmadan pozitif düşünerek kucağınızda o bebişi hayal ederek dualarınızı edin canım. Kun fe yekün . Allah ol der olur. Sizler çok güzel annişler olucaksınız ben buna gönülden inanıyorum.
Oda onların sınavı. sen bolca duanı et Allah a sığın ve bunun yanında bitkisel kürlerden destek almaya devam ediyorsundur eminim canım. Ben Allah ın izniyle 2. çocuğuma 40 yaşında tüp bebekle kavuştum. ilki doğal olurken sonra ileri yaştan ötürü tüp bebek yaptırmak durumunda kaldım. Hamd olsun oldu. inanıyorumki sizlerinde olucak...İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. İsyan etmiyorum ama okadar kürtaj vakası varki, istemeden hamile kalan Rabbim biz isteyenlerin kucağını tez vakitte doldursun.