Ohh bi tane yandas buldum canimmmKasim Boga degil ki. Kasim ya Akrep ya Yay olur.
Boga tee Mayista.
Hayir kendim Boga'yim ordan biliyorum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh bi tane yandas buldum canimmmKasim Boga degil ki. Kasim ya Akrep ya Yay olur.
Boga tee Mayista.
Hayir kendim Boga'yim ordan biliyorum :)))
Amiin canim insallahh yucel senin gidecegin dr.mu?Amin inşallah sagolasın. Önerdiğin konuya baktım Yücel beyi iyi diyorlar ne yapalım eşim diyorki seni kurtarsınlarda giden para olsun diyor Bi şekilde öderiz diyor. Ben acılmamasından korkuyorum. Mevlam korktuğumda sınamaz insallah. Mevlam nasip eder insallah bizde anne baba olmayı
SaffeeeeetttttSeviyom tabi gıızzz..
Emine'yle Saffet gibi olduk ahshshsh
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara. Yeni yaşın sana cennet kokulu bebekleri getirsin inşallah
iyi ki dogdun :)Eeemiineeee...
Sana boğa da mı olmaz ? Tüplerimden birisi alındı ve tek kanal var diye normal yolla yılın altı ayını pas geçiyorum. Sende de burç seçmece var ve bir kaç ayı pas geçiyorsun. Sonunda sana da tüp bebek önerecekler haberin olsun :)
bana hiç bir şey yapmadı yakın arkadaşlarımdan birisi de boğa.. ben de yay.. beraber yemek yiyip duruyoruz :)
size bir doz üstün dökmen’in burçlar hakkındaki yorumları iyi gelebilir. O zaman 13. burç bile olur dersiniz. can09e ve ben sonuç olarak bu noktaya vardık. Burası çok güzel sizi de bekleriz :)
Sen de ne zaman bıraktım, kafamdan çıkardım hamile olduğumu öğrendim konuşması yaparsan bir gün bilelim ki ya boğa ya oğlak :)
iyi ki dogdun :)
Daha 1 ay oldu yalnız dr bıde koenzim Q kullanmamız gerektiğini söyledi ve krilom qh da koenzim Q da olduğu için onu alalım dıye düşündüm evet krilom qh da az var astaksantin o kafamı karıştırmıştı tşkederim bilginize
Gercek miii:)) super atsana fotosunu.. ilk denemede hee harikaa...Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza
Evet, ay inşallah doğrudur. Atıyorum hemen.Gercek miii:)) super atsana fotosunu.. ilk denemede hee harikaa...
Ekran goruntusu alip ya da kirpip dene canim. Dogrudur insallahh... saglikla seninledir bebiss...Evet, ay inşallah doğrudur. Atıyorum hemen.
Tamam napalim sikinti yok... pazartesi kan sonucuyla goruruz insallah canim.. tekrar tebrikler :)) darisi basimiza... insallah ben de cift cizgimi atarim:)Yükle diyince direk kamerays geçiyor
İnşallahTamam napalim sikinti yok... pazartesi kan sonucuyla goruruz insallah canim.. tekrar tebrikler :)) darisi basimiza... insallah ben de cift cizgimi atarim:)
Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza
Canim benim darısı başınıza inşallahCok sevindim, bu baslik ilk hamilelerini veriyor boylece. Cok cok tebrik ederim. Silik de ciksa hamilesin demektir. Hic canini sikma, Pazartesi aksamina guzel haberlerini aliriz :)