İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Masallah cok sevindim ya:) görüyodum arada seni. İnsallah saglikla kucagina alirsin

Canım kafa rahatlığı dışında neler yaptın paylaşırsan bizde nasipleniriz

Canım kafa rahatlığı dışında neler yaptın paylaşırsan bizde nasipleniriz
düzenli folik asit aldım d vitamini aldım

evde olduğumuz süreç olduğu için düzenli beslendim

bol bol su içtim

ve Ramazan da herşeyi bıraktım bol bol dua etti m

düzenli ilişki şart

RABBİM de nasip etti çok şükür bin şükür

FOLİK asit Hangı marka.. Benı hatırlarsın belki Görünce sevindim acıkcası canım.. Allah gönlüne göre versin

Merhabalar nasılsınız gelişme var mı bebişle ilgili?

FOLİK asit Hangı marka.. Benı hatırlarsın belki Görünce sevindim acıkcası canım.. Allah gönlüne göre versin
Allah razı olsun kusura bakma çok sık girmediğim için hatırlayamadım pregnacare üzerinde no :1 yazıyor bayan ve erkek için tablet var biz eşimle birlikte kullandık

Bizim komsumuzun 2 tane cocugu vardı 43 yasinda 3.yü doğurdu. Yine bir komsumuz 44 yasinda evlendi ama tüp bebekle 46 yasinda ikizlerini kucagina aldi. Allahin verdiginin kimse önüne geçemez. Siz doktorlardan degerlerinizi öğrenin eğer hamile kalma şansınız düşük ise tüp bebek deneyin. Evet ne kadar aci hissediyorsunuzdur anlayabiliyorum ama insallah mücadeleniz basariya ulasir ve evladinizi kucaginiza alırsınız.

Canım 46 yaşında olan donör mü kendi yumurtası mı acaba.

. Rapor çıkarana kadar aile hekime yazdırılabiliyor. Kısmen de olsa daha az ödeniyor .Burayı okuyanlara faydası olur diye yazma ihtiyacı duydum .

Sizde pıhtılaşma ile ilgili genetik testlerde mutasyon çıkmış mıydı ?

Ben de ikizlerimi kaybettim ve doktorumuz kan sulandırıcı yapmamakta direnmişti.O zaman aşılama hastasıydım ,ben doktora hatırlatmama rağmen hiç üzerinde durmamıştı iğnenin.O nedenle endişelerinizi anlıyorum .

Doğal kan sulandırıcı olarak ZENCEFİL kullanılabilir , ben şişe suyuma bir kaç minik dilim katıyorum.Yaz boyu suyumu böyle içiyorum (ben karanfil ve kabuk tarçın da ilave diyorum).Bunu kullandığım yaz aylarında, kan verdiğimde kanamanın geç durduğunu fark ettim bir çok defa.Çok etkili olduğunu anladım..Salatalarınıza da minik bir dilim rendeleyebilirsiniz ara sıra.
Yine de her gıdayı olduğu gibi zencefili abartmamakta fayda var. Ara sıra kullanılması fayda sağlayabilir.Geçmiş olsun.

Sizde pıhtılaşma ile ilgili genetik testlerde mutasyon çıkmış mıydı ?
Benim dr'um genetik teste gerek görmedi 1 kimyasal 1 de kalp durması sonucu 2 düşüğüm oldu tekrar hamile kalırsam iğne kullanacağız dedi

Bu drlar neden böyle tedbirsiz oluyor bilmiyorum ama sizi çok iyi anlıyorum Allah ahirette kavuştursun evlatlarımıza şefaatlerine nail eylesin inşAllah.. Kısmet olur da yeniden hamile kalsam bile yaşadığım müddetçe hep kalbimin bir köşesinde olacaklar. Tarçın ve zencefilin kan sulandırıcı özelliğinin olduğunu hiç duymamıştım çok teşekkür ederim bu kıymetli bilgi için ben de sürahinin yanında limon bulunduruyorum bardağıma biraz sıkıp öyle su içiyorum coraspin kullanıyorum düzenli olarak her gün aynı saatte bir de eğer ki olur da hamile kalırsam k vitaminine dikkat ederek diyet uygulamayı düşünüyorum Buradaki bazı arkadaşlardan okudum diyetisyene gitmişlerdi yeşil yapraklı sebzelerin bakliyatın proteinlerin kanı pıhtılaştırıcı özelliği olduğunu öğrenmişler tabii geriye yiyecek pek bir şey kalmıyor ama bunu da doktora sorup denemeyi düşünüyorum kısmet olursa.. Size pıhtılaşma testi yapıldı mı?

Tarçın ve karanfili zencefille birlikte ödem atmak için kullanıyorum esasen.Zencefilin kan sulandırıcı etkisi olduğunu öğrenmiştim ,ama tarçın değildi orada belirtmek istediğim, tarçına ilişkin bu yönde bir araştırma yapmadım , yanıltmayayım sizi.
Evet genetik testlerimde 3 tane heterozigot düzeyde mutasyon görüldü.Tüp bebek doktorum 2 tanesinin mutasyonlu olmasını bir homozigot olarak değerlendirildiğini söylemişti.

Yani ileri derecede pıhtılaşma var anladığım kadarıyla üzülmeyin lütfen çaresi olan birşey en azından coraspin kullaniyor musunuz siz de bir de kaçlık iğne kullanacaksınız hamileliğinizde ben kiloya göre kullanıldığı ögrendim kilo başına 0.1 mg olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…