İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Allahtan ümit kesilmez .Allah ol dedikten sonra her şey olur. O yüzden kendinize hobi veya uğraş edinerek kafanızın rahat olmanızı sağlayın arkadaşlar.
2. Kilo vermeye çalışın , yani normal kilonuz olsun.
3 . Doğal beslenmeye çalışın, hazır ürün kullanmamaya çalışın.
4. Kimyasal deterjanlardan d a mümkün olduğunca uzak durun.

Çevremde benimde var ,olmaz denilen hamilelikler arkadaşlar ümidinizi yitirmeyin.

Benim çocuğum var , bunları bı yakınım için araştırırken öğrendim . Hatta yine bu vesileyle yazılanları da okudum.

İnsan yaşamadan bilemiyor tabi, ama bence dua ve olumlu düşünce en onemlisi.
Birde burda olumlu düşünceyle ilgili bir bölüm var orayı da takip edin. Sabah akşam 21 kere aynı şey için dua edin.

Hepinizin ve anne olmak isteyen herkese Allah , anne olmayı nasip etsin inşallah.

Kızlar :halay:bu gece Hıdırellez Gül ağaçlarının altına bebek çizip asın sabahta alıp denize yada suya atın bu gece Hızır Aleyhisselam heryerde olabilir belki bizede uğrar Allah’ın izniyle :KK25:

Bende 41 yaşımdayim. Aminnn. İnşallah doğumdan sonra da görüşmek üzere diyim o zaman. Birde çocuk için kafan rahat olucak diyorlar ya gercekten doğru ben artık nasil olsa normal yolla olmuyor dusuncesi ile ilişkiye girdiğim zaman oldu. Bazı arkadaşlarımızin tatile çıktığında oluyor. Gerçekten çocuk yapma düşüncesi olmadan ilişkiye girince oluyor bir çok kişinin. Ovulasyon testi bende aldım. Sonra takip etmeyi biraktim. Gün aşırı ilişkiye girmek yeterli oluyor.

Hadi bakalım gelsin gelsin bebisleriniz mübarek üç aylar yüzü suyu hörmetine. :anneadayı:
Evet kuzum bende oldukça sık duyuyorum bunu ya taşınırken ya da tatil de hamile kalan çok kişinin yorumunu da okumuştum. Sanırım baskı olmayınca hormonlar da yumişler de üzerine düşeni yapıyor :KK76: hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim razı olsun senden güzel duaların için :KK15::KK200:

Kızlar bişey sormak istiyorum.içinizde mutaka hamile kalan olmuştur.benim adetim bittiğinden beri sol kasık ağrım var.bu ayın 16 sı gibi regl olmam gerek.sol kasığım yatakta gerinirken aniden sızlama oluyor.uzanamıyorum.hani olmaz ama yinede allahtan ümit kesilmez derler.hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.
Canım ben hiç gebe kalmadım ama olabilir neden olmasın belki Yüce Allah'ım göndermiştir mucizeni AYYYY HADİ İŞALLAH :KK9:

kadınlar kulübünün en güzel yanı da bu canım. hepimiz bir şekilde yaralı kadınlarız, illaki bir derdimiz üzüntümüz oluyor çevremizdekilerle paylaşamadığımız..burada birbirimize omuz verip destek oluyoruz...hepimiz hep iyiliklerle, güzelliklerle karşılaşalım inşallah. Bundan sonra sadece mutluluk gözyaşları akıtalım...Allah'ım hepimizin güzel gönüllerine göre versin :KK200:
Amin güzel gönüllüm amin işallah :KK200::KK15:

Kızlar :halay:bu gece Hıdırellez Gül ağaçlarının altına bebek çizip asın sabahta alıp denize yada suya atın bu gece Hızır Aleyhisselam heryerde olabilir belki bizede uğrar Allah’ın izniyle :KK25:
Yaaaa eveet ben yapıcaktım onu bugün ama unuttum. Aslında bu tip ritüelleri bayıla bayıla yaparım ama gündüz aklımda olmasına rağmen akşam unutmuşum :cry:

Allahtan ümit kesilmez .Allah ol dedikten sonra her şey olur. O yüzden kendinize hobi veya uğraş edinerek kafanızın rahat olmanızı sağlayın arkadaşlar.
2. Kilo vermeye çalışın , yani normal kilonuz olsun.
3 . Doğal beslenmeye çalışın, hazır ürün kullanmamaya çalışın.
4. Kimyasal deterjanlardan d a mümkün olduğunca uzak durun.

Çevremde benimde var ,olmaz denilen hamilelikler arkadaşlar ümidinizi yitirmeyin.

Benim çocuğum var , bunları bı yakınım için araştırırken öğrendim . Hatta yine bu vesileyle yazılanları da okudum.

İnsan yaşamadan bilemiyor tabi, ama bence dua ve olumlu düşünce en onemlisi.
Birde burda olumlu düşünceyle ilgili bir bölüm var orayı da takip edin. Sabah akşam 21 kere aynı şey için dua edin.

Hepinizin ve anne olmak isteyen herkese Allah , anne olmayı nasip etsin inşallah.
Canım güzel tavsiyelerin ve güzel dileklerin için çok teşekkürler :KK15: 21 günlük duayı da listeme ekliyorum :KK200:

Merhaba sevgili arkadaşlar
Ben 41 yaşında 5,5 yıllık evli bu yaşına kadar hiç hamilelik yaşamamış,başından bir tüp bebek denemesi geçmiş fakat oda transfer aşamasına bile gelmemiş bebek özlemi çeken biriyim.Tekrar tüp bebek denemeyi düşünmüyorum çünkü o süreci bir daha yaşamaya gücüm yok.
Benim yaşlarımda olup doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varsa gelin birlikte burda neler yaptığınızı paylaşalım.Benim gibi bebek özlemi çeken ileri yaşta olup umud etmek isteyen arkadaşlara da moral olsun.Umuda ve dertleşmeye öyle çok ihtiyacım var ki.Umarım beni yalnız bırakmazsınız.Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşım açtığınız konuyu sonuna kadar destekliyorum 41 yasina temmusda girecegim
benim bir oğlum var 30 yaşında 14 ay korunmasız ilişki sonrasında gebe kalmıştım. İkinci evladım için 6 yildir uğraşıyoruz
Bu süreçte 3 kapalı miyon operasyonu bir dış gebelik bir aşılama negatif bir tüp Bebek tedavisi ve kimyasal gebelik yaşadım 6 nisanda HCG düşmeye başladı 11 nisanda ilaçları bırakmam ile kanama başladı tüp Bebek tedavisini ilerde pişman olmamak için denedim
Kanama bitince 19 nisanda Dr gittim bir yumurta gelişiyor dedi Dr şimdi adet olacakmı diye bekliyorum adet olursam rahim filmi çekilecek
İnsallah güzel haberler alacağımız topik olur

Merhaba arkadaşım açtığınız konuyu sonuna kadar destekliyorum 41 yasina temmusda girecegim
benim bir oğlum var 30 yaşında 14 ay korunmasız ilişki sonrasında gebe kalmıştım. İkinci evladım için 6 yildir uğraşıyoruz
Bu süreçte 3 kapalı miyon operasyonu bir dış gebelik bir aşılama negatif bir tüp Bebek tedavisi ve kimyasal gebelik yaşadım 6 nisanda HCG düşmeye başladı 11 nisanda ilaçları bırakmam ile kanama başladı tüp Bebek tedavisini ilerde pişman olmamak için denedim
Kanama bitince 19 nisanda Dr gittim bir yumurta gelişiyor dedi Dr şimdi adet olacakmı diye bekliyorum adet olursam rahim filmi çekilecek
İnsallah güzel haberler alacağımız topik olur
Canım aramıza hoşgeldin :KK15:çok çok geçmiş olsun öncelikle:110: daha önce kendiliğinden hamile kaldığın için tekrar hamile kalma olasılığın çok yüksek rahim filmini hayırlısıyla çektir sonrasında sana nacizane tavsiyem biraz bedenini dinlendir bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve yumurta kaliten için arı sütü kullan yumurtan az ise çoğaltmak için incir kürü bir kaç vitamin takviyesi al hergün düzenli egzersiz yapmaya çalış 2/2,5 litre su tüket ceviz fındık badem mutlaka tüket protein ağırlıklı beslen Pempeburun Pempeburun arkadaşımızın yorumlarını okursan kendisi düzgün beslenme ve spor ile hamile kalmış gerçi evladını kucağına almak nasip olmamış ama netice de beslenme tarzını değiştirerek ve hayatına sporu katarak hamile kalmış bu çok güzel bir sonuç ve mutlaka denenmeli diye düşünüyorum canım :KK66:

Hekese günaydın arkadaşlar :KK15:
Bugün regl oldum ve akabinde hemen yapıcaklarıma başladım. Sabah önce folik asit hapımı içtim ardından arı sütü ampulümü aldım şimdi de incirlerimi kaynattım ılık hale gelince süzüp bir bardak da ondan içicem ardından öğün arasında çörekotunu biras yoğurda koyup tüketicem ardından balık yağı hapımı ve vitamin hağımı alıcam aralarda karanfil atıcam ağzıma ve yatarken de bal polen tüketicem gün içinde tükettiğim içme suyumun içine de bir parça kabuk tarçın attım o şekilde içiyorum uzun zamandır kan şekerimi düzenlesin diye ayrıca sabah ilk işim 40 dakika yürümek oldu :110:bakalım neler olucak :KK52:olumlu ya da olumsuz gelişmeleri mutlaka sizlerle paylaşıcam arkadaşlar hepinizi öpüyorum :KK15:

Bugün regl oldum ve akabinde hemen yapıcaklarıma başladım. Sabah önce folik asit hapımı içtim ardından arı sütü ampulümü aldım şimdi de incirlerimi kaynattım ılık hale gelince süzüp bir bardak da ondan içicem ardından öğün arasında çörekotunu biras yoğurda koyup tüketicem ardından balık yağı hapımı ve vitamin hağımı alıcam aralarda karanfil atıcam ağzıma ve yatarken de bal polen tüketicem gün içinde tükettiğim içme suyumun içine de bir parça kabuk tarçın attım o şekilde içiyorum uzun zamandır kan şekerimi düzenlesin diye ayrıca sabah ilk işim 40 dakika yürümek oldu :110:bakalım neler olucak :KK52:olumlu ya da olumsuz gelişmeleri mutlaka sizlerle paylaşıcam arkadaşlar hepinizi öpüyorum :KK15:
:KK9::KK9::KK9:Süpersin :KK71:heyecan ve merakla bekliyorum inşallah iyi sonuç alırsın :KK36:

:KK9::KK9::KK9:Süpersin :KK71:heyecan ve merakla bekliyorum inşallah iyi sonuç alırsın :KK36:
Canım biz elimizden geleni yapalım da takdir Allah'tan. Bu kadar çok şeyi yiyip içicem ama umarım kilo almam o_Osırf dışarda yürümeye üşenirim diye koşu bandı aldım eve sanki bir o eksikmiş gibi :eek:çünkü geçen yıldan bu yana yani tüp bebek tedavimden bu yana 7 kilo aldım yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde:KK43: sanırım regl olmak için içtiğim cylo yapıyor kiloyu :110: onu da içmeyince hiç regl olamıyorum napayım :KK6:

kızlarr ne soracağım size, bir arkadaşıma dru bu gece vurulmak üzere 2 adet 250 lik ovitrelle vermiş, telaştan ne konuşulduğunu unutmuş, bana sordu bilgin var mı diye, ben de bilmediğim için size sormak aklıma geldi, ikisini de bu gece mi vuracak? 36 saat sonra aşılama yapılacakmış.aynı anda 2 tane ovitrelle vuran var mı aranızda? benden haber bekliyor cevabınıza göre

ohh misss, maşallah, şifa olsun, bebiş olsun inşallah :dua::dua::dua::anneadayı:

kızlarr ne soracağım size, bir arkadaşıma dru bu gece vurulmak üzere 2 adet 250 lik ovitrelle vermiş, telaştan ne konuşulduğunu unutmuş, bana sordu bilgin var mı diye, ben de bilmediğim için size sormak aklıma geldi, ikisini de bu gece mi vuracak? 36 saat sonra aşılama yapılacakmış.aynı anda 2 tane ovitrelle vuran var mı aranızda? benden haber bekliyor cevabınıza göre
canım druna sorsun bence ikisi aynı anda vurulmalı ama yahlış bilgi vermeyelim

canım druna sorsun bence ikisi aynı anda vurulmalı ama yahlış bilgi vermeyelim
canım devlet hastanesine gidiyor dr a ulaşmaya çalışmış ama çıkmış doktoru. bu gece vurulacak bu iğne 36 saat sonra da aşılama yapacağız demiş. ezcaneye reçete almaya gidnce 2 adet iğne vermişler, eczacı aynı anda birini bi taraftan diğerini diğer taraftan vur demiş ama arkadaşım endişe etmiş yanlış mı anladım çok telaş yaptım diye kahretmiş kendini. sizlerden 2 tane ovitrelle vuran var mı diye merak ettim. standart bi uygulamadır belki. herkes 1 tane vuruluyorsa daha detaylı araştıralım diye sordum.

X