İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canım buarada arkadaşına da hayırlı doğumlar diliyorum ayrıca güzel gönlün güzel dileklerin içinde çok çok teşekkürler Allah razı olsun

Canım benim o kadar doğru ki söylediklerin inan bana yaşadığım her şeyi o kadar güzel özetlemişsin ki üniversite hayatı geç evlilik bir kaç sene bekleme derken erken menopoz başarısız tüp bebek deneyimi ve bunlarla gelen hayal kırıklığı çaresizlik umutsuzluk işallah dileyen bekleyen herkesin evlatları olur tekrar paylaşımın ve güzel dileklerin için çok teşekkürler

Canım koenzim Q 10 kullanmıştım tüp bebek denememde sonra devam etmedim hemen araştırıyorum bu takviyeyi de tekrar çok çok teşekkürler

Canım buarada arkadaşına da hayırlı doğumlar diliyorum ayrıca güzel gönlün güzel dileklerin içinde çok çok teşekkürler Allah razı olsun

Sen de çok saol canım, Allah senden de razı olsun.bu tarz örnekler o kadar çok ki çevremizde. asla olmaz demişler doğal yoldan gebelik elde etmiş kişiler...bu sektör maalesef çok kötü oldu, neredeyse merkezler 20 yaşındakilere bile tüp bebek diyor ve çevremde ilk denemede bebek sahibi olan neredeyse hiç yok. sanki sırf para kazanmak için kasıtlı tutturmuyorlar. bundan yıllar önce tüp bebek kıymetli bir uygulamaydı ve ilk seferde ikiz bebeklerini alırdı çiftler kucaklarına. şuan her yer tüp bebek merkezi, herkes tüp bebek merkezlerinde. ben gördüklerimden,duyduklarımdan sonra merkezlerin ciddiyetine ve titizliğine zerre kadar inanmıyorum maalesef. 9 kere tüp bebek deneyen arkadaşım var.büyük bir servet harcadı. yazık günah vallahi... her şeyin başı stres. stresi kafanızdan atıp olursa olur olmazsa olmaz modunda devam edince eminim başarı gelecek. İnşallah ve inşallah hepiniz bebişlerinize kvuşursunuz, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Cümlemizden Allah razi olsun. Aminnn. Tüp Bebek Özel forumunda. 40 yasindan sonra anne olmaya cabalayanlar forumu var. Oradaki arkadaşlarimiz daha faydalı bilgiler verir sana. Ben çok yardımlarını gordum. Yumurta kalitesini ve diğer başka problemler için arı sütü falan kullaniyorlardi. Foruma takilmani isterim

Allah kolaylık versin çıktığıniz bu yolda .

Canım bende geçen yıl bir kez tüp bebek denedim ve oldukça isim yapmış bir merkezde bildiğin hastaya müşteri merkezlerine de ticarethane gözüyle bakıyorlar ayrıca zor hasta kabul etmiyorlar merkezin başarı oranı düşüyor diye sanıyorum. Geçen yıl 40 yaşındayken tüp bebek denemiştim merkezin en yaşlı hastasıydım tedavi için gelenlerin yaş ortalaması en fazla 32 / 35 arasıydı bu yaş ortalamasında da başarı oranı haliyle yüksek oluyor. Doktorlarla ne zaman görüşsem yaş da yaş diye tutturuyorlar. Resmen beni yaşlılık psikolojisine soktular. Çok mecbur olmadıkça tekrar tüp bebek denemeyi de bu yüzden düşünmüyorum. Söylediklerine de harfiyen katılıyorum merkezlerin tek bir kaygısı var o da para kazanmak

Biliyorum canım maalesef iş ticarete dökülmüş artık.
sıkma canını olacak hiç bir şeyin önüne geçemeyiz, inşallah hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun. müjdeyi aldığınızda bana da etiket atın dualarım sizinle ve bebiş isteyen tüm anne adayları ile...

Canım benim evet biliyorum o formu hatta ilk sayfadan 3000. sayfaya kadar da okudum diyebilirim breezy 43 yaşında doğal yoldan hamile kalmıştı deti hamileydi birde 45 yaşında ismini şuan hatırlayamadığım bir arkadaş sadece tek bir yumurtayla hamile kalmıştı bir dönem çok sıkı takipteydim hamile kalan arkadaşlar tekrar forma yazmadığı için devam etmedim okumaya bir de o forma daha çok tüp bebek hazırlığı yapan ya da yapacak olan arkadaşlar yazıyo ben daha çok doğal yoldan hamile kalmış benim yaşıma yakın arkadaşlarımın neler yaptığını neler yaşadığını öğrenmek istedim canım ama arada kaçamak yapabilirim İki canınla buradan sıkıntısı olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun ya canım benim Allah neyi istiyorsan onu çıkarsın karşına hakkını helal et

Canım benim Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdeki güzelliğin karşılığını kat ve kat çıkarsın karşınıza Allahım nasip eder de birgün evlat sahibi olursam önce sizinle sonra da umudunu kaybetmiş bütün kaderdaşlarımla paylaşıcam hem mutluluğumu hem de neler yaptığımı

inşallah çok yakındır o günler, umut biterse yaşam biter, asla umudunu yitirme canım. Allah büyük, ben inanıyorum, olacak

Ne demek helal olsun. Keşke bir faydamiz olsa. İnsallah sende benim gibi doğal yollardan hamile kalirsin. Yaslarimiz aynı sanırım. Görüşmek üzere

inşallah çok yakındır o günler, umut biterse yaşam biter, asla umudunu yitirme canım. Allah büyük, ben inanıyorum, olacak
İnsan hiç tanımadığı birine bu kadar destek olup bu kadar güzel dileklerde mi bulunur tam da iyi ve vicdanlı insanların azaldığını düşündüğüm şu günlerde Rabbim de sizi hep iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın çok çok çok teşekkür ederim

Ne demek helal olsun. Keşke bir faydamiz olsa. İnsallah sende benim gibi doğal yollardan hamile kalirsin. Yaslarimiz aynı sanırım. Görüşmek üzere
Canım benim faydan olmaz mı burdasın bu formdasın daha ne olsun umut oldun bize Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bebişini kucağına alınca da arada yazarsan çok mutlu olurum. Buarada temmuz da 42 olucam

Canım benim faydan olmaz mı burdasın bu formdasın daha ne olsun umut oldun bize Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bebişini kucağına alınca da arada yazarsan çok mutlu olurum. Buarada temmuz da 42 olucam
Bende 41 yaşımdayim. Aminnn. İnşallah doğumdan sonra da görüşmek üzere diyim o zaman. Birde çocuk için kafan rahat olucak diyorlar ya gercekten doğru ben artık nasil olsa normal yolla olmuyor dusuncesi ile ilişkiye girdiğim zaman oldu. Bazı arkadaşlarımızin tatile çıktığında oluyor. Gerçekten çocuk yapma düşüncesi olmadan ilişkiye girince oluyor bir çok kişinin. Ovulasyon testi bende aldım. Sonra takip etmeyi biraktim. Gün aşırı ilişkiye girmek yeterli oluyor.

Hadi bakalım gelsin gelsin bebisleriniz mübarek üç aylar yüzü suyu hörmetine.

Kızlar bişey sormak istiyorum.içinizde mutaka hamile kalan olmuştur.benim adetim bittiğinden beri sol kasık ağrım var.bu ayın 16 sı gibi regl olmam gerek.sol kasığım yatakta gerinirken aniden sızlama oluyor.uzanamıyorum.hani olmaz ama yinede allahtan ümit kesilmez derler.hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.

Ben hiç bir şey hissetmedim canım. Sadece regl olacağim gün kaset test ile test yapiyordum .

kadınlar kulübünün en güzel yanı da bu canım. hepimiz bir şekilde yaralı kadınlarız, illaki bir derdimiz üzüntümüz oluyor çevremizdekilerle paylaşamadığımız..burada birbirimize omuz verip destek oluyoruz...hepimiz hep iyiliklerle, güzelliklerle karşılaşalım inşallah. Bundan sonra sadece mutluluk gözyaşları akıtalım...Allah'ım hepimizin güzel gönüllerine göre versin

inşallah gebelik belirtisidir, genelde sol kasık için gebelik belirtisi derler ama henüz çok da erken, belki ovulasyon zamanıdır, yumurta çatlama zamanında da o tarz ağrı ve sancılanmalar olabiliyor. geriden gelişen yumurta vardır belki çatlamaya yakın. ben bugünleri de değerlendirmenizi öneririm

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, keyifle,huzurla ,sağlıkla büyütün bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…