İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hadi bakalım, olumlu sonuçlansın tedavin, tedavilerimiz
Ben de pazartesi günü başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün 3. günüm, cumartesi kontrol
Ben de heyecanlıyım, umutluyumm :))

Doktor konusunda içiniz rahat olsun. Umutlu olmak da güzel :) Benim de adet beklenenden 3 gün erken ö
Ben de pazartesi günü başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün 3. günüm, cumartesi kontrol

Her şey güzel gidecek. Buna inanmak gerek. Ben ilkimnde çok gergindim. Özlelikle hamile kaldıktan sonra. Terör estirdim resmen. Hormon ilaçları sinirlerde de etki ediyor bence. Arada ağlıyor, arada kızıyor, canım sıkılıuyor işe gitmiyorum falan. Çok dengesizdim. Kendimi sakinleştirmeyi bilemedim..

Herkese merhaba,

Yarın ilk denemeyi yaptığımız doktora gidiyoruz. 2. deneme için süreç başlayacak. seheryeli77 senin tedavin başladı mı? Aynı doktora gidiyoruz. İlkinde de doktorumdu. Heyecanlıyım. Gerginim...

inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla, bebeğine kavuşmanı diliyorum, guzel bır yolculuk olsun ınsallah.

kuzuuumm ınsallah senın de mujdelı haberlerını okuyacagız, cınsıyet tahmını yapacagız , cıktıgın yol guzellık ve ugur getırsın sana ınsallah. (ugur derken bır de oglun olurmus :) ugur koyarsıan artık adını :) )

inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla, bebeğine kavuşmanı diliyorum, guzel bır yolculuk olsun ınsallah.

kuzuuumm ınsallah senın de mujdelı haberlerını okuyacagız, cınsıyet tahmını yapacagız , cıktıgın yol guzellık ve ugur getırsın sana ınsallah. (ugur derken bır de oglun olurmus :) ugur koyarsıan artık adını :) )
umut da olabilir ufuk da :)

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• 4D3D444C-3C97-40C7-AB36-667FB777211F.jpeg
    4D3D444C-3C97-40C7-AB36-667FB777211F.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Canım testlerin hepsi hamile olduğunu gösteriyor tebrikler Allah tamamına erdirsin işallah 🤲 önce kanda bakılsın sonra hemen bir doktora görün belki pıhtılaşmadan kaynaklıdır düşükler önlem alınsın. Düşüklerin için araştırma yapılmadı mı canım 🤔

32 yaşındayım ve 4 tüp bebek sonrası genetik araştırmada 2 embriyo verildi biri tuttu sulandırıcı kullanmama rağmen 6. Haftada düştü sonrasında iki sefer kendiliğinden hamile kaldım yine iğne kullanmama rağmen 6. Haftaya gelemedi buda öyle olacak sanırım ama sebep be bilinmiyor ve gerçekten çok yoruldum

Yaşım 34. benimde fsh 15 amh 0.31. Çekilen hsg filmim sonrası rahimde perde göründü. Eşimin morfolojisi %2 çıktı. Varoğlu var yani. Gebe kalmamın önündeki engeller her geçen gün fazlalaşıo. Ama ben herşeye rağmen umutluyum. Burada neler okudum ne muczelere tanık oldum. Evet işim çok zor ama hala umut var

Yaşım 34. benimde fsh 15 amh 0.31. Çekilen hsg filmim sonrası rahimde perde göründü. Eşimin morfolojisi %2 çıktı. Varoğlu var yani. Gebe kalmamın önündeki engeller her geçen gün fazlalaşıo. Ama ben herşeye rağmen umutluyum. Burada neler okudum ne muczelere tanık oldum. Evet işim çok zor ama hala umut var
Fsh ı 90 olup amh 0,01 ile hamile kalanlar var. Hatta ben geçen yıl bebek görmeye gittim eşimin arkadaşı. İlk defa tanıştım kadınla 43 yaşında ve drlar menopoz demişler imkansız demişler yani ama doğal hamile kalmış, umudunu kaybetme Allah büyük

Hayit fsh I dusuruyor.oster cayini ister hapini kullanabilirsiniz .

Fsh ı 90 olup amh 0,01 ile hamile kalanlar var. Hatta ben geçen yıl bebek görmeye gittim eşimin arkadaşı. İlk defa tanıştım kadınla 43 yaşında ve drlar menopoz demişler imkansız demişler yani ama doğal hamile kalmış, umudunu kaybetme Allah büyük
Teşekkür ederim. işte tek sorun amh ve fsh değil ama derdi veren rabbim dermanınıda verirmiş yine umutsuz değilim dedigin gibi Allah büyük

Çok teşekkür ederim kuzummm :))) neden olmasınn:)

Doktor amh 3.9 inanmadı, tekrar yaptırdı 1.5 yıl sonra 3.20. Demekki herşey okuduğumuz kitaplar değilmiş diyor artık doktorlar da, bunu diyen prof

X