İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Sabah 8.00'de girdim baktım kimseler yoktu.
Yaptım canım negatif test ama regl bekleyelim bakalım.
Buharlaşma çizgisi çıktı sadece 2 saat kadar sonra

Yok canım ne coraspin ne de progestan vermedi. progestanı başka doktor vermişti ilk klomen tedavimde, o zaman da yetersiz ilişki sayısı olmuştu sanırım

Herşey gönlünce olsun rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim içinde 2017 berbatti
2018 de berbat olacaktı düşük olması nedeniyle ama sonra mucizem geldi rabbim hepimize sağlıkli ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Yumurtalara etkisi 120 gün süren Klomen mi? Genel olarak hepsi mi?

Ben de bu ay bişi yaptırmayıp Ocak'ta aşılama, Nisan ya da Mayıs'ta tüp bebek yaptıracam. Taktım o bahar aylarına. :)

Çocuğun var mı canım bende pişman olmamak için bebek yolunda her tedaviyi denedim inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlâd nasip eder sanada

Tıp fakültesi hastanesinde yapılıyor genetik testler canım şansını dene yaptır bence

Tüp Bebek merkezi de yapmaz bu testleri canım yaptır sonucu görelim derler

Yumurtalara etkisi 120 gün süren Klomen mi? Genel olarak hepsi mi?

Ben de bu ay bişi yaptırmayıp Ocak'ta aşılama, Nisan ya da Mayıs'ta tüp bebek yaptıracam. Taktım o bahar aylarına. :)
Kloemenin canım, sadece klomen kullandım ben. Diğerlerini bilmiyorum.
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa böyle olduğum için mi gelir bahar:)) Dinleyeyim Candan erçetini, özlemişim düşürdün aklıma

Tıp fakültesi hastanesinde yapılıyor genetik testler canım şansını dene yaptır bence
Tüp Bebek merkezi de yapmaz bu testleri canım yaptır sonucu görelim derler
Çok kararsızım canım, çalışınca tıp faküLtesine gitmek de sıkıntı izin konusu. Yıl sonu işlemleri vs yoğun döneme giriyoruz tam da. Bu ay birşey yapmadan dinlenmeye geçeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…