İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Daha 1 ay oldu yalnız dr bıde koenzim Q kullanmamız gerektiğini söyledi ve krilom qh da koenzim Q da olduğu için onu alalım dıye düşündüm evet krilom qh da az var astaksantin o kafamı karıştırmıştı tşkederim bilginize

Amiin canim insallahh yucel senin gidecegin dr.mu?

Nice mutlu ve sağlıklı yıllara. Yeni yaşın sana cennet kokulu bebekleri getirsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım.
Hepimize pamuk pamuk tombik tombik bebişler diledim bugün mumları üflerken. Hayatımda ilk defa bebek dilediğim bi pasta üfleme merasimi oldu. :))

Yaa deme kız öyle :)))
Doktorumla konuştum bugün. Dedim tüp bebekte embriyo dondurup 1 ay rahim dinlendirme yapacak mıyız? Yapacaz dedi. O zaman dedim Nisan'da yumurtaları toplayalım, Mayıs'ta transfer edelim. Tamam kova yapacaz aklımda zaten dedi.
Doktorum da deli. :))

Rica ederim. Astalife'a devam edin. Ayrıca koenzim q10 alın.

Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza

Cok sevindim, bu baslik ilk hamilelerini veriyor boylece. Cok cok tebrik ederim. Silik de ciksa hamilesin demektir. Hic canini sikma, Pazartesi aksamina guzel haberlerini aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…