İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

yok yani ne olduğunu biliyorum da,
bir forumda da okudum arı sütü propolis bal kürünü de. uygulama tarzını bilmiyorum. n11 sitesinde gördük yarım kilosu yaklaşık 70 küsür birşey de. Hamile kalmak için uygulama tarzını bilmiyorum.
Canım şöyleki ben arısütünün cam tüplerde buğday suyu ve portakal karışımlı olanını internet sitesinden siparişle temin ettim. Kutunun içinde 20 adet var adetin 1.günü başlanıyor ve 20.gününe kadar bir bardak suya karıştırılarak içiliyor. Güzel sonuç almak için toplam 3 kutu içiliyor. Tabi o arada yumurta takibi yapılabilirse gelişmeler daha iyi takip edilebilir.

Canım şöyleki ben arısütünün cam tüplerde buğday suyu ve portakal karışımlı olanını internet sitesinden siparişle temin ettim. Kutunun içinde 20 adet var adetin 1.günü başlanıyor ve 20.gününe kadar bir bardak suya karıştırılarak içiliyor. Güzel sonuç almak için toplam 3 kutu içiliyor. Tabi o arada yumurta takibi yapılabilirse gelişmeler daha iyi takip edilebilir.
hmm hangi site , onu göremedim. Ben pazartesi tüp bebek testinde negatif çıkınca akabinde korkunç bir kanama başladı. Bugün 3. günüm. geç kaldım yani. offf . yaş hızla ilerliyor.

Merhaba :halay:benim iki oğlum var 17-15 yaşlarında sat 7 şubat korunarak hamile kaldım kalmadan önce diyet bol proteinli bi beslenme şekli ve günde en az 4000 adım atıyordum 5 kilo verdikten sonra hamile olduğumu anladım planlı değildi ama çok sevinip çok heyecanlandım hamile kaldığım ay sabahları kalkar kalkmaz yarım limonlu su içtim en geç 7:30 da 2 yumurta 7 zeytin salatalık domatesle kahvaltı yaptım mutlaka hurma yedim 1 tane ara öğünlerde akşam yemeğini saat 17:30 da bitirdim akşam çayın yanında 2 kayısı ve 2 incir yedim bol su içtim tabiki böyle beslendiğim ay hamile kaldım 2.5 aylık olana kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı rahmimde ne olduğu anlaşılamayan bebeğe giden kan akışını kesen bi kese gibi görünen bişey tesbit edildi ve malesef kürtaj oldum Mayıs’ın 15 şinde kontrolüm var patolaji sonucum çıkcak ben hiç bebek düşünmezken nasıl aklıma düştü nasıl bebek istiyorum anlatamam yaşam şeklimi değiştirmem etkili oldu gibi geliyo bana yardımcı olalım inşallah birbirimize :anne:
Mrb patoloji sonucunuz çıkınca rica etsem yazar mısınız?Bende de asıl kesenin etrafında kese benzeri yapılar vardı.

Merhaba Seldapelen arkadaşım
Çok çok geçmiş olsun diliyorum. Allah hayattaki evlatlarınıza ve size uzun uzun sağlıklı sıhatli ömürler nasip etsin. Beslenme şeklinin her şey de olduğu gibi bebek sahibi olmakta da çok önemli olduğuna inananlardanım bende. Günlük 2 litre su tüketiminin bile yumurta sayısında artışa sebep olacağını söylemişti tüp bebek doktorum. Ayrıca spor yapmak da kan dolaşımını arttırdığı için dolaşan kan organlara daha çok oksijen taşıyormuş bir makale okumuştum bununla ilgili. Allah hepimizin gönlündekini verir işallah.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içindende bana inşallah

Merhaba ben yeni gördüm başlığı bende devam eden tedavim bitince tekrar anne olmak istiyorum bele yakı takmanın incir kürünün ve hayıt otunun faydasını duydum bence doğal takviyelerle bedenimizi güçlendirip şansımızı deneyebiliriz

hmm hangi site , onu göremedim. Ben pazartesi tüp bebek testinde negatif çıkınca akabinde korkunç bir kanama başladı. Bugün 3. günüm. geç kaldım yani. offf . yaş hızla ilerliyor.
Canım hiç üzülme siparişini verirsin gelir ürünün bir daha ki adet döneminde başlarsın kullanmaya hayırlısıyla arı sütü markasını özelden yazıp gönderdim marka verince sıkıntı olur diye düşündüm burdan yazmadım o yüzden. Şansına tam da yeni hasat dönemine denk geldi alacağın arı sütü şifa olur işallah.

Merhaba ben yeni gördüm başlığı bende devam eden tedavim bitince tekrar anne olmak istiyorum bele yakı takmanın incir kürünün ve hayıt otunun faydasını duydum bence doğal takviyelerle bedenimizi güçlendirip şansımızı deneyebiliriz
Yenibirumut82 hoşgeldin canım topiğimize
Merhaba Yenibirumut82 arkadaşım
Hoşgeldin topiğimize
Hayıtın damıtılmış olarak hazır suyu satılıyor aktarlarda onlardan kullandım yaklaşık bir 3 ay kadar ve ayrıca hapını kullandım 0,01 çıkan amh değerim 0,10 a kadar yükseldi doktorların bu değerin yükselmesi imkansız demesine rağmen. Bende doğal takviyelerin vücudumuzda olumlu dönüşümler sağladığına çok inanıyorum.

Arkadaşlar az önce edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle. Haber şöyle
Hollandalı bilim insanları, laboratuvar ortamında sperm ya da yumurta kullanmadan fare kök hücresinden embriyo benzeri yapılar üretti.

Kök hücreden elde edilen sentetik embriyoları dişi farelerin rahim duvarına yerleştiren araştırmacılar, embriyoların büyümelerini gözledi.

Laboratuvar ortamında kök hücreden elde edilen sentetik embriyoların insan ya da hayvan klonlamak için değil, gebeliğin ilk evrelerinde meydana gelen düşükleri anlamakta fayda sağlayacağı ifade edildi.

Utrecht'te MERLN ve Hubrecht enstitülerinde görev yapan, aynı zamanda araştırma ekibinin liderlerinden olan Nicolas Rivron, bu çalışmanın erken gebelikteki bilinmeyenlere ışık tutacağını ifade etti.

KISIRLIK TEDAVİSİNDE YENİ TEKNİKLERİ TEST ETMEYE OLANAK SAĞLAYACAK

Embriyoların bir organizma için gereken bütün hücre tiplerine sahip olduğunu belirten Rivron, çalışmanın doğurganlık ve erken gebelikte nedeni anlaşılamayan düşükler hakkında daha fazla bilgi edinmeye yardımcı olacağını kaydetti.

Maastricht Üniversitesinden Clemens van Blitterswijk de araştırmanın, kısırlık tedavisinde yeni teknikleri ve ilaçları test etmeye olanak sağlayacağını dile getirdi.

Araştırmanın sonuçları "Nature" dergisinde yayımlandı.
Umarım bu araştırmanın sonucu tüm dünya ülkelerinin tıp örgütleri tarafından kabul görür ve tedavi şekli olarak uygulanır. Umut olsun hepimize :KK54:

yok düşünmüyorum, malum 6000 civarı hastane, 3000-4000 arası ilaç, bir ayda zaten giden meblağ.
bir de şu var benimle aynı anda toplama ve transfer yapılan bir arkadaşımızda da sonuç negatif.
bilemiyorum. öğleden sonra dr umla görüşeceğim. ama klomenle yumurta arttırmak ve ovülasyon testiyle ilerlemek daha makul gibi geldi. doktorum zaten şansın % 2 demişti. olumlu konuşur mu bilemiyorum. Hoş IVA hastaları da var ama ben hem yaş hem kilo, deneyelim ama %2 der gibime geliyor. sonuçta yine git gel zaman ve para kaybı gibi.
Merhaba Bernoulli
Dün doktorunla görüşmen nasıl geçti :KK17:

Kızlar sizler yumurtlamanızı hissedebiliyor musunuz.ben hiç anlamıyorum.yani öyle yazılan gibi yoğun bi akıntı gelmiyor :KK43:

Kızlar sizler yumurtlamanızı hissedebiliyor musunuz.ben hiç anlamıyorum.yani öyle yazılan gibi yoğun bi akıntı gelmiyor :KK43:
akıntı değil de bazen uzayan şeffaf bir yapı oluyor. Yumurtlama için ovülasyon testleri satılıyor eczanede ve internette. İsterseniz onlardan deneyin.

akıntı değil de bazen uzayan şeffaf bir yapı oluyor. Yumurtlama için ovülasyon testleri satılıyor eczanede ve internette. İsterseniz onlardan deneyin.
Denedim canım ama yinede işe yaramadı.bş defasında da tarihi geçmiş ürün göndermişler hiç farketmedim.o ayda öyle geçti.

Denedim canım ama yinede işe yaramadı.bş defasında da tarihi geçmiş ürün göndermişler hiç farketmedim.o ayda öyle geçti.
al benden de o kadar .tarihi sağlam ama hiç bir gün ovülasyon testi pozitif çıkmadı. 2 ay sabırla denedim . hiç çıkmadı.
Bende bozukluk var diye tüp bebeğe gittim. Onda da tutmadı.

X