İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aslınd perşembe günü WC de pembe kanama oldu dr kan ver bakalım değerine dedi 2040 çakınca yerleşme kanamasıdır dedi Allah korusun 2 gündür leke gibi hiçbişey yok
Yerleşme kanamasıdır pembe ise. Bebişim tutundu inşallah artık. Sağlıkla gelişsin, büyüsün. En kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah

Rabbim bebek isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah. Umarım burda derdini yazan herkesin bir mucizesi olur ve buraya yazar. Bizimle aynı duumları yaşayan insanlara umut olur. Ben burada o kadar çok hikaye okudum ve o kadar mucizeye tanık oldumki kendi durumumdan ötürü karamsarlığa kapılmadım

Herkese merhabalar. İleri yaşta diye konuyu görünce beni davet ediyormuşsunuz gibi hissettim bir an Hiç normal yolla gebe kalmadım. 1 kere tüp bebek ile oda 5 haftalıkken kesesi ile birlikte düştü.
Hoşgeldin canım aramıza kaybın için üzüldüm işallah daha fazla bekletmeden doğal yolla gelsin bebişin

Merhaba herkese 39 yasindayim.2 cocugum var.2 yil once yanlışlıkla hamile kaldim.8 haftalikken kalbi durdu.Sonra ben 3.yu istemeye basladim.icimde 3. Cocuk istegi basladi.tam 2 yildir deniyoruz.iki kalp durmasi sonucu kurtajim ve sayisini hatirla.digim kadar cok kimyasal gebeligim var.doktorum pgt yontemiyle tup bebek yaptir dedi.universitede hoca ya gittim amh degerin 2.53 cok iyi dedi.ne tup bebegi.esin spermiyogram yaptirsin dedi.esim ben oyle bisey yaptirmam zaten iki cocugumuz vqr ne gerek var diyor.ben her ay kimyasal gebelik yaşayarak devam ediyorum.hikaye cok uzun ama ozeti bu.Rabbim nasip ederse olur insallah

Canım hoşgeldin aramıza hikayen çok ilgimi çekti her ay kimyasal gebelik yaşıyorsun demek nedenine dair ne diyor doktorlar merak ettim. Allah nasip ederse olur tabii çünki daha önce olmuş hem de iki tane ne mutlu sana Allah eşinle evlatlarınla sağlıkla sıhatli uzun bir ömür nasip etsin Biraz kafanı bu konudan uzaklaştırsan belki stresten olmuyordur. Ben ve benim durumumda olan arkadaşlar için ilerlemiş yaş ve bundan dolayı zamana karşı bir yarış var üstelik 40 yaşından sonra ilk bebeklerini kucaklamak için uğraşıyor çoğu. Senin en azından zaman kaygın yok ve ilk çocuk için uğraşmıyorsun. Olursa olur olmazsa da olmaz diyebilmek gibi de bir lüksün var bu yüzden şanslısın canım. Bunu düşünerek sakin kalmaya çalış lütfen

Cok sukur sakinim ama her ay umutla beklemek yoruyor.Dr yumurta kalitesizligi dedi digeri yasina gore Amh cok iyi diyen de var.Esim dedigim gibi sperm testi yaptirmsk istemiyo.nasip kismet .Allah hic tatmayanlar tez vakitte nasip etsin insallah

amiiin aminnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…