- 26 Ekim 2018
- 963
- 2.890
- 28
- 44
Bu arada ne çok doğuran var kız çevrende. Benim çevremde zaten doğurmuş olanlarla tüp bebek peşinde koşanlar var. İkinciyi, üçüncüyü yapan ya da yeni doğuran yok.
Evet ya, ben de ona sasiriyorum. Sanki bir testten geciyormus gibi hissediyorum, boyle Eyup peygamber sabri gostereceksin diyor birsey. Diyorum ya dusuk yaptigim gun kuzenim arayip 3.ye hamile oldugunu soyledi, hem de testi yaptiktan hemen sonra ilk kisi olarak bana soyledi. Kocasindan bile once. Uyuz kocasi uyuyormus o esnada. Bir hafta oncesinde de iki arkadasim da bana hamilelik haberi vermisti.
Dusukten sonra 42 gun bekledim adet gormek icin. O ay denedik ama zaten yumurtlama olmamis. Adetten sonraki ay denedik, olmadi. Sonraki ay erken yumurtlama oldu, sans eseri lambada yapmistik bilmeden, belki tutmustur dedim, olmadi. Simdi de deneyemiyoruz ya bu ay, iki kisiden haber geldi hamileyiz diye. Boyle sanki birsey bana inat yapiyor bunu.
Dusuk yaptiktan sonra biraz inada biniyor bu is sanirim. L lyly da oyle demisti. Boyle kendini beceriksiz, bir ise yaramaz gibi hissediyorsun. O durumu duzeltmeye calisiyorsun gibi birsey. Ilk iki ay cok heyecanliydim yeni bebek fikrine. Simdi hirsa dondu is sanirim.
Evet hirs yapiyorum resmen ya. O hirstan agliyorum galiba.
Bir aydinlanma yasiyorum su anda...