• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Daha 1 ay oldu yalnız dr bıde koenzim Q kullanmamız gerektiğini söyledi ve krilom qh da koenzim Q da olduğu için onu alalım dıye düşündüm evet krilom qh da az var astaksantin o kafamı karıştırmıştı tşkederim bilginize

Amin inşallah sagolasın. Önerdiğin konuya baktım Yücel beyi iyi diyorlar ne yapalım eşim diyorki seni kurtarsınlarda giden para olsun diyor Bi şekilde öderiz diyor. Ben acılmamasından korkuyorum. Mevlam korktuğumda sınamaz insallah. Mevlam nasip eder insallah bizde anne baba olmayı
Amiin canim insallahh yucel senin gidecegin dr.mu?

Nice mutlu ve sağlıklı yıllara. Yeni yaşın sana cennet kokulu bebekleri getirsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım.
Hepimize pamuk pamuk tombik tombik bebişler diledim bugün mumları üflerken. Hayatımda ilk defa bebek dilediğim bi pasta üfleme merasimi oldu. :))

Sana boğa da mı olmaz ? Tüplerimden birisi alındı ve tek kanal var diye normal yolla yılın altı ayını pas geçiyorum. Sende de burç seçmece var ve bir kaç ayı pas geçiyorsun. Sonunda sana da tüp bebek önerecekler haberin olsun :)

bana hiç bir şey yapmadı yakın arkadaşlarımdan birisi de boğa.. ben de yay.. beraber yemek yiyip duruyoruz :)

size bir doz üstün dökmen’in burçlar hakkındaki yorumları iyi gelebilir. O zaman 13. burç bile olur dersiniz. can09e can09e ve ben sonuç olarak bu noktaya vardık. Burası çok güzel sizi de bekleriz :)

Sen de ne zaman bıraktım, kafamdan çıkardım hamile olduğumu öğrendim konuşması yaparsan bir gün bilelim ki ya boğa ya oğlak :)

Yaa deme kız öyle :)))
Doktorumla konuştum bugün. Dedim tüp bebekte embriyo dondurup 1 ay rahim dinlendirme yapacak mıyız? Yapacaz dedi. O zaman dedim Nisan'da yumurtaları toplayalım, Mayıs'ta transfer edelim. Tamam kova yapacaz aklımda zaten dedi. :D
Doktorum da deli. :))

Daha 1 ay oldu yalnız dr bıde koenzim Q kullanmamız gerektiğini söyledi ve krilom qh da koenzim Q da olduğu için onu alalım dıye düşündüm evet krilom qh da az var astaksantin o kafamı karıştırmıştı tşkederim bilginize

Rica ederim. Astalife'a devam edin. Ayrıca koenzim q10 alın.

Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza:KK200:

Cok sevindim, bu baslik ilk hamilelerini veriyor boylece. Cok cok tebrik ederim. Silik de ciksa hamilesin demektir. Hic canini sikma, Pazartesi aksamina guzel haberlerini aliriz :)

Back