Merhaba arkadaşlar ben daha önce yazmıştım buraya geçen mart 20de transfer oldum 31 martta transfer pozitif görmüştüm 6 nisanda düzenli artan hcg birden durdu kahverengi lekelenmeler ile sonrasında düştü ilaçları bıraktım 11 nisanda düşük kanamam oldu.
sonrasında 11-17 nisan arası düşük kanamam oldu. 19 nisanda dr gittim rahme baksın sıkıntı varmı diye dr bana rahim incelmiş temiz ve sağdan yumurtan geliyor dedi 21-26 nisan arası ilişki olsun dedi eşim bu sürenin içinde 3 gün yoktu il dışında idi. arkasından 3-6 mayıs otobüsle 3 ülke balkanlar turuna katıldık ailecek ve şehir şehir ülke ülke gezdik dolaştık.
Bu arada haşimato troid hastası olmam nedeniyle kullandığım troid ilacını ve folic asidi içmedim
Balkanlar dönüşü grip oldum. ağzımın tadı yoktu midem arada çalkalanıyordu kasık ağrım oluyordu ha adet oldum ha olacağım dedim durdum en son eşim geçtiğimiz perşembe akşamı test yapalım diye tutturunca test yaptık ve pozitif iki çizgi kopkoyu çıktı cuma günü 11 mayısta test yaptırdım hcg 1211, 13 mayıs pazar günü 3224 hcg idi dün 16 mayısta dr gittik ve mucize kesemizi gördük rabbime binlerce şükür olsun
temmuzda 41 yaşına gireceğim 6 yıldır ikinci evladım için uğraşıyordum bu süreçte 3 kez kapalı miyon ameliyatı, 1 dış gebelik, kürtaj ve iğne, 1 aşılama denemesi negatif, 1 tüp bebek tedavisi kimyasal gebelik olmuştu artık doğal süreçte deneme kararı almıştık ama bu kadar çabuk geleceğini hiç düşünmemiştim
hala kendime hamile diyemiyorum kayıplardan dolayı keseyi gördüm rabbime hamd olsun ama kalp atışı olacakmı bilmiyorum olsa bu sefer ileriki haftalarda sağlıklı bir gebelik mi diye testler süreci var ne olursa olsun herşeye hazırladım dilerim rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlad nasip ediyordur
vee burda hepinize bir umut olsun diye yazıyorum inşallah sizlerinde güzel haberler alırız
ben bu süreçte şubat ayından beri arada aksamalarım olsada zeytinyağı içine konulmuş akşamdan inciri yedim sabahları, solgarin d vitaminini kullandım (eksiklik var çünkü), insülün direnci için glifor kullandım (bu ilacın kadın doğum dr tarafından kalite için yazıldığını duydum) ve troid ilacımı kullandım
allahım tüm isteyen hanımlara hayırlısı ve sağlıkla nasip et inşallah