İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hosbulduk ben 15 aylik evliyim 4.ayimda endometriozis oldugunj öğrendik 10 ay gecti olmadı tupbebege basladik suan 21.gun iğnelerinde 5.gundeyim siz

Hosgeldin buranin en guzel forum basligina. Aramiza gencler katilmaya basladi :) Bu arada da hic aklima gelmezdi 31 yasa genc diyecegim. Cocukken omur gecmek bilmiyordu, simdi de gunler ucup gidiyor.

Bende eylul gibiydi basladim.kasimda trasfer yapildi olmadi .ara verdim simdi adet olursam gitmeyi dusunuyorum.siz nerde oturuyorsunuz anadolu yakasimi sizinde .
Hayırlısı canım ne kadar üstüne düşersen o kadar uzaklaşıyor istediğimiz Evet canım Anadolu yakasında Kartal da oturuyorum hakikaten eziyet buralardan Nişantaşına gitmek. Özellikle de randevuyu erken saate alırsam en az 3 saat sürüyor

Hosgeldin buranin en guzel forum basligina. Aramiza gencler katilmaya basladi :) Bu arada da hic aklima gelmezdi 31 yasa genc diyecegim. Cocukken omur gecmek bilmiyordu, simdi de gunler ucup gidiyor.
Çok teşekkür ederim ben tüp Bebeğe geç bile kalanlardanim doktor acil tüp Bebeğe başladık

Marjo
evet keyfim yerinde azcık başım ağrısa da iyiyim...
sabah karnesini aldık geldik... takdir aldı kuzu:)
Allah bağışlasın evlatlarını isimleri çok güzel... memo neden yazmadılar merak ettim...
kızımın adı Esin... ben kız olarak ayça damla ezgi erkek olarak mert arda kemal bunları beğeniyorum.:)

sen nasılsın neler yapıyorsun...?

Aynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hep
Kız isimlerinden Merve'yi çok beğeniyorum.
Benim adımı da annem Merve istemiş ama halamlar istememiş
Erkek ismi olarak oğlumun adını çok beğeniyorum:)
Ahmet
Abisi koymuştu adını ama sonradan ben de çok beğendim.
Çok sevilen demek

Allah bağışlasın canım.. bende severim o ismi dedemin ismi benim de

Hosbulduk ben 15 aylik evliyim 4.ayimda endometriozis oldugunj öğrendik 10 ay gecti olmadı tupbebege basladik suan 21.gun iğnelerinde 5.gundeyim siz
Çok beklemeden sağlıkla nasib olsun canım.
Ben 2 ay önce 39 yaşımı doldurdum.
2 oğlum var, eşim istemiyor ama ben bir çocuk daha istiyorum:)
Öyle arada umutlanıyorum işte, aktif bir çalışma içinde değiliz yani, gerçi olsak da beklemek zorunda kalabiliriz.
Hem yaş hem de eşimin çok sigara içmesi sebebiyle
Denesek en azından bunun farkında olurduk

Biz de karneyi aldık, takdirimiz var:)
Türkçe'de çok başarılı ve ilgiliydi aslında ama en düşük Türkçe gelmiş:)
Büyük oğlan mezun olduğu için ona karne falan yok, tatil de yok, aynen devam o:)
Sadece 1 hafta ara verecekmişler ama ne zaman bilmiyorum

P Payment00 evet canım kistten dolayı yaş etken ve Amh düşüyor hizla
L lyly olur sizin çünkü daha dun çok degisik bir haber aldım kuzenim 38 yasinda ve iki cocugu vardi iki ay önce spirali cikarttirdi ve o ay hamile kalmis farkinda degil dün kanama gelmis dontrad acile gidiyor ogrneiyor hamile olduğunu o yuzden rabbim ol dedi mi yaş hikaye inşallah gönlünün istediği gibi olur hamile kalırsın

napcas bu rezervelerle başımız dertte valla ://[/QUOT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…