Herkese merhabalar. İleri yaşta diye konuyu görünce beni davet ediyormuşsunuz gibi hissettim bir anHiç normal yolla gebe kalmadım. 1 kere tüp bebek ile oda 5 haftalıkken kesesi ile birlikte düştü.
Diyorum ve her adet donemi oncesi ve sonrasi kadinlar kulubu forumdayim.yazılanları okuyorum.aslinda sizlerin uzun zamandır sessiz takipcinizim.
39a 4 ay kalayaş kaç peki, inşallah bundan sonra müjdeli haberler paylaşmayı nasip etsin allahım
Merhaba cnm benim. Hatirlanmak ne guzel
Canım çok şükür demek oldun ameliyatını kurtuldunMerhaba cnm benim. Hatirlanmak ne guzel
Buralardayim aslinda ama okuma modundayim. Tek guzelhaber yucel hocamiza ameliyatimi oldum. Rezerv filan etkilenmedi. Baska da bi gelisme yok henuz. Sizler nasilsiniz
Sag ol cnm benim. Olduk bi ameliyat ama bu ay da bebiş yok. BakalimCanım çok şükür demek oldun ameliyatını kurtuldungeçmiş gitmiş olsun...
Rezerv de etkilenmemiş bu harika bir haber. Bundan sonrası da güzel olacak Allah'ın izniyleGüzel haberlerini bekliyor olacağım canım
Bana da erken menopoz teşhisi konmuştu yalnız hiç bir takviye verilmemişti bilgim yok canımKızlar merhaba arkadaşıma erken menapoz demiş doktor ve Peak isimli bir vitamin yazmış. oda henüz almadı aranızda kullanan var mı?
Allah analı babalı büyütsünHerkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..
N NeyiriHerkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..
Harikasiniz. Bunu okumak cok iyi geldi bana. Hep biran evvel olsun, yasim daha da gecmesin istiyordum ama artik hayirlisi ile olsun da yeter ki olsun diyorum. 38 yili devirdik. Demek bizim icin de umut var. Bebise saglkli, mutlu, uzun bir ömür diliyorumHerkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..
Evet kullanılan takviyeleri bizede verirsen N Neyiri çok makbule geçer. SağlıklA büyüsün bebeğinizN NeyiriArkadaşımmm ne çok dertleşmiştik özelden... Biliyordum günün birinde anne olacağını Allah bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin işallah en son imprly kullanıyordun yanılmıyorsam bunun dışında kullandığın ya da yaptığın farklı bir şeyler oldu mu???
Bebişten fırsat bulup yazabilirsen çok seviniriz
Slm canım kullanırsa yazarım tabiki ümitsiz olduğu için kararsızdı kullanmakta. Bende burdan bi sorayım dedim.[
Bana da erken menopoz teşhisi konmuştu yalnız hiç bir takviye verilmemişti bilgim yok canımarkadaşın kullanıp faydasını görürse paylaş lütfen bizimle
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah.Herkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..
Caney nasılsın canım sesin çıkmıyor hiç bebiş nasılAllah analı babalı büyütsün
İlk mi? Neler yaptınız doğal demişsin. arkadaşlara daha açık bilgi verirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.: )
İnşallah bekleyenlere rabbim nasip etsin.. amiiin☺
sağol kuzum iyidir bebiş de iyi inşallahh var hareketler tabi:) sen nasılsın var mı güzel gelişme?Caney nasılsın canım sesin çıkmıyor hiç bebiş nasıltekmeler atıyormu?
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım inşallah. Ben tembel teneke doktora bile gitmedim ne durumdayım bilmiyorum vitamin vs. hiçbirşey kullanmıyorum. Doktor fobisi oluştu bende. Memelerimin kontrolü geldi ona da gidemedim. Dünde 44 ü doldurdum yaşlandımsağol kuzum iyidir bebiş de iyi inşallahh var hareketler tabi:) sen nasılsın var mı güzel gelişme?