Sabah 8.00'de girdim baktım kimseler yoktu.
Yaptım canım negatif test ama regl bekleyelim bakalım.
Buharlaşma çizgisi çıktı sadece 2 saat kadar sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım.. sende bir avazda doğur inşallah, sağlıkla kucağına al..Canim doğuma girerken isimlerinizi içimden geçirerek dua edeceğim inşallah
Eki Görüntüle 2214224
ayy deliriciimm bu neee bir var görünüyor bir yok... hepsi seni mi buldu canım yaaaEki Görüntüle 2214224
hmm anladım.. senin yok muydu yahu marjo ile mi karıştırdım.. senin de var hatırladım ben.. hadi inşallah vardır yaa.
benim adı Sinem canım..Canim doğuma girerken isimlerinizi içimden geçirerek dua edeceğim inşallah
biz de dinleyecez de karşılamıyor işte biziii :)Yok gız bende çocuk, bir buçuk yıllık taze gelinim ben :)))
Marjo'nun var. En az 3 çocuk mottosuyla reisimize selam çakıyo o taa Belçika'dan. :))
Ümitlendirmek istemiyorum ama bence senin meleğin gelmis canim bana öyle geliyorEki Görüntüle 2214165
Aynen öyle. Progestan'ı 100 mg veriyo günde 3 tane 8 saatte 1. Bu ay 12 saatte 1 içtim, 2 tanesi yatmadan önce, diğeri 12 saat sonra.
Test yaptım bat'a 2 kala yinede silik pozitif
Ortalama 28 günde bir ama 29, 30 nadiren 27 olduğu da oluyır.Regl ne zaman? Cuma mi?
Yok canım ne coraspin ne de progestan vermedi. progestanı başka doktor vermişti ilk klomen tedavimde, o zaman da yetersiz ilişki sayısı olmuştu sanırımDevlette iki düşük olmadan pıhtılaşma ve genetik testi istenmiyormuş masraflı bi test diye. Saçma sapan işler. Tüp bebek merkezleri ve üniversite hastaneleri yapıyo sanırım. Sonucu bir aydır bekleyen arkadaşım var.
Pıhtılaşma riskine karşı coraspin vermediler mi sana? İki aydır kullandırıyo bana doktorum. Tedbir olsun diyeymiş. Progestanı da tedbir olsun diye veriyo. Aşırı tedbirden gebe kalamıyom galiba. Anca şiş memelerle geziyom
Herşey gönlünce olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim içinde 2017 berbattiBiz bu ay deneyecegiz bakalim. Insallah bu sefer tutar ve saglikli hamilelik olur. Su Eylul ayindan bu yana, hamileliginiz sagliksiz, dusuk yapacaksiniz dediklerinden beri doktugum goz yasinin haddi hesabi yok. 2018 berbat bir seneydi. 2019 guzel olur umarim.
Ümitlendirmek istemiyorum ama bence senin meleğin gelmis canim bana öyle geliyor
Canım akşam adet oldum. Doktoruma bu ay dinlenmek istediğimi yazdım. Ne klomen, ne iğne ne yumurta takibi yaptırmayacağım. Doktorum dinlenelim biraz, ilacın etkisi 120 gün sürüyor, beraberliklere devam dedi. Sonra aşılama. Yani ocak gibi. Aşılamayı 2 defa deneriz sanırım. Sonra bir ay daha dinlenme, sonra tüp bebek. 2019 yılı uğurlu gelsin bebek isteyen herkese. Şimdiden iyi yıllar.
Ben bu ay soğan kürü deneyeyim dedim kaç aydır korunduk olsamı olmasamı kararsızdım ama yok geçmeyecek anladımki çok pişman olacağım ben elimden geleni yapayım olmassa pişmanlık yaşamam hiç değilse diye tekrar çalışmalara başladım bakalım inşallah benimde hayırlısı sağlıklı bi kızım olur hamişlerden dua istiyorum
ayy deliriciimm bu neee bir var görünüyor bir yok... hepsi seni mi buldu canım yaaa
hadi inşallah var diyelim yaaa.
Bu ay inanılmaz yoğun geçiyor adetim. Pıhtılı şekilde hem de, iğnenin 19. günü adet olunca kimyasal gebelik mi diye düşündürdü beni. Gerçi 15. gün idrarda negatifi gördüm. Kafama takılan pıhtılaşma var mı acaba, ya da enfeksiyon. mesela bunun için genetik test neden yapmıyor doktorum, tüp bebek merkezine mi gitmeliyim, biilemedim
Bat ne zaman senin canim
İlk defa böyle bir ikinci çizgi görmüştüm, inanmayıp napayım
Ama yoksa yok artık napalım
Kloemenin canım, sadece klomen kullandım ben. Diğerlerini bilmiyorum.Yumurtalara etkisi 120 gün süren Klomen mi? Genel olarak hepsi mi?
Ben de bu ay bişi yaptırmayıp Ocak'ta aşılama, Nisan ya da Mayıs'ta tüp bebek yaptıracam. Taktım o bahar aylarına. :)
ben bu sabah yaptığın test için diyorum bir var görüyorum bir yok oluyor kızlarr bir bakın siz nasıl görüyorsunuz?? Marjo panic_attack
İlk defa böyle bir ikinci çizgi görmüştüm, inanmayıp napayım
Ama yoksa yok artık napalım
Çok kararsızım canım, çalışınca tıp faküLtesine gitmek de sıkıntı izin konusu. Yıl sonu işlemleri vs yoğun döneme giriyoruz tam da. Bu ay birşey yapmadan dinlenmeye geçeceğim sanırımTıp fakültesi hastanesinde yapılıyor genetik testler canım şansını dene yaptır bence
Tüp Bebek merkezi de yapmaz bu testleri canım yaptır sonucu görelim derler