İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kızlar sizler yumurtlamanızı hissedebiliyor musunuz.ben hiç anlamıyorum.yani öyle yazılan gibi yoğun bi akıntı gelmiyor :KK43:
Canım bende çok hissedemiyorum maalesef sanırım yaştan dolayı da çok yumurtam olmadığı için akıntı da çok olmuyor :KK43:ovulasyon testi çok denedim ama sürekli takibi sıktı beni :KK48: şimdi kullanımı sınırsız olan tükürükle ovulasyon testini almayı düşünüyorum daha pratik geldi bana :KK54:

Ben solgarın bir vitaminini kullanmıştım o ay deli gibi ovülasyon sancısı oldu bence onu da deneyebiliriz iki ay yada üç ay kullansak toparlar gibime geliyor

Canım bende çok hissedemiyorum maalesef sanırım yaştan dolayı da çok yumurtam olmadığı için akıntı da çok olmuyor :KK43:ovulasyon testi çok denedim ama sürekli takibi sıktı beni :KK48: şimdi kullanımı sınırsız olan tükürükle ovulasyon testini almayı düşünüyorum daha pratik geldi bana :KK54:
Genç tüp bebek için bir şans daha verin.
Çünkü tüp bebek ihti ali daha yüksek yaşınız göre
Geç evlenmemisiniz aslında 34 te
Evladinizi kucagjniza aldıktan sonra o iğneyle yan etkilerinin hepsini unutacaksiniz

Genç tüp bebek için bir şans daha verin.
Çünkü tüp bebek ihti ali daha yüksek yaşınız göre
Geç evlenmemisiniz aslında 34 te
Evladinizi kucagjniza aldıktan sonra o iğneyle yan etkilerinin hepsini unutacaksiniz
Canım benim aslında iğnelerin ilaçların acısı ya da yan etkileri değil korkum :KK42:tekrar bir tedavi denersem yine elim boş dönmekten korkuyorum ve korkularımla yüzleşemiyorum asıl sorunum bu sanırım :oops:

Tamam canım özele yazıyorum isteyen herkese de yazalım kullansınlar bi umut faydası olur belki
Canım bu harika bir takviye hem vitamin hem mineral hem de bir sürü takviye hayıtdan ginsenge kadar muhteşem bişey sipariş vereyim dedim stoklarda kalmamış başka bir kaç site de daha araştırayım tekrar çok teşekkür ederim canım :KK15:

Merhaba glcn_35 arkadaşım
Çok çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Siz de tüp bebek tedavisi ile mi hamile kalmıştınız yaşınız kaç sizde bizler gibi zihninde ve ruhunda tekrar tüp bebek deneme gücünü bulana kadar doğal yolla deneyecek olan grupta mısınız :110:

kızlar merhaba, ana sayfadan denk gelip gördüm konunuzu.hemen çok yakın bir arkadaşımın durumunu paylaşayım istedim, belki moral olur sizlere.

44 yaşında çok yakın bir kız arkadaşım var. 4 yıl önce falan yani geç evlendi ve hiç korunmadı ama bebekleri olmadı maalesef. doktorlar yumurta sayın - kaliten azalmış erken menepoz dediler. çok üzüldü, kahroldu.. hemen aşılama kararı alındı 2 kez aşılama yapıldı, maalesef tutmadı.. sonra zaman içinde 2 kere tüp bebek denediler ve yine tutmadı... sonra regl günleri uzamaya başladı. 30-35-40 derken regli kesildi. doktorlar menepoza girdin artık dediler :KK43: 4 ay regl olmadı, sonra bir sabah aşırı mide bulantısı olduğunu yazdı bana. hiç aklımıza gelmezdi ....beta hcg baktırmasını önerdim. ihtimal vermediği için baktırmadı. ertesi gün akşam baktırmış ve hemen bana mesaj attı, sonuç pozitifti. 5 haftalık hamileydi. hem de hiç regl olmadan. menepoz teşhisinde. hiç bir şey kullanmadan. oysa yıllarca kullanmadığı ürün, yapmadığı kür kalmamıştı. şuan 40. haftası dolmak üzere, Rabbim ona da ,sizlere de ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. demem o ki sakın strese girmeyin lütfen. Allah ol derse olacak, yoksa her şey boş. siz üstünüze düşeni yapın ve mucizelere inanın lütfen...

Merhaba glcn_35 arkadaşım
Çok çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Siz de tüp bebek tedavisi ile mi hamile kalmıştınız yaşınız kaç sizde bizler gibi zihninde ve ruhunda tekrar tüp bebek deneme gücünü bulana kadar doğal yolla deneyecek olan grupta mısınız :110:
Canım ben varım . 36 yaşında evlendim. Eşim 43 yasindaydi. ikimizin de ilk evliliği. Şu an 5 senelik evliyiz
2 sene çocuk istemedi esim. Korunmayi biraktik ama bu sefer ben hamile kalamamistim. Doktora gittim hormon testleri vs tüm testler yapildi. Benim hamile kalamamam için hiç bir sebep yoktu. Sonra zar zor eşim sperm testi verdi. Morfoloji 2 cikti. Bu arada bende rahim filmi çekildim.
Rahim filminden hemen sonraki ay hamile kalmıstim. Ama bebeğim 9 haftalik iken kalbi durdu. Araştırma vs kan pıhtılasmasi çikti bende. Yaklaşık 1 sene aradan sonra doktoruma randevu almıştım hamile kalamiyorum diye. Derken o ay kurban olduğum mevlam nasip etti. Şimdi artık son haftalardayim. Kan sulandırıcilari biraktik bu hafta Allah a emanet insallah sağ salim kucağımizda görmek nasip olur.

Rabbim isteyen herkese haklarinda hayırlısı ise evlat sahibi olmayı nasip etsin

Ben adetin 2 yada 3. Günü bal tarçın corek otu yiyordum. 10. Günü birakiyordum
Eşime de keçi boynuzu pekmezi yedirdim. Kuruyemiş vs bol bol. Morfoloji problemi içinde emodex ti sanırım öyle bir vitamin ilacı içti.

kızlar merhaba, ana sayfadan denk gelip gördüm konunuzu.hemen çok yakın bir arkadaşımın durumunu paylaşayım istedim, belki moral olur sizlere.

44 yaşında çok yakın bir kız arkadaşım var. 4 yıl önce falan yani geç evlendi ve hiç korunmadı ama bebekleri olmadı maalesef. doktorlar yumurta sayın - kaliten azalmış erken menepoz dediler. çok üzüldü, kahroldu.. hemen aşılama kararı alındı 2 kez aşılama yapıldı, maalesef tutmadı.. sonra zaman içinde 2 kere tüp bebek denediler ve yine tutmadı... sonra regl günleri uzamaya başladı. 30-35-40 derken regli kesildi. doktorlar menepoza girdin artık dediler :KK43: 4 ay regl olmadı, sonra bir sabah aşırı mide bulantısı olduğunu yazdı bana. hiç aklımıza gelmezdi ....beta hcg baktırmasını önerdim. ihtimal vermediği için baktırmadı. ertesi gün akşam baktırmış ve hemen bana mesaj attı, sonuç pozitifti. 5 haftalık hamileydi. hem de hiç regl olmadan. menepoz teşhisinde. hiç bir şey kullanmadan. oysa yıllarca kullanmadığı ürün, yapmadığı kür kalmamıştı. şuan 40. haftası dolmak üzere, Rabbim ona da ,sizlere de ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. demem o ki sakın strese girmeyin lütfen. Allah ol derse olacak, yoksa her şey boş. siz üstünüze düşeni yapın ve mucizelere inanın lütfen...
Merhaba damla çikolata arkadaşım iyi ki görmüşsün topiğimizi ve muhteşem bir paylaşım yapmışsın :KK76: bu ne kadar güzel ne kadar umut verici bir haber böyle :halay:gerçekten mucizeler oluyormuş önce inanmak gerekiyor demekki :KK54:Canım çok çok teşeklürler paylaştığın için :KK15:

Canım ben varım . 36 yaşında evlendim. Eşim 43 yasindaydi. ikimizin de ilk evliliği. Şu an 5 senelik evliyiz
2 sene çocuk istemedi esim. Korunmayi biraktik ama bu sefer ben hamile kalamamistim. Doktora gittim hormon testleri vs tüm testler yapildi. Benim hamile kalamamam için hiç bir sebep yoktu. Sonra zar zor eşim sperm testi verdi. Morfoloji 2 cikti. Bu arada bende rahim filmi çekildim.
Rahim filminden hemen sonraki ay hamile kalmıstim. Ama bebeğim 9 haftalik iken kalbi durdu. Araştırma vs kan pıhtılasmasi çikti bende. Yaklaşık 1 sene aradan sonra doktoruma randevu almıştım hamile kalamiyorum diye. Derken o ay kurban olduğum mevlam nasip etti. Şimdi artık son haftalardayim. Kan sulandırıcilari biraktik bu hafta Allah a emanet insallah sağ salim kucağımizda görmek nasip olur.

Rabbim isteyen herkese haklarinda hayırlısı ise evlat sahibi olmayı nasip etsin

Ben adetin 2 yada 3. Günü bal tarçın corek otu yiyordum. 10. Günü birakiyordum
Eşime de keçi boynuzu pekmezi yedirdim. Kuruyemiş vs bol bol. Morfoloji problemi içinde emodex ti sanırım öyle bir vitamin ilacı içti.
Canım benim Allah'ım önce sağlıklı ve kolay bir doğum sonra da bebeğinle uzun uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin sana :nazar: :anne:çok teşekkürler paylaşımın için. Bu ay ki listeme çörek otu bal tarçını da ekliyorum sayende Allah razı olsun :KK200:

Merhaba damla çikolata arkadaşım iyi ki görmüşsün topiğimizi ve muhteşem bir paylaşım yapmışsın :KK76: bu ne kadar güzel ne kadar umut verici bir haber böyle :halay:gerçekten mucizeler oluyormuş önce inanmak gerekiyor demekki :KK54:Canım çok çok teşeklürler paylaştığın için :KK15:
rica ederim tatlım. çok yakın arkadaşım olduğu için yaşadığı her şeyi birebir birlikte yaşadık.üzüldük, ağladık... o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. şuan maalesef ülkemizde ciddi bir problem üreme sorunu. kadınlarımız geç yaşta evleniyor, okul, iş,kariyer derken. e evlendik biraz gezelim tozalım borç ödeyelim derken zaman akıp gidiyor.bir de maalesef ülkemizde cinselliğe dair detaylı eğitim verilmediği için, bebek istediğinde olmuyorsa ilk kez jinekoloğa giden yaşı ilerlemiş arkadaşlarımız hayatında ilk defa fsh,lh,e2,amh gibi hormon tahlilleri ile karşılaşıyor. yumurta rezervi azlığı, kalite düşüklüğü nedir, ne değildir ilk kez duyuyoruz maalesef... biz hep sandık ki adet görüldüğü sürece bebek olur :KK43: çok acı çekti arkadaşım, kendini yedi bitirdi. ama olmadı, olmadı derken, menepoz haberiyle yıkılsa da bi rahatladı da aslında. stres falan kalmadı, kabullendi durumu derken, bugün yarın doğuracak artık :KK66: asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. içinizi acıtmasın etrafta karnı şiş gezen kadınlar. Allah büyük elbet verecektir.Sadece inanın, ilişki günlerinizi çok çok dikkat ederek takip edin, kontrollerinizi, yapılması gerekenleri yaptırın,içinize sinen kürleri karışımları uygulayın, gerisi Allah'a kalmış.
inşallah tez zamanda hamile kalır, sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...

bir de kullanıyor musunuz bilmiyorum ama koenzim qh için mucizevi diyorlar. new life marka koenzim qh kullanan çok arkadaşım oldu bu süreçte. ilaç değil, gıda takviyesi diye geçiyor. gençlik iksiri gibi. yumurta kalitesini arttırdığını söylüyorlar, aklınızda olsun :KK66:

X