Yükselme oluyo demekki,Doktor amh 3.9 inanmadı, tekrar yaptırdı 1.5 yıl sonra 3.20. Demekki herşey okuduğumuz kitaplar değilmiş diyor artık doktorlar da, bunu diyen prof
Neden şaşırdı doktorun , yaş kaçtı canım ? Amh ta yükselme mi gerçekleşti nurun dediği gibi ?Doktor amh 3.9 inanmadı, tekrar yaptırdı 1.5 yıl sonra 3.20. Demekki herşey okuduğumuz kitaplar değilmiş diyor artık doktorlar da, bunu diyen prof
Peki sen amhın yükselmesi için bişi yaptın mı yoksa kendiliğinden olan bişi miDoktor amh 3.9 inanmadı, tekrar yaptırdı 1.5 yıl sonra 3.20. Demekki herşey okuduğumuz kitaplar değilmiş diyor artık doktorlar da, bunu diyen prof
Doktorum 42 yaşıma göre amh ın yüksekliğine şaşırdı. Yükselmedi 3.9 du, 3.2 indi 1.5 yılda.Neden şaşırdı doktorun , yaş kaçtı canım ? Amh ta yükselme mi gerçekleşti nurun dediği gibi ?
İnşallahh canımm:))hatta ikiz oluyomuş umut ufuk oluyomuş yalnız erkek yaptım sanki ama yuk kız da olabilirler ya da bir kız bir erkek...hadi maşallahh inşallahh güzel haberlerle kuzum.
Masallah canim surec de sonu da mujdeli olsun dilerimAcıbademden yazdılar, ''Değerleriniz Çok güzel çıkmış 15-20 arası yumurta gelicek gibi duruyor, embriyo gelişimine bağlı olarak cumartesi veya pazartesi transfer olacak''dediler
Yarın sabah opu.
Hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah.Acıbademden yazdılar, ''Değerleriniz Çok güzel çıkmış 15-20 arası yumurta gelicek gibi duruyor, embriyo gelişimine bağlı olarak cumartesi veya pazartesi transfer olacak''dediler
Yarın sabah opu.
Teşekkür ederim.Masallah canim surec de sonu da mujdeli olsun dilerim
Çok teşekkür ederim, inşallahHadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah.
Çok normal çoğul gebelik olabilirKızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi
Tebrikler,ne güzel ...İkiz gebelik olma ihtimali epey yüksek ...Kızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi
eşimin tarafta var ikizTebrikler,ne güzel ...İkiz gebelik olma ihtimali epey yüksek ...
Olumsuz şeyler düşünmeni gerektirecek bir şey yok canım şuanda , kucağına almayı da nasip etsin Allah.eşimin tarafta var ikiz
yüksek olmasında sorun olmaz değilim i teK gebelikse
AminnnOlumsuz şeyler düşünmeni gerektirecek bir şey yok canım şuanda , kucağına almayı da nasip etsin Allah.
İkiz olma ihtimali çok yüksekKızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinKızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi
Yaşım 34. benimde fsh 15 amh 0.31. Çekilen hsg filmim sonrası rahimde perde göründü. Eşimin morfolojisi %2 çıktı. Varoğlu var yani. Gebe kalmamın önündeki engeller her geçen gün fazlalaşıo. Ama ben herşeye rağmen umutluyum. Burada neler okudum ne muczelere tanık oldum. Evet işim çok zor ama hala umut var
Kızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi