Canim benim darısı başınıza inşallah
Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza
Tesekkurler, umarim oyle olur :) Biz deneyemeyecegiz bu ay, sinirimden oturdum hungur hungur agladim. Cocuklar da gordu ama artik ne yapayim, tutamadim kendimi.
Sizin ilk ay denemesiydi degil mi? Yas kac? Tavsiye var mi verebilecegin buradaki herkese?
Süpermiş..Yaa deme kız öyle :)))
Doktorumla konuştum bugün. Dedim tüp bebekte embriyo dondurup 1 ay rahim dinlendirme yapacak mıyız? Yapacaz dedi. O zaman dedim Nisan'da yumurtaları toplayalım, Mayıs'ta transfer edelim. Tamam kova yapacaz aklımda zaten dedi.
Doktorum da deli. :))
tebrikler.. umarım kan testi ile de kesinleştirirsin.. sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza
Kızlar adete 3 gün var test yaptım negatif çıktı((
Normal testler de eskiye göre daha hassas diyorlar ama. Tabiki erken gebelik testleri daha da hassas ama yine de adet başlayana kadar umut var.Bu yaptığın test erken gebelik testi olsaydı ben de umutlanacaktım. :))
Ama eski tarz testlerde negatif çıkması normal.
Son regl tarihin yani son reglinin ilk günü ne zamandı? Hesap yapacam :))
Normal testler de eskiye göre daha hassas diyorlar ama. Tabiki erken gebelik testleri daha da hassas ama yine de adet başlayana kadar umut var.
Ben de adet tarihinden önce negatif görünce olmadığını anlıyorum. Ama bazen işte ,geç döllenme nedeniyle belki de, sonradan öğrenebiliyor insanlar.. negatiften sonra bu konuşmaların nedeni de bu sonuçta.Hoff hiç sanmıyorum ben valla ama inşallah siz haklı çıkarsınız da nanik yaparsınız bana. :)
5 Ocak,Bu yaptığın test erken gebelik testi olsaydı ben de umutlanacaktım. :))
Ama eski tarz testlerde negatif çıkması normal.
Son regl tarihin yani son reglinin ilk günü ne zamandı? Hesap yapacam :))
Kuzuuuu aglama,yaş 36. Yumurtlama günü ve öncesi 2 günde bir ve folik asit ve ayakları duvara dayayıp 15 dakika yatma.Tesekkurler, umarim oyle olur :) Biz deneyemeyecegiz bu ay, sinirimden oturdum hungur hungur agladim. Cocuklar da gordu ama artik ne yapayim, tutamadim kendimi.
Sizin ilk ay denemesiydi degil mi? Yas kac? Tavsiye var mi verebilecegin buradaki herkese?
Evet Yücel karamanoğlu. İstanbul da Brüksel tıp merkezindeAmiin canim insallahh yucel senin gidecegin dr.mu?
Gunaydinlar..Evet Yücel karamanoğlu. İstanbul da Brüksel tıp merkezinde
Bütün mesajları okuyamadım şimdilik,panic_attack doğum gününmüş, onu gördüm, hemen kutlamak istiyorum:)
Her günün umut dolsun
Huzurlu, aşk dolu, çoluk çocuklu günlerin olsun
Diğer yaşını, kucağında bebeğinle kutlamak nasib olsun
panic_attack doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah.
Hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı hepimize.
Marjo şırıngayi dene en azından bir sans denedim dersin. Belki de tek atışta olur. :) bizde bir dahaki ay onu deneriz.
Burçlara gelince sadece akrep olmasını istemem ama artık olsunda hepsi makbul modundayım.
Astalifenin etkisi konuşulmuş, etkisi yumurtalara olur mu bilmem ama gripli adamla koyun koyuna yattığım halde grip olmadim. Başka zaman odama gripli biri girse 2 dakika kalsa çıktığında grip olurdum. Vücuda etkisi olduğu kesin. Çocuk olmasa bile sağlıklı olucaz. :)
panic_attack doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah.
Hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı hepimize.
Marjo şırıngayi dene en azından bir sans denedim dersin. Belki de tek atışta olur. :) bizde bir dahaki ay onu deneriz.
Burçlara gelince sadece akrep olmasını istemem ama artık olsunda hepsi makbul modundayım.
Astalifenin etkisi konuşulmuş, etkisi yumurtalara olur mu bilmem ama gripli adamla koyun koyuna yattığım halde grip olmadim. Başka zaman odama gripli biri girse 2 dakika kalsa çıktığında grip olurdum. Vücuda etkisi olduğu kesin. Çocuk olmasa bile sağlıklı olucaz. :)
Yok ya küsmedim ama kötü bir gece gecirdik, girip de birsey yazasim yoktu. Is kavgaya döndü sonunda. Sadece bu ay denemeyecek olmamizin sikintisi degil, sanirim herseyin birlesimi. Eski mevzular acildi yine vs. Sabah da uyandim, telefonumda ne goreyim? Iki ayri kisiden hamilelik haberi yine (biri 38 digeri 34 yasinda)...
Dun ovulasyon sancim vardi, bugun de akinti cogaldi. Herhalde bugun yarin yumurtlama olur. Tek ama tek umidim, Ocak ayinda 9. ve 10. gunlerde boyle sanci ve akinti olmustu ama ovulasyon testi 14.gunde pozitife donmustu. Eger oyle birsey olursa ve esim de 2-3 gun icinde iyilesirse belki o zaman bir sansimiz var. Bugun 10.gun. Normalde 11.gunde yumurtlama oluyor.
L lyly Evet, ben de seni merak ediyorum. Divan edebiyati sairim benim <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?