Hosbuldukben 15 aylik evliyim 4.ayimda endometriozis oldugunj öğrendik 10 ay gecti olmadı tupbebege basladik suan 21.gun iğnelerinde 5.gundeyim siz
Hayırlısı canım ne kadar üstüne düşersen o kadar uzaklaşıyor istediğimizBende eylul gibiydi basladim.kasimda trasfer yapildi olmadi .ara verdim simdi adet olursam gitmeyi dusunuyorum.siz nerde oturuyorsunuz anadolu yakasimi sizinde .
Hoş geldin canımMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
Çok teşekkür ederim ben tüp Bebeğe geç bile kalanlardanim doktor acil tüp Bebeğe başladıkHosgeldin buranin en guzel forum basligina. Aramiza gencler katilmaya basladi :) Bu arada da hic aklima gelmezdi 31 yasa genc diyecegim. Cocukken omur gecmek bilmiyordu, simdi de gunler ucup gidiyor.
Hoşbulduk canımHoş geldin canım
merhabaDogal yollardan denedim kür ilaçlar ama olmadı yas sikinti denildi
Aynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hepArkadaslar,
Bana heyheyler basti. Biraz kafa dagitayim, konu biraz eglenceli bir hal alsin istedim. Sonra yine esas mevzuya doneriz. Sizin en sevdiginiz kiz ve erkek isimleri nelerdir? Benim kizimin adi Mina, oglaninki de Mehmet ama Memo diyoruz, hatta babasi Memo diye yazdirmak istedi nufusa ama kabul etmediler. Hadi bana keyfiniz yerindeyse bir kac kiz ve erkek ismi onerin.
Ben kesin adet gorecegim, sinir stres, agri sanci. Dun gece ruyamda da adet gordum ki bu hic iyiye isaret degil (dusukten once de gormustum). Bir kasap bulup orda adet oncesi ise gireyim diyorum, sinir stresi oyle atarim.
Bir de bu sefer cok zor geliyor bekleme, 10.gunde yumurta atilinca. Bekle bekle simdi.
Allah bağışlasın canım.. bende severim o ismi dedemin ismi benim deAynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hep
Kız isimlerinden Merve'yi çok beğeniyorum.
Benim adımı da annem Merve istemiş ama halamlar istememiş
Erkek ismi olarak oğlumun adını çok beğeniyorum:)
Ahmet
Abisi koymuştu adını ama sonradan ben de çok beğendim.
Çok sevilen demek
31 yasmi sıkınti gercekten.bu doktorlari anlayamiyorum yaDogal yollardan denedim kür ilaçlar ama olmadı yas sikinti denildi
Çok beklemeden sağlıkla nasib olsun canım.Hosbuldukben 15 aylik evliyim 4.ayimda endometriozis oldugunj öğrendik 10 ay gecti olmadı tupbebege basladik suan 21.gun iğnelerinde 5.gundeyim siz
Amin, sağlıkla evlatlarımızı büyütmek hepimize nasib olsun canım.Allah bağışlasın canım.. bende severim o ismi dedemin ismi benim de
Biz de karneyi aldık, takdirimiz var:)Marjo
evet keyfim yerinde azcık başım ağrısa da iyiyim...
sabah karnesini aldık geldik... takdir aldı kuzu:)
Allah bağışlasın evlatlarını isimleri çok güzel... memo neden yazmadılar merak ettim...
kızımın adı Esin... ben kız olarak ayça damla ezgi erkek olarak mert arda kemal bunları beğeniyorum.:)
sen nasılsın neler yapıyorsun...?
Çikolata kisti olduğu için geç kalmışsın denildi rezervi düşürmüşmerhaba
31 yaşın neresi sıkıntıymış anlamadım valla
napcas bu rezervelerle başımız dertte valla ://[/QUOT
P Payment00 evet canım kistten dolayı yaş etken ve Amh düşüyor hizla
L lyly olur sizin çünkü daha dun çok degisik bir haber aldım kuzenim 38 yasinda ve iki cocugu vardi iki ay önce spirali cikarttirdi ve o ay hamile kalmis farkinda degil dün kanama gelmis dontrad acile gidiyor ogrneiyor hamile olduğunuo yuzden rabbim ol dedi mi yaş hikaye inşallah gönlünün istediği gibi olur hamile kalırsın
Himm anladim canim amh kac ?Çikolata kisti olduğu için geç kalmışsın denildi rezervi düşürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?