Marjo biz senle ayni gun regl olmadik mi? Nasil ovulasyon tarihin geldi ki. Benim takvim 5gun bar diyorBenim ovulasyon agrilari basladi. Yaralar hala acik, daha iyilesmedi
Hay ben boyle sansin icine...Kader utansin ya.
Ne guzrl mutlu haberler bize de umut oluyor. Sen biraz sezinlemistin gebe olduguni. Belirti yok diyordun ama kafanda bi acaba vardi. Demek dogru hissettmissin.. allah tamamina erdirsinKızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza
Sağol canımMarjo biz senle ayni gun regl olmadik mi? Nasil ovulasyon tarihin geldi ki. Benim takvim 5gun bar diyor
Ne guzrl mutlu haberler bize de umut oluyor. Sen biraz sezinlemistin gebe olduguni. Belirti yok diyordun ama kafanda bi acaba vardi. Demek dogru hissettmissin.. allah tamamina erdirsin
Tesekkür ederim sagolasın. cok agır gercekten daha önce böyle grip oldugumu hatırlamıyorumgecmis olsun.. bur an once iyilesirsin umarim. bu senenin hastaliklari biraz daha zorluyor sanki..
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatleKızlar poponuzun altina yastık koyun, ben de öyle olmuşum :)
Allah razı olsun, isteyen herkese Allah nasip etsin.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle
İçimden öyle geliyordu :) Seninki nazlanmış ben ne yapayım.Hani gebeydim ben bu ay müneccim bacım? Duygularımnan oynadın emme hala bi cacık yoh? Nicedir halımız hele bi söyle?
Anam gafam çok güzel.
Yarın bir takım test sonuçlarımı öğrenecekmişim. Pıhtılaşma testlerinin bir kısmı ve embriyoyu yok etmeye çalışan bağışıklık sistemiyle ilgili olan sonuçlar.Marjo
Trombofili paneli ve genetik tarama sonucu 1,5 aydır hala çıkmadı. O da yakında çıkarmış..
Marjo biz senle ayni gun regl olmadik mi? Nasil ovulasyon tarihin geldi ki. Benim takvim 5gun bar diyor
Hani gebeydim ben bu ay müneccim bacım? Duygularımnan oynadın emme hala bi cacık yoh? Nicedir halımız hele bi söyle?
Anam gafam çok güzel.
Yarın bir takım test sonuçlarımı öğrenecekmişim. Pıhtılaşma testlerinin bir kısmı ve embriyoyu yok etmeye çalışan bağışıklık sistemiyle ilgili olan sonuçlar.Marjo
Trombofili paneli ve genetik tarama sonucu 1,5 aydır hala çıkmadı. O da yakında çıkarmış..
Tabi ki normal olabilir anlasilabilir canim.. benim de oyle oluyor. O yuzden artik ovu yapmiyorum..Merhaba,
Ara ara girebiliyorum ben ancak. Kusura bakmayin. Ocak ayi da bos gecti bizim.
Subat ayina odaklandik. 16 subat bat gunu.
sormak istedigim ; son uc aydir. Yumurtlama donemi acayip kramp hissediyorum yumurtalarim catir catir catliyor gibi. Agrili geciyor yani. Boyle birsey olabilir mi? Yani test yapmasamda anliyorum resmen.
panic_attack
Astalifenin etkisi konuşulmuş, etkisi yumurtalara olur mu bilmem ama gripli adamla koyun koyuna yattığım halde grip olmadim. Başka zaman odama gripli biri girse 2 dakika kalsa çıktığında grip olurdum. Vücuda etkisi olduğu kesin. Çocuk olmasa bile sağlıklı olucaz. :)
MerhabaMerhaba,
sormak istedigim ; son uc aydir. Yumurtlama donemi acayip kramp hissediyorum yumurtalarim catir catir catliyor gibi. Agrili geciyor yani. Boyle birsey olabilir mi? Yani test yapmasamda anliyorum resmen.
Ben adet olmaya başladığım ilk yıllarda bu ağrılar başladığında kaç defa apandisit şüphesi ile kontrol edildim. Sonra nihayet yumurtlama ağrısı olduğu anlaşıldı :)Tabi ki normal olabilir anlasilabilir canim.. benim de oyle oluyor. O yuzden artik ovu yapmiyorum..
Merhaba,
Bizi de haberdar et sonuçlarınla ilgili. Bu kafa güzelliğini ne yapıyorsa sende, ben de alayım ondan plz.
Benim bir stres atmaya rahatlamaya ihtiyacım var. Aydın'a yanına mı gelsem bir kaç günlüğüne, o kafadan ben de istiyorum zira?
Afiyet olsun.. bol tuzlu ama cidden bol tuzlu bir ayran iyi gelebilir.Gel annem gel. Ne olacak gız tabii ki rakı :)) Annem, babam, kocişimle doğum günü kutlaması yaptık. Artık nasıl içtiysem hala başım ağrıyo.
Her ay gebelik testi sonrası içiyorum ben.
Adet zamanında da bi kadeh kırmızı şarap. :))
Sonucun fotosunu gönderem du.
Afiyet olsun.. bol tuzlu ama cidden bol tuzlu bir ayran iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?