Tebrik ederim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,dünya imtihan dünyası,dediğin gibi yine dua ve tevekkülen kisa surede hamile patlamasi yasariz diye icten delice bir dilekte bulunan sen miydin can bi kac gun once:)))
10.gun 46 ( bu gizli yapildi katlamazsa dedim.sizi kendimi uzmek istemedim onu paylasmamistim pazar) 12.gun yuzküsur ..bu katlama isi cok onemli biliyorsunuz ..sonra kese var mi dolu mu bos mu Allah korusun
kalbi..
yine dualar yine imtihanlar... yine teslimiyet
hep dedigim gibi Allahbuyuk
sagol arkadasim darisi SIZlere insallahTebrik ederim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,dünya imtihan dünyası,dediğin gibi yine dua ve tevekkül
Gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinhanimlar merhaba..
sonuclar cikti benim ..ellerim titriyor kelimeler de yetersiz..
Allah tamamina erdirirse insaAllah ..
hamileyim
inanir misiniz bilmem ama..sonuc ogrenince aklima
ilk gelen sizlerdiniz...
ve tum kalbimle dua ettim
Mutluluğunu paylaşayım istedim arkadaşımhanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
GuzellikMutluluğunu paylaşayım istedim arkadaşımçok güzel haberlerle ısıttın burayı .Tebrik ederim seni.Kucağına da alırsın canım inşallah.
Bir şımarıklık yapıp sıradaki kişi ben olmak isteyebilir miyim 3 ay içinde.Şimdiden yer ayırtayım kendime
hoppaaa:))DarısıOzgur06 ya oldu çok şükürrr :))
çok sevimdim canım ya Allah kalp atışını duyup hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. hepinize çok dua ediyorum kızlar. ben iyiyim ufak tefek sorunlar çıkıyor gebelik şekeri gibi ama bebekte bende iyiyiz çok giremiyorum buraya ama aklım sizlerdehanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin canim cok gecmis olsunçok sevimdim canım ya Allah kalp atışını duyup hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. hepinize çok dua ediyorum kızlar. ben iyiyim ufak tefek sorunlar çıkıyor gebelik şekeri gibi ama bebekte bende iyiyiz çok giremiyorum buraya ama aklım sizlerde
Gözun aydin. Masallah. Senin tüp muydu? Normal yolla mi?hanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
Canım merak ediyordum nasıl olduğunuçok sevimdim canım ya Allah kalp atışını duyup hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. hepinize çok dua ediyorum kızlar. ben iyiyim ufak tefek sorunlar çıkıyor gebelik şekeri gibi ama bebekte bende iyiyiz çok giremiyorum buraya ama aklım sizlerde
Sagol Maslowcum tum kalbimle sizlere dua ediyorum ve kendim de tamamina erebilmek icinGözun aydin. Masallah. Senin tüp muydu? Normal yolla mi?
Sonuçladınız nasıl çıktı acaba bende pazartesi cektirecegim emar için içimi yiyorBendede aynı fibroadenom yoktu. Fibroadenom 20-30 lu yaşlarda olurmuş genelde ben 43 yaşındayım. daha önce vardıda farkedilmedimi acaba bilmiyorum. Oyüzden fibroadenommu başka birşey mi diye emar istedi birde meme yapım çok yoğun muş. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bende çok korkuyorum.
Canim şu an nasılsın bende pazartesi emar cektirecegim çok korkuyorum kötü bir şey çıkar diye doktor çok fazla olduğu için biyopsi istemeyebilirim dedi ama büyük olan var bir tane belki ondan isteyebilirim dedi sonra kötü bir şey çıkmaz inşallah allahım çok korkuyorumCanım geçmiş olsun bendede fibrokistik meme var 7 yıldır gidiyorum kontrollere. en son haziranda gittiğimde ksit baya büyümüştü ince iğne biopsisi yapıldı solmemeden ağustosta kalın iğne biopsisi yapıldı sağ memeden iyi çıktı çok şükür ama sağ memede fibro adenom ? denmişti biopsi sonucu kesinleşmedi fibro adenom olduğu. geçen hafta yine kontrole gittim yine sağ memeden biopsi istedi dün gitmem gerekirdi gitmedim biopsiye. başka bir doktorda tekrar ultasyon yapıldı korkacak bişey yok ama emar çektirelim dedi oda gerekirse sonra biopsi yapalım dedi yani bitmiyor. sendede biopsi felan yapıldımı? direk 3 ay sonra kontolmü dedi?
Canım iyi çıkmıştı çok şükür. Ama yine kontrolüm geldi geçiyor bende korkuyorum gitmeye. Bendede çok sayıda var şuan dahada büyüdüklerini hissediyorum.Zaten 2-3 tane büyük vardı. İnşallah iyi çıkar seninde hayırlı sonuçlarını bekliyorum.Canim şu an nasılsın bende pazartesi emar cektirecegim çok korkuyorum kötü bir şey çıkar diye doktor çok fazla olduğu için biyopsi istemeyebilirim dedi ama büyük olan var bir tane belki ondan isteyebilirim dedi sonra kötü bir şey çıkmaz inşallah allahım çok korkuyorum
Tüp bebek tedavisi gördünmü hiç cnm, ilaçlardan mı büyüdüCanım iyi çıkmıştı çok şükür. Ama yine kontrolüm geldi geçiyor bende korkuyorum gitmeye. Bendede çok sayıda var şuan dahada büyüdüklerini hissediyorum.Zaten 2-3 tane büyük vardı. İnşallah iyi çıkar seninde hayırlı sonuçlarını bekliyorum.
Hadi bakalım, olumlu sonuçlansın tedavin, tedavilerimizHerkese merhaba,
Yarın ilk denemeyi yaptığımız doktora gidiyoruz. 2. deneme için süreç başlayacak. seheryeli77 senin tedavin başladı mı? Aynı doktora gidiyoruz. İlkinde de doktorumdu. Heyecanlıyım. Gerginim...