- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
Perşembe günü tekrar ölçüldü 2040 çıktı amin Allah razı olsuntekrar ölçtürdün mü bilmiyorum ama inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe günü tekrar ölçüldü 2040 çıktı amin Allah razı olsuntekrar ölçtürdün mü bilmiyorum ama inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder allahım
Aynen öyle inşallahyazılmıs bırmucızemız varsa onu yasayalım ınsallah bır an once, guzel ornekler gelıyor sayfaya, hepımız umutlanıp sevınıyoruz, bırbırımıze dua edıyoruz, ınsallah dualarımızın kabul oldugu gunler yakındır
Aminn iki gün sonraki değer de 2040 çıktıAllah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
buyuyor insallah
Kanama olmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Bebişin senle olsun inşallahİki gündür adet ağrısı var dün gece şiddetliydi hatta
Aslınd perşembe günü WC de pembe kanama oldu dr kan ver bakalım değerine dedi 2040 çakınca yerleşme kanamasıdır dedi Allah korusun 2 gündür leke gibi hiçbişey yokKanama olmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Bebişin senle olsun inşallah
Perşembe günü tekrar ölçüldü 2040 çıktı amin Allah razı olsun
Allah razı olsun inşallahmasallah cok guzel, allah hayırlısıyla devamını ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın o zaman, masallah
Yerleşme kanamasıdır pembe ise. Bebişim tutundu inşallah artık. Sağlıkla gelişsin, büyüsün. En kısa zamanda bizede nasip etsin inşallahAslınd perşembe günü WC de pembe kanama oldu dr kan ver bakalım değerine dedi 2040 çakınca yerleşme kanamasıdır dedi Allah korusun 2 gündür leke gibi hiçbişey yok
aminnn darısı size ve tüm anne olmayı hakeden kadınlara inşallah rabbim nasip etsinYerleşme kanamasıdır pembe ise. Bebişim tutundu inşallah artık. Sağlıkla gelişsin, büyüsün. En kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah
yazılmıs bırmucızemız varsa onu yasayalım ınsallah bır an once, guzel ornekler gelıyor sayfaya, hepımız umutlanıp sevınıyoruz, bırbırımıze dua edıyoruz, ınsallah dualarımızın kabul oldugu gunler yakındır
Hoşgeldin canım aramıza kaybın için üzüldüm işallah daha fazla bekletmeden doğal yolla gelsin bebişinHerkese merhabalar. İleri yaşta diye konuyu görünce beni davet ediyormuşsunuz gibi hissettim bir an Hiç normal yolla gebe kalmadım. 1 kere tüp bebek ile oda 5 haftalıkken kesesi ile birlikte düştü.
Amin canım herkese Rabbim sağlıklı ve sıhhatli eksiksiz noksansız evlat nasip etsinHoşgeldin canım aramıza kaybın için üzüldüm işallah daha fazla bekletmeden doğal yolla gelsin bebişin
Canım hoşgeldin aramıza hikayen çok ilgimi çekti her ay kimyasal gebelik yaşıyorsun demek nedenine dair ne diyor doktorlar merak ettim. Allah nasip ederse olur tabii çünki daha önce olmuş hem de iki tane ne mutlu sana Allah eşinle evlatlarınla sağlıkla sıhatli uzun bir ömür nasip etsin Biraz kafanı bu konudan uzaklaştırsan belki stresten olmuyordur. Ben ve benim durumumda olan arkadaşlar için ilerlemiş yaş ve bundan dolayı zamana karşı bir yarış var üstelik 40 yaşından sonra ilk bebeklerini kucaklamak için uğraşıyor çoğu. Senin en azından zaman kaygın yok ve ilk çocuk için uğraşmıyorsun. Olursa olur olmazsa da olmaz diyebilmek gibi de bir lüksün var bu yüzden şanslısın canım. Bunu düşünerek sakin kalmaya çalış lütfenMerhaba herkese 39 yasindayim.2 cocugum var.2 yil once yanlışlıkla hamile kaldim.8 haftalikken kalbi durdu.Sonra ben 3.yu istemeye basladim.icimde 3. Cocuk istegi basladi.tam 2 yildir deniyoruz.iki kalp durmasi sonucu kurtajim ve sayisini hatirla.digim kadar cok kimyasal gebeligim var.doktorum pgt yontemiyle tup bebek yaptir dedi.universitede hoca ya gittim amh degerin 2.53 cok iyi dedi.ne tup bebegi.esin spermiyogram yaptirsin dedi.esim ben oyle bisey yaptirmam zaten iki cocugumuz vqr ne gerek var diyor.ben her ay kimyasal gebelik yaşayarak devam ediyorum.hikaye cok uzun ama ozeti bu.Rabbim nasip ederse olur insallah
Cok sukur sakinim ama her ay umutla beklemek yoruyor.Dr yumurta kalitesizligi dedi digeri yasina gore Amh cok iyi diyen de var.Esim dedigim gibi sperm testi yaptirmsk istemiyo.nasip kismet .Allah hic tatmayanlar tez vakitte nasip etsin insallahCanım hoşgeldin aramıza hikayen çok ilgimi çekti her ay kimyasal gebelik yaşıyorsun demek nedenine dair ne diyor doktorlar merak ettim. Allah nasip ederse olur tabii çünki daha önce olmuş hem de iki tane ne mutlu sana Allah eşinle evlatlarınla sağlıkla sıhatli uzun bir ömür nasip etsin Biraz kafanı bu konudan uzaklaştırsan belki stresten olmuyordur. Ben ve benim durumumda olan arkadaşlar için ilerlemiş yaş ve bundan dolayı zamana karşı bir yarış var üstelik 40 yaşından sonra ilk bebeklerini kucaklamak için uğraşıyor çoğu. Senin en azından zaman kaygın yok ve ilk çocuk için uğraşmıyorsun. Olursa olur olmazsa da olmaz diyebilmek gibi de bir lüksün var bu yüzden şanslısın canım. Bunu düşünerek sakin kalmaya çalış lütfen
Rabbim bebek isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah. Umarım burda derdini yazan herkesin bir mucizesi olur ve buraya yazar. Bizimle aynı duumları yaşayan insanlara umut olur. Ben burada o kadar çok hikaye okudum ve o kadar mucizeye tanık oldumki kendi durumumdan ötürü karamsarlığa kapılmadım