Hadi bakalım, olumlu sonuçlansın tedavin, tedavilerimiz
Ben de pazartesi günü başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün 3. günüm, cumartesi kontrol
Ben de heyecanlıyım, umutluyumm :))
Ben de pazartesi günü başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün 3. günüm, cumartesi kontrol
Çok teşekkür ederim, canımsınnnNymphe CG seheryeli77 canlaarrr her aşamasının mükemmel geçeceği sonunda pozitifi göreceğiniz çok çok başarılı bir tedavi olsun diliyorum canıı gönülden dualarım sizinlee ve tedavide olan tüm arkadaşlarla
Herkese merhaba,
Yarın ilk denemeyi yaptığımız doktora gidiyoruz. 2. deneme için süreç başlayacak. seheryeli77 senin tedavin başladı mı? Aynı doktora gidiyoruz. İlkinde de doktorumdu. Heyecanlıyım. Gerginim...
umut da olabilir ufuk da :)inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla, bebeğine kavuşmanı diliyorum, guzel bır yolculuk olsun ınsallah.
kuzuuumm ınsallah senın de mujdelı haberlerını okuyacagız, cınsıyet tahmını yapacagız , cıktıgın yol guzellık ve ugur getırsın sana ınsallah. (ugur derken bır de oglun olurmus :) ugur koyarsıan artık adını :) )
umut da olabilir ufuk da :)
Canım testlerin hepsi hamile olduğunu gösteriyor tebrikler Allah tamamına erdirsin işallahMerhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Fsh ı 90 olup amh 0,01 ile hamile kalanlar var. Hatta ben geçen yıl bebek görmeye gittim eşimin arkadaşı. İlk defa tanıştım kadınla 43 yaşında ve drlar menopoz demişler imkansız demişler yani ama doğal hamile kalmış, umudunu kaybetme Allah büyükYaşım 34. benimde fsh 15 amh 0.31. Çekilen hsg filmim sonrası rahimde perde göründü. Eşimin morfolojisi %2 çıktı. Varoğlu var yani. Gebe kalmamın önündeki engeller her geçen gün fazlalaşıo. Ama ben herşeye rağmen umutluyum. Burada neler okudum ne muczelere tanık oldum. Evet işim çok zor ama hala umut var
Hayit fsh I dusuruyor.oster cayini ister hapini kullanabilirsiniz .Yaşım 34. benimde fsh 15 amh 0.31. Çekilen hsg filmim sonrası rahimde perde göründü. Eşimin morfolojisi %2 çıktı. Varoğlu var yani. Gebe kalmamın önündeki engeller her geçen gün fazlalaşıo. Ama ben herşeye rağmen umutluyum. Burada neler okudum ne muczelere tanık oldum. Evet işim çok zor ama hala umut var
Teşekkür ederim. işte tek sorun amh ve fsh değil ama derdi veren rabbim dermanınıda verirmiş yine umutsuz değilim dedigin gibi Allah büyükFsh ı 90 olup amh 0,01 ile hamile kalanlar var. Hatta ben geçen yıl bebek görmeye gittim eşimin arkadaşı. İlk defa tanıştım kadınla 43 yaşında ve drlar menopoz demişler imkansız demişler yani ama doğal hamile kalmış, umudunu kaybetme Allah büyük
Hayit fsh I dusuruyor.oster cayini ister hapini kullanabilirsiniz .
Çok teşekkür ederim kuzummm :))) neden olmasınn:)inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla, bebeğine kavuşmanı diliyorum, guzel bır yolculuk olsun ınsallah.
kuzuuumm ınsallah senın de mujdelı haberlerını okuyacagız, cınsıyet tahmını yapacagız , cıktıgın yol guzellık ve ugur getırsın sana ınsallah. (ugur derken bır de oglun olurmus :) ugur koyarsıan artık adını :) )
Neden olmasın cancanımmm :)))umut da olabilir ufuk da :)
Umut diyor Ufuk diyor :))seheryelime bi ufuk yakısır dıyosun yaniiii :) :)seheryeli77 bak bak bak ne diyoooo
Doktor amh 3.9 inanmadı, tekrar yaptırdı 1.5 yıl sonra 3.20. Demekki herşey okuduğumuz kitaplar değilmiş diyor artık doktorlar da, bunu diyen profFsh ı 90 olup amh 0,01 ile hamile kalanlar var. Hatta ben geçen yıl bebek görmeye gittim eşimin arkadaşı. İlk defa tanıştım kadınla 43 yaşında ve drlar menopoz demişler imkansız demişler yani ama doğal hamile kalmış, umudunu kaybetme Allah büyük
hatta ikiz oluyomuş umut ufuk oluyomuş yalnız erkek yaptım sanki ama yuk kız da olabilirler ya da bir kız bir erkek...hadi maşallahh inşallahh güzel haberlerle kuzum.Neden olmasın cancanımmm :)))