İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

895EC126-4CE6-4B0D-99DD-FBC37CAB378D.jpeg
L lyly naptın canım haber yok mu?

Hanımlar günaydınn :KK200:
benim sivilcem doğurdu yavrusu oldu.. :KK48:
bel sırt ağrılarım devam ediyor dün adet olacakmışım gibi olan kasık ağrım bugün yok.. cumaya 3 kaldı :eğlence:
Sabah 8.00'de girdim baktım kimseler yoktu.
Yaptım canım negatif test ama regl bekleyelim bakalım.
Buharlaşma çizgisi çıktı sadece 2 saat kadar sonra:işsiz:

Devlette iki düşük olmadan pıhtılaşma ve genetik testi istenmiyormuş masraflı bi test diye. Saçma sapan işler. Tüp bebek merkezleri ve üniversite hastaneleri yapıyo sanırım. Sonucu bir aydır bekleyen arkadaşım var.
Pıhtılaşma riskine karşı coraspin vermediler mi sana? İki aydır kullandırıyo bana doktorum. Tedbir olsun diyeymiş. Progestanı da tedbir olsun diye veriyo. Aşırı tedbirden gebe kalamıyom galiba. Anca şiş memelerle geziyom :KK70:
Yok canım ne coraspin ne de progestan vermedi. progestanı başka doktor vermişti ilk klomen tedavimde, o zaman da yetersiz ilişki sayısı olmuştu sanırım

Biz bu ay deneyecegiz bakalim. Insallah bu sefer tutar ve saglikli hamilelik olur. Su Eylul ayindan bu yana, hamileliginiz sagliksiz, dusuk yapacaksiniz dediklerinden beri doktugum goz yasinin haddi hesabi yok. 2018 berbat bir seneydi. 2019 guzel olur umarim.
Herşey gönlünce olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim içinde 2017 berbatti
2018 de berbat olacaktı düşük olması nedeniyle ama sonra mucizem geldi rabbim hepimize sağlıkli ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım akşam adet oldum. Doktoruma bu ay dinlenmek istediğimi yazdım. Ne klomen, ne iğne ne yumurta takibi yaptırmayacağım. Doktorum dinlenelim biraz, ilacın etkisi 120 gün sürüyor, beraberliklere devam dedi. Sonra aşılama. Yani ocak gibi. Aşılamayı 2 defa deneriz sanırım. Sonra bir ay daha dinlenme, sonra tüp bebek. 2019 yılı uğurlu gelsin bebek isteyen herkese. Şimdiden iyi yıllar.

Yumurtalara etkisi 120 gün süren Klomen mi? Genel olarak hepsi mi? :eek:

Ben de bu ay bişi yaptırmayıp Ocak'ta aşılama, Nisan ya da Mayıs'ta tüp bebek yaptıracam. Taktım o bahar aylarına. :)

Ben bu ay soğan :kahve:kürü deneyeyim dedim kaç aydır korunduk olsamı olmasamı kararsızdım:KK51: ama yok geçmeyecek anladımki çok pişman olacağım :kızgın:ben elimden geleni yapayım olmassa pişmanlık yaşamam hiç değilse diye tekrar çalışmalara başladım :KK36:bakalım :KK71:inşallah benimde hayırlısı sağlıklı bi kızım olur :anneadayı:hamişlerden dua istiyorum :dua::KK37:

Çocuğun var mı canım bende pişman olmamak için bebek yolunda her tedaviyi denedim inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlâd nasip eder sanada

Bu ay inanılmaz yoğun geçiyor adetim. Pıhtılı şekilde hem de, iğnenin 19. günü adet olunca kimyasal gebelik mi diye düşündürdü beni. Gerçi 15. gün idrarda negatifi gördüm. Kafama takılan pıhtılaşma var mı acaba, ya da enfeksiyon. mesela bunun için genetik test neden yapmıyor doktorum, tüp bebek merkezine mi gitmeliyim, biilemedim

Tıp fakültesi hastanesinde yapılıyor genetik testler canım şansını dene yaptır bence

Tüp Bebek merkezi de yapmaz bu testleri canım yaptır sonucu görelim derler

Yumurtalara etkisi 120 gün süren Klomen mi? Genel olarak hepsi mi? :eek:

Ben de bu ay bişi yaptırmayıp Ocak'ta aşılama, Nisan ya da Mayıs'ta tüp bebek yaptıracam. Taktım o bahar aylarına. :)
Kloemenin canım, sadece klomen kullandım ben. Diğerlerini bilmiyorum.
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa böyle olduğum için mi gelir bahar:)) Dinleyeyim Candan erçetini, özlemişim düşürdün aklıma

Tıp fakültesi hastanesinde yapılıyor genetik testler canım şansını dene yaptır bence
Tüp Bebek merkezi de yapmaz bu testleri canım yaptır sonucu görelim derler
Çok kararsızım canım, çalışınca tıp faküLtesine gitmek de sıkıntı izin konusu. Yıl sonu işlemleri vs yoğun döneme giriyoruz tam da. Bu ay birşey yapmadan dinlenmeye geçeceğim sanırım

X