İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Herkese merhabalar. İleri yaşta diye konuyu görünce beni davet ediyormuşsunuz gibi hissettim bir an Hiç normal yolla gebe kalmadım. 1 kere tüp bebek ile oda 5 haftalıkken kesesi ile birlikte düştü.

yaş kaç peki, inşallah bundan sonra müjdeli haberler paylaşmayı nasip etsin allahım

MASLOW canım nasılsın tedavin devam ediyor mu var mı bizlerle paylaşacağın güzel haberlerin
Merhaba cnm benim. Hatirlanmak ne guzel
Buralardayim aslinda ama okuma modundayim. Tek guzelhaber yucel hocamiza ameliyatimi oldum. Rezerv filan etkilenmedi. Baska da bi gelisme yok henuz. Sizler nasilsiniz

Canım zannederim sıkıntı olur buradan yazmak zahmet olmazsa özelden yazar mısın ilgilenen arkadaşlar olursa onlara da özelden ulaştırırız bilgiyi
Allah herkesin yardımcısı olsun
O vitaminin ismini ben de alabilir miyim

Merhaba cnm benim. Hatirlanmak ne guzel
Buralardayim aslinda ama okuma modundayim. Tek guzelhaber yucel hocamiza ameliyatimi oldum. Rezerv filan etkilenmedi. Baska da bi gelisme yok henuz. Sizler nasilsiniz
Canım çok şükür demek oldun ameliyatını kurtuldun geçmiş gitmiş olsun...
Rezerv de etkilenmemiş bu harika bir haber. Bundan sonrası da güzel olacak Allah'ın izniyle Güzel haberlerini bekliyor olacağım canım

Kızlar merhaba arkadaşıma erken menapoz demiş doktor ve Peak isimli bir vitamin yazmış. oda henüz almadı aranızda kullanan var mı?
Bana da erken menopoz teşhisi konmuştu yalnız hiç bir takviye verilmemişti bilgim yok canım arkadaşın kullanıp faydasını görürse paylaş lütfen bizimle

Allah analı babalı büyütsün
İlk mi? Neler yaptınız doğal demişsin. arkadaşlara daha açık bilgi verirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.: )
İnşallah bekleyenlere rabbim nasip etsin.. amiiin☺

N Neyiri Arkadaşımmm ne çok dertleşmiştik özelden... Biliyordum günün birinde anne olacağını Allah bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin işallah en son imprly kullanıyordun yanılmıyorsam bunun dışında kullandığın ya da yaptığın farklı bir şeyler oldu mu???
Bebişten fırsat bulup yazabilirsen çok seviniriz

Harikasiniz. Bunu okumak cok iyi geldi bana. Hep biran evvel olsun, yasim daha da gecmesin istiyordum ama artik hayirlisi ile olsun da yeter ki olsun diyorum. 38 yili devirdik. Demek bizim icin de umut var. Bebise saglkli, mutlu, uzun bir ömür diliyorum

Evet kullanılan takviyeleri bizede verirsen N Neyiri çok makbule geçer. SağlıklA büyüsün bebeğiniz

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah. Darısı bizlere olsun.

sağol kuzum iyidir bebiş de iyi inşallahh var hareketler tabi:) sen nasılsın var mı güzel gelişme?
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım inşallah. Ben tembel teneke doktora bile gitmedim ne durumdayım bilmiyorum vitamin vs. hiçbirşey kullanmıyorum. Doktor fobisi oluştu bende. Memelerimin kontrolü geldi ona da gidemedim. Dünde 44 ü doldurdum yaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…