İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canim benim darısı başınıza inşallah

Tesekkurler, umarim oyle olur :) Biz deneyemeyecegiz bu ay, sinirimden oturdum hungur hungur agladim. Cocuklar da gordu ama artik ne yapayim, tutamadim kendimi.

Sizin ilk ay denemesiydi degil mi? Yas kac? Tavsiye var mi verebilecegin buradaki herkese?

Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza

Aha dileklerim tutmaya başladı!

Gözün aydın çok sevindim senin ve grubumuz adına. :)

Bu haber gelecek diğer hamilelik haberlerinin başlangıcı, totemi olsun.

Darısı başımıza.

Ağlama kız daha 6 ay bile olmadı sen denemeye başlayalı.
Mevzu yine aynı yere gelecek ama :) bağğzılarımızda gözyaşlarımızı görecek diye endişelenecek çocuk-lar da yok! Kızdırma beni hiiiaaayyytt!

Süpermiş..
Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza
tebrikler.. umarım kan testi ile de kesinleştirirsin.. sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar adete 3 gün var test yaptım negatif çıktı((

Bu yaptığın test erken gebelik testi olsaydı ben de umutlanacaktım. :))

Ama eski tarz testlerde negatif çıkması normal.

Son regl tarihin yani son reglinin ilk günü ne zamandı? Hesap yapacam :))

Bu yaptığın test erken gebelik testi olsaydı ben de umutlanacaktım. :))

Ama eski tarz testlerde negatif çıkması normal.

Son regl tarihin yani son reglinin ilk günü ne zamandı? Hesap yapacam :))
Normal testler de eskiye göre daha hassas diyorlar ama. Tabiki erken gebelik testleri daha da hassas ama yine de adet başlayana kadar umut var.

Hoff hiç sanmıyorum ben valla ama inşallah siz haklı çıkarsınız da nanik yaparsınız bana. :)
Ben de adet tarihinden önce negatif görünce olmadığını anlıyorum. Ama bazen işte ,geç döllenme nedeniyle belki de, sonradan öğrenebiliyor insanlar.. negatiften sonra bu konuşmaların nedeni de bu sonuçta.

Kuzuuuu aglama,yaş 36. Yumurtlama günü ve öncesi 2 günde bir ve folik asit ve ayakları duvara dayayıp 15 dakika yatma.

Çok sağol, çok amin benim canım.

panic_attack doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah.

Hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı hepimize.

Marjo şırıngayi dene en azından bir sans denedim dersin. Belki de tek atışta olur. :) bizde bir dahaki ay onu deneriz.

Burçlara gelince sadece akrep olmasını istemem ama artık olsunda hepsi makbul modundayım.

Astalifenin etkisi konuşulmuş, etkisi yumurtalara olur mu bilmem ama gripli adamla koyun koyuna yattığım halde grip olmadim. Başka zaman odama gripli biri girse 2 dakika kalsa çıktığında grip olurdum. Vücuda etkisi olduğu kesin. Çocuk olmasa bile sağlıklı olucaz. :)

Teşekkür ederim kuzum.

Evet kullandığımız takviyeler kesinlikle işe yarıyor. Ben de bu sene taş gibiyim.
Astalife'yı Mayıs'a kadar bırakma dedi doktorum. Kesinlikle faydasını göreceksin diyor. Bakalım gari nolcek.. :)

L lyly nerelerde yav?

Marjo noldu kız küstün mü? Herpese mi verdin kendini napıyon şşşt görüyorum seni bak.

Yok ya küsmedim ama kötü bir gece gecirdik, girip de birsey yazasim yoktu. Is kavgaya döndü sonunda. Sadece bu ay denemeyecek olmamizin sikintisi degil, sanirim herseyin birlesimi. Eski mevzular acildi yine vs. Sabah da uyandim, telefonumda ne goreyim? Iki ayri kisiden hamilelik haberi yine (biri 38 digeri 34 yasinda)...

Dun ovulasyon sancim vardi, bugun de akinti cogaldi. Herhalde bugun yarin yumurtlama olur. Tek ama tek umidim, Ocak ayinda 9. ve 10. gunlerde boyle sanci ve akinti olmustu ama ovulasyon testi 14.gunde pozitife donmustu. Eger oyle birsey olursa ve esim de 2-3 gun icinde iyilesirse belki o zaman bir sansimiz var. Bugun 10.gun. Normalde 11.gunde yumurtlama oluyor.

L lyly Evet, ben de seni merak ediyorum. Divan edebiyati sairim benim <3

Siringa biraz uç olur ya, yok olmaz. Bir de zaten o sekilde de bulasiyormus, acik yara oldugu muddetce sinsi virus heryerde bulunuyormus. Su uyur, dusman uyumaz.

Son düzenleme:

Dediğin gibi olur inşallah. Olmadı önümüzdeki lambadalara bakacan sıkma canını.

Bu arada ne çok doğuran var kız çevrende. Benim çevremde zaten doğurmuş olanlarla tüp bebek peşinde koşanlar var. İkinciyi, üçüncüyü yapan ya da yeni doğuran yok.

Arkadaşımın 6 tane 5.gün embriyosu donduruldu transferi bekliyor. Onun yerine ben heyecanlanıyorum valla. Ne stresli işler. Benim de kaldı 3 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…