İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim bildiğim çatlama iğnesinin etkisi 11-12 gün inşallah 13. Gün gördüğün pozitif bebeğin müjdesi olsun canım

İnşallah canım ama gebelik olsa daha koyu çıkardı bence. Hassas bi test çünkü. Doktorum geçen ayki pozitiflerimde 10. Günden sonra hala pozitif çıkması ilginç demişti. Belki kimyasal gebelik yaşıyosundur bilemeyiz kan testi yapılmadan dedi. Burda başka biri de kendisinde iğnenin etkisinin 14 gün sürdüğünü yazmıştı. Bende de öyle oluyo bence :)

Günaydın hanımlar
Merakla bekliyorum bu ay aranızdan hamiş çıkacak mı diye peşi sıra güzel haberlerinizi almak nasip olur inşallah

Biz bu ay deneyecegiz bakalim. Insallah bu sefer tutar ve saglikli hamilelik olur. Su Eylul ayindan bu yana, hamileliginiz sagliksiz, dusuk yapacaksiniz dediklerinden beri doktugum goz yasinin haddi hesabi yok. 2018 berbat bir seneydi. 2019 guzel olur umarim.

Ben bu ay soğan kürü deneyeyim dedim kaç aydır korunduk olsamı olmasamı kararsızdım ama yok geçmeyecek anladımki çok pişman olacağım ben elimden geleni yapayım olmassa pişmanlık yaşamam hiç değilse diye tekrar çalışmalara başladım bakalım inşallah benimde hayırlısı sağlıklı bi kızım olur hamişlerden dua istiyorum

Kesinlikle daha koyu cikmazdi. Adet gununde bile boyle cikabiliyor. Umit vermek icin demiyorum, ama koyuluk inan iki gun icinde bile cok degisiyor. Ben Persembe sabahi yapmistim testi, silikti (bat Persembe idi). Pazar sabahi tekrar yapmistim, cok ama cok daha koyu idi.

Bunlari buraya eklerken canim aciyor; bu kaybettigim bebegimin testleri. Ama farki gor diye. Yatay cizgiye bakma, dikey cizgiye bak. Biri Bat testi (14dpo), biri de adetin ustunden 3 gun gectikten sonra. Adet gununde ya da oncesinde cizgi cok silik cikiyor.

Evet haklisin, hep ben cok sansliyim demek gerekiyor ki sansi cekelim kendimize degil mi?

Gerçekten de silik çıkmış. Ne bileyim erken gebelik testi olduğu için bata yakın daha koyu çıkar diye düşündüm. Standart test olsa hiçbi şey çıkmazdı bende.

İğne kullanılmamış olsa kesin hamileyim der kan testi verirdim de, ben ya iğneden dolayı pozitif olduğunu ya da döllenip tutunamadığını düşünüyorum ki tutunsun diye progestan da kullandım. Kesin iğnedeki hcg çıkmıyo benim bünyeden.

Yarın ya da yarından sonra regl olurum. Sonra da rahim filmi randevusu alırım. Pöff o geriyo beni işte. İlla bayıltacakmış.

inşallah gerek kalmasınn vardır da..

benden hiç istenmedi hsg.. yumurta geliştirici ilaç vs de verilmedi..
ama hsg istenseydi bayıltıp yapmaları tercih ederdim sanırım..

Bu ay inanılmaz yoğun geçiyor adetim. Pıhtılı şekilde hem de, iğnenin 19. günü adet olunca kimyasal gebelik mi diye düşündürdü beni. Gerçi 15. gün idrarda negatifi gördüm. Kafama takılan pıhtılaşma var mı acaba, ya da enfeksiyon. mesela bunun için genetik test neden yapmıyor doktorum, tüp bebek merkezine mi gitmeliyim, biilemedim

inşallah gerek kalmasınn vardır da..

benden hiç istenmedi hsg.. yumurta geliştirici ilaç vs de verilmedi..
ama hsg istenseydi bayıltıp yapmaları tercih ederdim sanırım..

Senin zaten çocuğun var diye hsg istenmemiştir. Kürtajdan sonra istiyolarmış bi de. Çocuğu olana hemen yumurta geliştirici vermezler bence de.

Bizde ilk çocuk için yaştan dolayı süreci hızlandırmak ve kontrol altına almak istiyolar. Biraz da kişinin talebine bağlı sanırım. Ben 2 ay iğneli deneyelim sonra ara verelim 3. İğnelide aşılama yapalım tüpler açık çıkarsa dedim, doktorum tamam uygundur dedi.
Zaten bi çocuğum olsa iğneyle yumurta takibiyle falan uğraşmazdım ben, akışına bırakırdım. 40 olmadan acilen bi tane olsun diye acele ediyoruz. :)

Bilemedim ama Dr gibi biliyorum bende hayırlısı ile nasip etsin inşallah rabbim

hmm anladım.. senin yok muydu yahu marjo ile mi karıştırdım.. senin de var hatırladım ben.. hadi inşallah vardır yaa.

Devlette iki düşük olmadan pıhtılaşma ve genetik testi istenmiyormuş masraflı bi test diye. Saçma sapan işler. Tüp bebek merkezleri ve üniversite hastaneleri yapıyo sanırım. Sonucu bir aydır bekleyen arkadaşım var.
Pıhtılaşma riskine karşı coraspin vermediler mi sana? İki aydır kullandırıyo bana doktorum. Tedbir olsun diyeymiş. Progestanı da tedbir olsun diye veriyo. Aşırı tedbirden gebe kalamıyom galiba. Anca şiş memelerle geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…